CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Cinta Lama Zul Ariffin Dan Gayatri Bertaut Kembali Ke?

  [Copy link]
Post time 10-11-2017 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
So gosip SohSeh ni iols nak speku Jul Aripin pergi ke Gaya dan heols tinggalkan Zahirah Macwilson. Kalaulah betul, serius kesian giler kat Zahirah Macwilson

Tumpang tanya, fans club Zahirah ni mmg nama igs fans club deyols sume nama kat belakang tu macwilson ke ? contoh : cahayamataku macwilson . Choii mula2 ingatkan adik beradik Zahirah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 10-11-2017 01:39 PM
khabarnya ada Datok. Vida dan Erra Fazira muncul dlm felem ni

Tok vida tu dulu2 masa pilem zombie kg pisang ke kak limah tak igt gituh penah gak jd penaja pilem mamat khalid ni.
Time tu pamoga ler, elok je ade pamoga tu kt warung pak jabit kot tak igt dah.qu puteh lum wujud lg.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaya ni baik dan close ja ngam mak ju ripin...byk ja majlis depa afa berdua...,

Zahira mekwison...hahahhahahhaha....takziah ko.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-11-2017 01:35 PM
tgk kt ig erra ada sekli berlakon dgn awie
x tau la sape jd HKM

Dah cek kt ig mmg kak limah gakla tp kali ni dia jd hantu bebetul ke?
Pastu mus may pun ade belakon gak jd org bunian rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 10-11-2017 01:57 PM
Kak limah laa jugak pgg tahta...kalau tak lain feel dia nt hihii

Mana tau ade pelakon lain plak ke apa kn.. ikutkn sambungan kak limah pilem yg husin, mon n jin toncit tu kononnya kak limah dah baik gilanya tu kn.
Tp yg kak limah 2 ni taktaulah kak limah dah bebetul jd hantu ke apa. Usop wilcha pun xnmpk berlakon.
Tajuk pun mesti pnjg gak nnt tahulah mamat khalid kn takkan nk letak tajuk Hantu Kak Limah 2 je atleast Hantu Kak Limah : blablablaba..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka je zulripin ni ngn gaya..mmglah acik gaya lg tua tp ok what..mebi dia suka cougar less drama n more matured maybe..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepatlah kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 07:29 PM | Show all posts
Sesuai sangat dah tu Zul ngan Kak Gaya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
meols respek gak la si gaya ni pandai amik hati mak zul...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
I think zulripin ske kak gaya sebab dlm relationship..zulripin yg gedik..kuat majuk n sebagainya..die yg drama king mngkin..kak gaya plak mcm chil2 je..da tua kan..x kosser aih nk drama2..baik meols produce pilem..gitula meols rs..firasat hamba sajork..sbb tu die x bleh dgn yg muda2 ni..die x bleh nl gegedik..lols..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
moga berjodohan deorang berdua..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 10-11-2017 12:07 PM
Gayatri ni yg lakon hantu mak limah ye? mmg ada aura betul..

Hahaha ni lawak
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Julpirin da tua,xyah amek bbnu...tgk perangai zahirah tu x mature sgt..kang dpt malu je terpalit kontrobesi cinta bersegi2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 08:52 PM | Show all posts
#Rogafattah
#NikahArtisKayu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cahayamataku replied at 10-11-2017 03:47 PM
Abby Abadi -> Gayatri Su Lin Pillai  -> Ayda Jebat -> Elfaeza Ul Haq -> Zahirah Macwilson -> Gayatri ...

complete perjalanan highway zulripin dan gf2 nye acik gaya menang 2x..jgn ade konar kali ke 3 dh la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg mata kasar kite nmpk fwb la..tp xtahu jugak kot2 kaka gaya ni romantik ke apa ke.. sure ada sesuatu yg buat zul melekat tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah knp iols rasa padan lg gaya ngan zul dr zahirah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru jer Hajah Forbes nk mendonia dgn Jupin...next drama katanya... tetiba Acik Gayat sudah potong stim...hahaha i suka....forever Acik Gayat.....lobatakks acik epots pi mereputs sana kalo nk ship2kan Jupin dgn Hajbir
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 10:01 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 10-11-2017 09:54 PM
Baru jer Hajah Forbes nk mendonia dgn Jupin...next drama katanya... tetiba Acik Gayat sudah potong s ...



ingatkan dptlah gesel2 dgn abam senyum senget
sekali...
makin gersang lah hajah forbes bidadari lobenaks

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda yg baik tak payah nak tangguh dah.Langsung terus

Acik gaya pun,acik gaya lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 12:17 AM GMT+8 , Processed in 0.078112 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list