Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10098
View
175
Reply

Cinta Lama Zul Ariffin Dan Gayatri Bertaut Kembali Ke?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-11-2017 12:03 PM | Show all posts |Read mode
Cinta lama bertaut kembali katanya. Khabar angin bertiup kencang, mendakwa Zul Ariffin kini kembali bercinta dengan Gayatri Su-Lin Pillai.


Menurut mStar Online, mereka berdua dilihat muncul di kampung halaman Zul di Taiping, Perak.


Difahamkan Zul terlibat dalam penggambaran filem Hantu Kak Limah arahan Mamat Khalid di sebuah hutan di Taiping sementara Gayatri ialah penerbit filem berkenaan.


Foto: Carian Internet


Sumber mengatakan, "ada mulanya saya macam tidak percaya, tapi setiap hari saya tengok drama Titian Cinta, saya yakin itu Zul tapi saya terkejut perempuan sebelah itu bukan Zahirah tapi Gayatri."


Tambahnya dia nampak Zul dan Gayatri di sebuah hotel keluar bersama menaiki kereta Mercedes hitam.

Foto: mStar Online


Selain mereka berdua, kru, pelakon dan pihak media yang membuat liputan turut menginap di hotel yang sama.


Zul dan Gayatri pernah menyulam cinta pada tahun 2012 namun terputus di tengah jalan.


Foto: Carian Internet


Dengan kemelut yang melanda di antara Zul dan Zahirah Macwilson, nama Gayatri pula muncul sekarang. Apa kesudahannya nanti agaknya?  -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:03 PM | Show all posts
hidung kepit telinga capang
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kahwin ajelah.. kesian nasib anak dara org lain jd tempat pesinggahan mamat ni jer..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Gayatri ni yg lakon hantu mak limah ye? mmg ada aura betul..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sister2 x byk songeh. Indi. X pening pale zul
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sister2 x byk songeh. Indi. X pening pale zul
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Betol meols ckp kt benang seblah. Zul dgn Gaya juga. Ayda kaa Fawwa kaa Zehra Mek kaa nganga saja {:give
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhh jul yippin..kawen jela dgn gaya tu...cukup2 la tu kapel sana sinun...sah2 kalau dgn gaya, ko xkan mati kebelurun sampai 7 keturunan... {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kan tengah shooting filem Hantu Kak Limah. Kalau tak silap syarikat produksi tu under Gaya. Tak rasa dorang back together
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:14 PM | Show all posts
MH3707 replied at 10-11-2017 12:03 PM
hidung kepit telinga capang

hidung dgn telinga ko mesti lawa kaw kaw kannnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:15 PM | Show all posts
HannahMontana replied at 10-11-2017 04:14 AM
hidung dgn telinga ko mesti lawa kaw kaw kannnnnnnnn

milo ais kaw satu...










Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:15 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 10-11-2017 04:07 AM
Gayatri ni yg lakon hantu mak limah ye? mmg ada aura betul..

gayathi ni aku perasan mcm juling2 air sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:17 PM | Show all posts
Aku restu saja


Ambil saja wanita berjaya xsusah nak membela  wanita yg hanya tau membeli lepas tu blahhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 10-11-2017 12:19 PM

Kalau ikut logic mmg heolls dgn kagaya la, sbb tengok je la jrevolusi, tombiruo  & skrg hantu kaklimah, kekeke.....tapi tafaham awat at the same time, heolls pg bercinta dgn si zahira & cinlok dgn heroin titian cinta tu ....haiyooo zulripin
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:18 PM | Show all posts
Ni lah intipati sebenarnya yang Jul cuba sampaikan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:18 PM | Show all posts
Tapi gaya ni nampak kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:19 PM | Show all posts

bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tp cili rawet lebih yeeeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:20 PM | Show all posts
MH3707 replied at 10-11-2017 12:03 PM
hidung kepit telinga capang

aKU CILI LUBANG BONTOT KO



Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:20 PM | Show all posts
HannahMontana replied at 10-11-2017 04:19 AM
bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tp cili rawet lebih yeeeeeeeeeeeeeee

wow...itu yg aku suka pedas2...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 10-11-2017 12:08 PM
Betol meols ckp kt benang seblah. Zul dgn Gaya juga. Ayda kaa Fawwa kaa Zehra Mek kaa nganga saja {: ...

Karipap tua gak dia berkenan.. yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:21 PM | Show all posts

batak detected.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:25 PM | Show all posts
Patutlah statement utk zahirah ala-ala ''ada aku kisah"
dengan fawwa pun dok tak layan je atas stage
kena jaga la hati kak gaya
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 10-11-2017 12:21 PM
Karipap tua gak dia berkenan.. yihhhhh

Tua bukan sebarang tua.. tua2 karipap berharta. Cewahh
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Beyonce says hello

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MH3707 replied at 10-11-2017 12:21 PM
batak detected.....

Kau dengan hannah secocok la. Haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061666s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list