Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
39099
View
3219
Reply

[V55] ALL ABOUT FATTAH AMIN **Live Unboxing Oppo F5 by Fattah Amin **Meet & Greet AEON Mall, Bandar Dato Onn Johor Bahru **M&G A|J De'Parfum 12 Nov

[Copy link]

Author: melnanzz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-11-2017 05:00 AM | Show all posts |Read mode
Edited by melnanzz at 13-11-2017 04:07 AM

ALL ABOUT FATTAH AMIN
VOLUME 55


Lets watch the Live Unboxing of OPPO F5 with @fattahaminz tomorrow at 1pm on OPPO Malaysia Facebook page and Fattahs Instagram Live! See what Fattah personally think about OPPO F5!





Look how stunning @fattahaminz is together with the OPPO F5 that has sleek black design which compliments his outfit even more! Fattah Amin will be heading to Aeon Bandar Dato Onn , Johor Bahru at 3pm for the first sale of OPPO F5 on 11th November .
Pre - Order the OPPO F5 there and stand a chance to interact with him during the roadshow! See you there
Concept store: https://www.oppo.com/my/shops/
Online store: www.oppostore.com.my/products/f5/





Fattah Amin Kongsi Rahsia Kejayaan







Anugerah InTrend Gala 2017
TARIKH TUTUP UNDIAN
19 NOVEMBER 2017
Teruskan mengundi





Coffee Prince
Penggambaran Minggu Terakhir






Toyota Gazoo Racing
25-26 November 2017





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2017 05:00 AM | Show all posts


5 sebab anda tak patut terlepas tonton Wanita Terindah
Teks oleh: Syafiqah Jalal
Diterbitkan pada November 08, 2017 16:15 MYT



Beberapa adegan dari filem Wanita Terindah, menampilkan Fattah dan Fazura, serta Miss Universe Malaysia 2017, Samantha Katie James. - Foto Astro Gempak

FILEM televisyen (FTV), Wanita Terindah lakonan utama Fattah Amin dan Fazura baharu sahaja mula ditayangkan di Astro First (saluran 480).

Berbeza dengan naskah yang pernah dibawa oleh kedua-dua bintang ini, Wanita Terindah menampilkan kisah kekeluargaan yang sangat menyentuh hati.

Malah banyak elemen menarik yang boleh didapati di dalam FTV terbitan Red Filem Sdn. Bhd. ini.

Berikut merupakan sebab-sebab anda tak patut terlepas menonton Wanita Terindah:

1. Sesuai untuk tontonan keluarga



Wanita Terindah sebuah cerita yang simple but deep. Ia bukan sahaja sesuai ditonton untuk orang yang sedang bercinta, namun kisahnya boleh diterokai oleh sesiapa sahaja yang mencari erti cinta dan kasih sayang dalam hidup mereka. Banyak elemen kekeluargaan yang diterapkan, antaranya mengisahkan pengorbanan seorang ibu yang membesarkan anaknya seorang diri tanpa lelaki bergelar suami atau bapa.

2. Fattah Amin muncul dengan karakter yang baran dan kasar



Selalunya watak yang dibawakan oleh Fattah menampilkannya sebagai seorang lelaki yang sweet dan gentleman, tetapi di dalam Wanita Terindah berbeza. Anda pasti akan terkejut melihat Fattah kali ini apabila berubah menjadi seorang yang baran dan kasar.

3. Penampilan Miss Nasi Lemak sebagai kekasih Fattah Amin



Jangan terkejut, julung kalinya Miss Universe Malaysia 2017, Samantha Katie James yang tular dengan gaun Nasi Lemak Daun Pisang tampil berlakon dalam naskah Melayu. Samantha muncul sebagai kekasih Fattah. Meskipun tidak fasih berbahasa Melayu, namun pertuturannya nampak bersahaja. Not bad!

4. Babak Fattah Amin melamar Fazura yang sweet dan comel



Babak ini antara momen yang pasti anda tidak boleh lupakan kerana ia sangat comel dan kelakar. Anda pasti tidak dapat bayangkan cara lamaran Fattah Amin yang boleh dikatakan sangat unik. Namun adakah Fazura menerima lamaran Fattah? Anda tonton sendiri!


5. Karakter Adam sebagai adik yang comel dan kelakar



Fikri lakonan adik Nik Adam Mika di dalam Wanita Terindah mampu menimbulkan elemen mencuit hati dan comel. Selain itu wataknya sebagai pesakit leukemia mampu diterjemahkan dengan baik.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2017 05:00 AM | Show all posts
Edited by melnanzz at 10-11-2017 01:16 AM

HLive Interview 08/11/2017Fattah menjawab persoalan tarikh 13 November


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2017 05:01 AM | Show all posts
Edited by melnanzz at 9-11-2017 05:16 AM

Meet & Greet Fattah Amin
A|J De'Parfum
Ahad 12 November



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2017 05:15 AM | Show all posts
Edited by melnanzz at 9-11-2017 05:17 AM

Fattah Amin's Meal Replacement Program (MRP)




Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh ehhh... ahkak first keee??? Gemorning darlingsss... suboh jomm
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
muneerah replied at 9-11-2017 05:48 AM
Eh ehhh... ahkak first keee??? Gemorning darlingsss... suboh jomm

Morning....kiss2 muah muah......hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih kabam mel bertukang sebelum subuh

Gemorning semua semoga yg baik2 aje utk kita di sini mahupun di alam realiti
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Morning chuols... dgn ucapan utk bamtah: lps ni udah2 la berlakon dgn MA.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls dh dgr yg suara bamtah tu,omg i xphm satu habuk pun fattah ckp apa. Awat suara kau fattah mendatar saja. Aduhh bekalan dihencap lh ni. Klu lah tu dh final touch,iolls sbgai katatz trut kecewa dgn bamtah & produksi mike. Hurmmm fattah fattah.............................
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Classy14 at 9-11-2017 07:10 AM
Fafafluffy replied at 9-11-2017 06:48 AM
Iolls dh dgr yg suara bamtah tu,omg i xphm satu habuk pun fattah ckp apa. Awat suara kau fattah mend ...


Iols rasa suara recorded 1st then baru msk lagu sebab tu tak jive suara n lagu tu tambah lak music tu kuat sungguh...
Buat voiceover nii mmg challenging tul coz nk kena ensure smpi the message..
Iols ada tgk sendiri mcm mana drg nk buat voiceover nii.. berapa kali retake ooo just nk dpt that feel.. tu pun professional nyer co
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Fafafluffy replied at 9-11-2017 06:48 AM
Iolls dh dgr yg suara bamtah tu,omg i xphm satu habuk pun fattah ckp apa. Awat suara kau fattah mend ...

iols musykil dgn sumber vc promo itu.. puas godek2 tak jumpa pulak sape sbnrnya  yg upload.. harap2 vc monolog tu bkn final product..

Selamat pagi semua.. semoga hari ini lebih baik dari semalam..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 9-11-2017 05:00 AM
5 sebab anda tak patut terlepas tonton Wanita Terindah
Teks oleh: Syafiqah Jalal
Diterbitkan p ...

Ini bukan Fattah melamar Fazura. Fahim yg melamar nuryn la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Haihhhh debor plak nk tggu cp ni..meols ttgk video cp tu masa discuss so xdgr sgt suara fa tp mmg dhr mcm flat je..adehhh mike pleaseeee
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Morning chuols...selamat berumah baru , iols bru tgok cp punya promo vid tu hmm..iols mmpu tgok sekali je, sbb xtekesan dkt jiwa,sorry bamtah tp dont worry iols akan tgok cp nnt cuma vid promo xkosser nk ulang2
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:04 AM | Show all posts
Edited by optiplex at 9-11-2017 08:11 AM

024.JPG

Selamat pagi #fattahrians #fattzurians
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh... rumah baru lagi. Thank you TT mel.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
optiplex replied at 9-11-2017 08:04 AM
Selamat pagi #fattahrians #fattzurians

IMG_1504.GIF
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
suzy_2912 replied at 9-11-2017 07:27 AM
iols musykil dgn sumber vc promo itu.. puas godek2 tak jumpa pulak sape sbnrnya  yg upload.. harap ...

Meols also hope this is not the final..tlg lah mike. Ko ni buat keje mmg mengharapkan populariti pelakon je ke?! Belajarlah dr hsc tu. Kosseerrrrr...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
optiplex replied at 9-11-2017 08:04 AM
Selamat pagi #fattahrians #fattzurians

Chuols ni br up gmbr peti ke apa? Kihkih.. lagi2...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Fafafluffy replied at 9-11-2017 06:48 AM
Iolls dh dgr yg suara bamtah tu,omg i xphm satu habuk pun fattah ckp apa. Awat suara kau fattah mend ...

Same problem lontaran suara die tak jelas and takde jiwa..same mcm promo altelia amani dlu..beza sgt bila tang faz buat promo..jenis baca skript sambil buat promo ke abe..haha..abisla kalo dlm CP lontaran suara die mcm tu..suara tak jelas..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Fafafluffy replied at 9-11-2017 06:48 AM
Iolls dh dgr yg suara bamtah tu,omg i xphm satu habuk pun fattah ckp apa. Awat suara kau fattah mend ...

Same problem lontaran suara die tak jelas and takde jiwa..same mcm promo altelia amani dlu..beza sgt bila tang faz buat promo..jenis baca skript sambil buat promo ke abe..haha..abisla kalo dlm CP lontaran suara die mcm tu..suara tak jelas..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls serious risau dkt fattah ni time cp keluar. Knowing ada petition bagai, aduhh entahlah klu fattah xamik iktibar dgn petition tu iolls sbgai karatz mmg kecewa lah. Mmg iolls pun akn hencap skli kut..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Takpe kita harap2 semua ok..cast semua dh kevavom..bak kata janna kalau xok semua tggungjawab..gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059652s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list