JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2481
View
33
Reply

Apa tujuan lelaki berskandal?

[Copy link]

Author: NenekKertu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 7-11-2017 02:53 PM | Show all posts
matchstick replied at 6-11-2017 06:31 PM
kt ofis ni ada sorang..umur dh separuh abad. bini orang je target nye. agaknya sbb mmg x mau commit  ...

opis kau kat mana

separuh abad means da 50 ke babe ? macam kau tahu yang budak opis kau tu ramai skandal?

betul ke tak kahwin lagi?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-11-2017 02:54 PM | Show all posts
SWORKS27 replied at 7-11-2017 09:13 AM
tapi bukan nak cakap la..
bini orang sekarang ni lagi bergaya la dari anak2 dara..pasaipa yer

betul tu

aku pun rasa tercabar
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 05:09 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 09:06 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 07:34 AM | Show all posts

yg pakai topi tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 09:11 AM | Show all posts

forever alone la sangat
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 09:15 AM | Show all posts

susah nak cari kawan skang nih, tolong pliss
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 09:17 AM | Show all posts
bangcak replied at 9-11-2017 09:15 AM
susah nak cari kawan skang nih, tolong pliss

bukan kita mmg kawan ke uols
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 09:18 AM | Show all posts
nuryakmal replied at 9-11-2017 09:17 AM
bukan kita mmg kawan ke uols

kata org, berkawan biar beribu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 09:23 AM | Show all posts
bangcak replied at 9-11-2017 09:18 AM
kata org, berkawan biar beribu

haa betul la tu, so we friend2 la


Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Stress lah dgn laki. Skrg dh tangkap cintan dgn skandal dia. Bila dia dh permain hati girl tu, katanya girl tu bdk baik dan ank org susah. Skrg laki dirundung rasa bersalah dan berdosa sbb permainkan hati girl tu. Bila aku as wife nk undur diri, dia xnk pulak. Dia pilih aku. Tp bila dgn aku, dia rsa bersalah dan sebagainya pulak dkt girl tu. Mereka mesra kemain mcm laki bini, yg aku bini jeruk rasa. Haishhh pening apa nk buat ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 12:29 AM | Show all posts
kawan ai cakap nak pasang skandal 2-3 sebagai backup plan seandainya the first one tak menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 08:25 AM | Show all posts
nuryakmal replied at 9-11-2017 09:23 AM
haa betul la tu, so we friend2 la

so, bila la 'kawan' nak ajak lepak nih??
kene kopi kat mekdi pon best gak
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
KulitKayuManis replied at 7-11-2017 01:26 PM
betulll...makin ramai anak makin slim badan depa..
tatau pasaipaaaa
bermotivasi nak cantik agakn ...

true ssgt.
kat opis yg slim melim..cantik bergaya mmg ank ramai.
kalau tgk yg selebet..dan makin membesar sihat tu..samada takde ank atau ank sorg dua.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list