JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2343
View
33
Reply

Apa tujuan lelaki berskandal?

[Copy link]

Author: NenekKertu       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-11-2017 12:34 PM | Show all posts |Read mode
Edited by NenekKertu at 6-11-2017 12:35 PM

Hi guys, aku ada soalan untuk korang ni.
Berkenaan dengan lelaki dan kemahuan mereka.
Kenapa lelaki suka berskandal dan apa tujuanya?
Adakah mereka berskandal itu untuk kepuasan seks semata-mata?
Benarkah dengan berskandal ini dapat melepaskan gian seks mereka?
Siapakah target skandal mereka??? isteri orang/janda? anak dara?
Mohon kongsikan guys sharing is caring.

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 12:47 PM | Show all posts
Siapakah target skandal mereka??? isteri orang/janda? anak dara?

kena tambah satu lagi.. kunyit
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 01:23 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 6-11-2017 01:28 PM

aku bole jawab bab target tu.
yang jadi sasaran laki orang, selalu nya jenis easy target.
- bini orang yang kesepian.
- gold digger yg cari sugar daddy
- bebudak pompuan muda yg naive yang mudah di tipu.

bagi lelaki bila skandal tu, of kos la pikir nak seks.
menipu la labur duit banyak2, hanya nak di jadi kan escort.
or teman berborak.
macam yang aku penah baca kat iium confession.
tak larat aku nak cari confession tu, korang google la sendiri.
confession dari escort girl bercirikan Isle dalam confession dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 01:38 PM | Show all posts
nk cari skandal boleh ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Skandal sebab lelaki pun gold digger jugekkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dipersilakan @bangcak @Simunggu memberi sepatah lapan kata.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada dak yg skandal suka2 ja tapi bukan sebab seksa semata? i mean sbb sunyi, nak teman bersembang, gf sibuk tak layan etc.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 03:03 PM | Show all posts
jawapan biasa, "saja, suka2".
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:24 PM | Show all posts
Thrill beb

br ade challenge life gitu
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:27 PM | Show all posts
Edited by niena90 at 6-11-2017 04:40 PM

Laki yg suka berscandal ni just utk kepentingan diri dia dan seks semata2. Kalau kita ni ade value utk dia pergunakan, dia akan tabur je duit utk ajak kita holiday, shopping, jadi driver dia, teman makan kedai mahal2..Itu jer yg dia nak and dia akan buat kita fall in love with him, sampai kita rasa tak sedar yg kita ni hanyalah scandal dia utk isi masa lapangnya. Once dia dah spend macam2 utk kita, he will ask for sex as a return. Ni jantan bodoh!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2017 04:34 PM | Show all posts
mengikut dari pengalaman aku sendiri
aku penah tersangkut dengan sorang mamat ni
aku tak pernah jumpa hanya berinteraksi melalui media sosial dan berkomunikasi melalui telefon

and yes!!!!!!!!!!! benar kata-kata forumer yang lain lelaki yang aku kenal ini pemikiran dia memang ke arah sex

dan pernah ajak aku buat phone sex

puiiiiiiiiii jadah betul aku rasa jantan macam ni mesti dalam kepala ootak dia nak seks je

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:34 PM | Show all posts
chazey replied at 6-11-2017 02:26 PM
Dipersilakan @bangcak @Simunggu memberi sepatah lapan kata.

moteppp... cikgu kan lebih tau
ofkos le utk berkongsi pandangan, bertukar2 idea.
berkawan. bak kata pepatah berkawan biar beribu
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:01 PM | Show all posts
sapa nak berskandal dengan aku...
aku kaya...banyak duit..kerja baguzzzz.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 06:31 PM | Show all posts
kt ofis ni ada sorang..umur dh separuh abad. bini orang je target nye. agaknya sbb mmg x mau commit utk kawen ke ape..sekadar suka2 membirah
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 09:13 AM | Show all posts
tapi bukan nak cakap la..
bini orang sekarang ni lagi bergaya la dari anak2 dara..pasaipa yer
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 01:08 PM | Show all posts
chazey replied at 6-11-2017 02:26 PM
Dipersilakan @bangcak @Simunggu memberi sepatah lapan kata.

untuk senang senang dan sedap sedapan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 01:26 PM | Show all posts
SWORKS27 replied at 7-11-2017 09:13 AM
tapi bukan nak cakap la..
bini orang sekarang ni lagi bergaya la dari anak2 dara..pasaipa yer

betulll...makin ramai anak makin slim badan depa..
tatau pasaipaaaa
bermotivasi nak cantik agaknyerrr
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang ke nk dapat skandal
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 01:30 PM | Show all posts
skandal tu apa
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 02:18 PM | Show all posts
KulitKayuManis replied at 7-11-2017 05:26 AM
betulll...makin ramai anak makin slim badan depa..
tatau pasaipaaaa
bermotivasi nak cantik agakn ...

sebab depa takut laki depa berskandel......
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073749s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list