CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1763|Reply: 5

[Dunia] GLOBAL WAR: USA VS IRAN

   Close [Copy link]
Post time 4-11-2017 02:31 AM | Show all posts |Read mode





List perang USA, 7 negara dalam 5 tahun.
- Iraq
- Syria
- Lebanon
- Libya
- Somalia
- Sudan
- Iran


semua sudah/ sedang kecuali Iran, trump mungkin akan buat sekatan ekonomi baru tahun depan terhadap Iran.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2017 07:07 AM | Show all posts
ehhh cakap nak perang xperang perang pun.... ummah tasabar nak perang walaupun asyik kalah je manjang

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2017 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawak la amareka ni. Kehulu kehilir white supremacist screaming muslims are terrorist padahal dia yg masuk negera orang dok punah randah semua habis macam celaka last2 habuk pun tarak, dok perabis tax payers money je send troops ke luar pastu balik merempat jadi war veteran healthcare pun xmampu afford

Kang people fled to escape their war-torn country jadi refugees bukan ko nak nolong kutip barang 3,4 kapal pon. Serah bulat2 je kat Europe suh accept bagi shelter

Done membebel
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2017 08:11 AM | Show all posts
tapi Dr maza dan ustaz2 dah kata Iran sahabat baik dengan US... tu semua sandiwara....ramai pulak yang pecaya  
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2017 08:50 AM | Show all posts
Aliaskotonggo replied at 4-11-2017 08:11 AM
tapi Dr maza dan ustaz2 dah kata Iran sahabat baik dengan US... tu semua sandiwara....ramai pulak ya ...

sahabt baik semunyi semunyi je
sahabat baik terang terang dorang buat buat xnampak
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2017 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Oleh kerana thread tiada sumber rujukan jadi thread akan ditutup sehingga ada perkembangan baru untuk isu thread ini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 08:33 AM GMT+8 , Processed in 0.212707 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list