Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2954
View
32
Reply

Lawa Tak Gambar Ni ? #VSCO

 Close [Copy link]

Author: Kimoraleesimons       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-11-2017 04:28 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Kimoraleesimons at 6-11-2017 11:31 AM

Hey guys. Nk minta pndpt korang. Korang rasa mana better antra 2 gmbr ni? Aku bru nk bljr ni. Aku tkdelah pro enuf. Baru nk brjinak2 dgn vsco cam and dpt gmbr mnrik ni. Hahaha.
Mural.jpg
Mural2.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2017 08:25 PM | Show all posts
Edited by Ramlizal at 6-11-2017 11:57 AM

Ko snap sndri ke? Nice doh. Oklh tu. Aq ni haa. Nk try snap bngunan pun aq tk reti. Msti jd blur skit. Tk thulh tgn aq yg gegar ke or bngunan tu gegar. Hehe. Eh. Knp ko tk try msuk contest celcom tu? Cuba nasiblh. Aq tgok gmbr ko ni mcm bolh gi jauh. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2017 08:29 PM | Show all posts
Edited by Zashira at 6-11-2017 12:25 PM

Hang mksdkn ni ka? Klau hat ni. Ceq tau. Ceq baca tiap haghi jumaat mereka tukaq tema kan? Hadiah dia pun bkan main laghii. Ceq rasa lah kan. Klau si kimora join contest ni msti menang. Gmbaq dia pun ok ceq tgok. Cubalah mana tau rezeki hang dpat kaa. Kita mana tau kan. Huhu.
ScreenHunter_23703 Nov. 06 12.19.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2017 03:38 PM | Show all posts
Edited by Siti95 at 6-11-2017 12:32 PM

Tp korang tk rasa leceh ke? Tema dia mcm mural lh apalh. Aku dok KL. Nk dpatkn pic yg ada mural tu aku kena pergi shah alam or penang. Tu je yang bnyk mural. Kat KL mana ada beb. Susah nk jmpa. Mcm tk relevan je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2017 05:21 PM | Show all posts
Edited by Fatihah777 at 6-11-2017 12:45 PM

Actually you dont need to go till shah alam sana beb. Cz if you jumpa memana mural kat tepi jlan when you kluar pun you boleh snap pic. And make it your pic lawa. Mcm kimora buat. Belum cuba belum tahu. If you minat. You buat. If your luck will get the prizes. Who knows rite? Do your best to win laaa.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2017 08:51 PM | Show all posts
Edited by Ramlizal at 6-11-2017 01:01 PM
Zashira replied at
6-11-2017 12:32 PM

Tp korang tk rasa leceh ke? Tema dia mcm mural lh apalh. Aku dok KL. Nk dpatkn pic yg ada mural tu aku kena pergi shah alam or penang. Tu je yang bnyk mural. Kat KL mana ada beb. Susah nk jmpa. Mcm tk relevan je.
Banyak doh area KL. Ko kena pandai cari lah. Mana tau gambar ko dpt menang. Pastu ko boleh dpt Olympus E-PL 8 camera . Tkpun dpt H&M voucher for free. So bila ko join contest ni. Aq rasa kau untung doh. Cuma ko kena ikut step mcm mana nk join je. Senang. Tkyah nk byr untk pnyrtaan. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2017 08:53 PM | Show all posts
Edited by Ramlizal at 6-11-2017 02:35 PM

kalau dapat benda pree mmg laju je
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 02:39 PM | Show all posts
Edited by zayda at 6-11-2017 02:43 PM

tak pro pun kira comey doh tuuu ..boleh jual nih hok atas tu comey
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 02:42 PM | Show all posts
Zashira replied at 4-11-2017 08:29 PM
Hang mksdkn ni ka? Klau hat ni. Ceq tau. Ceq baca tiap haghi jumaat mereka tukaq tema kan? Hadiah di ...

contest apo eh ni? laki den suka la tangkap2 gambor nih.selalu laki den laju je bab2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 03:04 PM | Show all posts
Edited by Starcross at 6-11-2017 03:06 PM

Dye adew bgi had um0 ker? Kal0 aderw. Dri um0 brapE? Rasew macam narkk joiin lah. Huhu. Manew taww adew lucks bolehh dpat hadiah kew? Hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 03:17 PM | Show all posts
Theme contest ni akan berubah ke or dia stick till habis contest ni?
Ke acane?
Huhuhu.
Dilema nak join ke tak.
Sbb bukan hebat pun tangkap gambar.
Haha,
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:53 PM | Show all posts
zayda replied at 6-11-2017 02:42 PM
contest apo eh ni? laki den suka la tangkap2 gambor nih.selalu laki den laju je bab2 mcm ni

Aq pun join contest ni.contest Celcom punya.aq pon sbb dgr mmber join aku pon ape lg... Boleh gilap lagi bakat aq. Hahaha. Klau tk dpt camera tu dpt voucher tu aq shopping lah. Hahahaha. So tk rugi pun aq rasa kalau masuk and join contest ni . Even followers ko tak banyak pun ko boleh menang klau luck ada. just suka2
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:04 PM | Show all posts
Power_R replied at 6-11-2017 03:17 PM
Theme contest ni akan berubah ke or dia stick till habis contest ni?
Ke acane?
Huhuhu.

msuk jela,bukan rugi kena bayar pon..xmnang pun xde mslh la.rmai ygt msok pon suka2 je. setiap ujung mggu la contest ni kalau xslh aku,aku nmpk kt ig. tema tukar2 sbb tiap mggu ada pemenang


Picture1.png
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:11 PM | Show all posts
Starcross replied at 6-11-2017 03:04 PM
Dye adew bgi had um0 ker? Kal0 aderw. Dri um0 brapE? Rasew macam narkk joiin lah. Huhu. Manew taww a ...

xde had umo,asalkn awk tu pgguna celcom.better baca dia pnya t&C dlu la senang nk join..yg penting kna follow btol2 la mcm mn nk join contest tuh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-11-2017 09:54 AM | Show all posts
dah antar weyh...mcm takde rezeki je.aku tgk ig suma pic cun2..kakakaka.try lain lah mggu ni kot.mnat tu mmg mnat habis tapi tak pro jela..tak dapat no 1 no 3 pon jadi lah kot..asalkan ada jugak yg pndai nilai karya aku..ecececece
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 01:42 PM | Show all posts
cantiknye gambar. suka


btw, i'm still struggling nak pakai vsco ni cemane. adjust sana sini, jadi lain pulak gambar tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mn sembang sesama sendiri..bodoh gila
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 12:55 PM | Show all posts
i like the 2nd pic.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 04:38 PM | Show all posts
sampai sekarang I masih tak pro
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 04:14 PM | Show all posts
second pictures is nice
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099545s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list