Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4420
View
59
Reply

Please help (Part 2)

[Copy link]

Author: MAXAN5115    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 2-11-2017 12:11 PM
Never trust 100% iklan kt mudah tu tt oii..hope hal ni jd pengajaran next time..
Jgn marah,tgk cara ...

Mudah.my kan dh popular..ingatkan advertisement tu boleh percaya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
PyoNaRi replied at 2-11-2017 12:26 PM
Cari kat web yg boleh dipercayai ja la mcm trivago,booking,traveloka,agoda etc.mahal sikit pun terpa ...

First n last using mudah.my lps ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Amina_Mirza replied at 2-11-2017 12:37 PM
Ya Allah, kesiannya TT. Nasib baik dia janji nak pulangkan semula duit TT. Kalau lebur habislah :swe ...

Dia jnji nk byr tp dia minta pospond bayar lak smpai dia gaji..berdalih-dalih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 2-11-2017 12:47 PM
Penuh bateri tt

Bateri baru pas caj..huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagnaklcc replied at 2-11-2017 12:55 PM
Tgh2 marah blh tertypo pulak.

Semoga dpt balik duit tu.... walaupon kebarangkalian tu kecil.

Amin...xyakin boleh dapat or x ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cassieopeia replied at 2-11-2017 01:00 PM
Cakap je nak repot polis baru dia tau. Tapi mudah ni xleh report ke kes tipu mcm ni?

Kalo dia x msuk shingga ahad ni..sy akn buat laporan polis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cassieopeia replied at 2-11-2017 01:00 PM
Cakap je nak repot polis baru dia tau. Tapi mudah ni xleh report ke kes tipu mcm ni?

Kalo dia x msuk shingga ahad ni..sy akn buat laporan polis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
nisako replied at 2-11-2017 01:19 PM
betul ke dia nk byr balik............. penipu bukan leh caya.............

Itu kurang yakinn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 2-11-2017 01:28 PM
report polis takkan dpt duit. ni jenayah komersial kalau masuk penjara pun xlama.

Atleast dia dapat pengajaran...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 2-11-2017 01:47 PM
Tt hensom lompat2 mcm tu,, ampun tt aku x baca dulu ekekeke

Hahahaha..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2017 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 2-11-2017 01:52 PM
Amboi boleh pulak pinjam2 dulu duit bayar hutang. Setelkan cepat tt, dan next time book hotel/homest ...

Baikk..next timee dah tahu kne berhati-hatii
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MAXAN5115 replied at 2-11-2017 04:20 PM
First n last using mudah.my lps ni

Banyak ka u kena tu? Sorry tak baca part 1
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MAXAN5115 replied at 2-11-2017 04:20 PM
Mudah.my kan dh popular..ingatkan advertisement tu boleh percaya

Mudah. My antara platform x leh percaya u
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena lebih berhati lepas ni. Tp mmg lebih percaya kalau booming di agoda booking.com trivago ke...mudah ni mmg x mudah laa percayanya..cuma kelakar plak dlm nk marah tu tertypo siap betulkan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
PyoNaRi replied at 2-11-2017 04:30 PM
Banyak ka u kena tu? Sorry tak baca part 1

Tak silap dh depo 500
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 2-11-2017 06:15 PM
Tak silap dh depo 500

Depo rm500 boleh tahan jugak tu.naiya org betui
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 2-11-2017 06:15 PM
Kena lebih berhati lepas ni. Tp mmg lebih percaya kalau booming di agoda booking.com trivago ke...mu ...

Kann.baik survey kat booking trivago apa semua tu.lebih dipercayai.ada yg murah jgk

Ni pun survey harga dah ni nakpi berjalan hujung tahun ni nextweek punya dah booked kat agoda,tinggal nakbuat payment ja.haiss berjalan ja keja
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
PyoNaRi replied at 2-11-2017 06:28 PM
Kann.baik survey kat booking trivago apa semua tu.lebih dipercayai.ada yg murah jgk

Ni pun surv ...

Hihii sama laa kita uiii..hjg bulan ni dgn bulan depan...asal nama dpt dok hotel..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 2-11-2017 06:39 PM
Hihii sama laa kita uiii..hjg bulan ni dgn bulan depan...asal nama dpt dok hotel..

Hahahahaha tazabar niii.yg next month punya still dok survey yg mana best.next week punya amek yg seaview.kengkonon nak mandi pantai lah sgt
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MAXAN5115 replied at 2-11-2017 04:21 PM
Kalo dia x msuk shingga ahad ni..sy akn buat laporan polis

Mudah.my ni xde admin dia yg kita boleh report ye, so lepas ni xdela dia tipu org lain plak..suruh block ke dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079492s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list