Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11633
View
202
Reply

Dgn siapa korang share masalah rumah tangga (kalau gaduh dgn suami/isteri)?

[Copy link]

Author: caramel_cloud9       Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 17-11-2019 04:40 PM
Aduh sis....
Post bertahun lama ni...
Lupa sembang apa.. Hihihi

Post lama.. baru baca..hehe
Iols tgk ade org revisit baru2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:34 PM | Show all posts
aku suke share  msalah dengan scandal aku hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 05:46 PM | Show all posts
aku suka share kat ibubapa, adikberadik , kawan rapat
dan kat FD ni

share sekali sekala la masalah bila sesuatu berlaku tiba tiba jer kan
aku cepat cepat ngadu supaya aku tak stress
ada masa tak ada orang aku nak ngadu aku doa dalam hati

bercerita kat manusia ni ada masa dorang pun macam bosan jer
bole tengoklaa air muka orang, atau cara dia respond sound sound
macam dengar pun tak best aku malas nak cerita dah
contohlah : aku cerita kat adik aku
adik aku pulak cakap suami ko tahu tak ko tak suka
aku pulak tak suka adik aku respond ayat tu
so sejak hari tu aku tak cerita kat adik aku tu
tak best nak cerita
baik aku relaks jer

kadang cerita kat manusia ni
depa dengar jer
masalah tak selesai jugak
niat ngadu tu sekadar nak ringankan fikiran serabut
dapat kawan yang sokong contoh sama sama kutuk orang yang kita tak puas hati
itu pun aku rasa dah OK sangat dah

tapi rasa macam tak best jugak
masalah still tak habis
so sebelum orang cop ko orang yang sentiasa ada masalah
baik ko tenang tenang jer

selagi hidup apa jerlaa masalah
msalah tetap cari tetap datang

tak de masalah tu yang bermasalah
masalah kat orang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096993s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list