Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9620
View
118
Reply

[KBS] The Return of Superman / Superman is Back (4th Nursery)

[Copy link]

Author: Star_el    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-3-2018 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss ok je twins keluar sbb iolss selalu skip part dorang. Dorang dah besar jd x best nak layan. 5 sibs pon bosan. Seungjae ngn william fam je iolss tgk. Tp cast baru ni pon mcm x best sbb dia pandai buat kerja rumah. Masak pon pandai. Harap x bosan la part dia. Iolss igt dorang ambil si penyanyi trot tu. Yg tu nmpk clumsy sikit jaga anak dia. Waktu dia jemput cousin dia dtg rumah comel je budak pompuan tu. Mcm lara



Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2018 08:49 AM | Show all posts
Star_el replied at 23-3-2018 09:05 AM
Rasa part Jiyong and Seungjae sikit gila beberapa minggu yg lepas. Kali ni jela baru ada 2 parts. Tu ...

haritu ms g sana train ni tgh buat mogok
jadinya xdpt nk try..hahahaha..try train lain
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2018 08:50 AM | Show all posts
Star_el replied at 27-3-2018 08:50 AM
Cute gile Jiyong dgn Yangim hahaha dua2 lawa n hensem.
Tapi part Seungjae rasa pendek sgt T____T

kekdg aku rs mak die kejap lawa kejap cm gelap..hahaha..tp sesuai la ngn jiyong..suke tgk sungjae buat kerja..part makan castella tu..ko dh knp sungjaeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2018 08:50 AM | Show all posts
beeeee replied at 27-3-2018 11:02 AM
rasanya 5 sibs tu boring la tapi showtime dia plg banyak adoi hahah i suka williams eee comel! bentl ...

bentley tu suke senyum kan?geram tgk
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2018 08:53 AM | Show all posts
twins buat rambut style baru
mcm makin ensem
sebak lak bila diorg throwback wktu diorg kecik
mampu main patung dolphin jek..hahahha
nakal xhengat dh terbogel ayah ko

5 siblings..aiyooo..habis umah boise tu
tp ayh boise cm best..rumah pn mcm wow
lawak tgk muke appa tgk ank2 makan ulat2..kekeke

sungjaeee..hahaha
xbley blah part makan castella tu

William n bentleyyyy comeyyyy
ms William kena marah dlm flight tu tetiba gelak ..adui sabar je la
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 09:53 AM | Show all posts
comelnya sungjae g kejeeeee
xmenahan laptop pink..hahahaha

si an ni mmg slow hbs kan?
penat tgk die kekdg, ayh die pn cm frust

williammmm comey amat g zoo
terus acik ko ni gugel ok zoo tu ngn train tu
Bentley omei sgt ngn nana Nye

twins lawak la confius diorg g Negara lain ke
asik ckp diorg dr korea pdhal jeju tu pn korea
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2018 09:17 AM | Show all posts
tgk yg lelaki trainer anjing tu aku dok facepalm.
Dia mmg lebihkan anjing tu daripada anak sendiri, bini dia mesti dah selalu bebel lol.
Pastu rasa cam tgk rancangan anjing, bukannya TROS wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2018 09:56 AM | Show all posts
yang baru ni fox suker siha, anak bong tae gyu. dulu rajin la tgk ROS ni, tp lps triplet si song il gook dah cde, dah x berapa ikut. tgk klip yg ada seungjae dgn siha je kt youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2018 04:18 PM | Show all posts
aku da lama x layan rangcangan ni sejak 3 kembor tu tak de..hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_2019-01-22-09-08-57-700_com.instagram.android.png
Screenshot_2019-01-22-09-08-52-317_com.instagram.android.png

Sarang dah besar
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 08:45 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 08:47 AM | Show all posts
geram betul tengok tangan tu
  


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 08:50 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2019 04:00 PM | Show all posts
tulah geram betul tgk Ben ni, dahla baik je, nangis kalau makanan dia jatuh, bila suap balik diamla dia haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 09:42 AM | Show all posts
William ni dah besar, mulut makin betes. kepoh betul.
"yes babyyyy". hahahaha. Nampak la cheecky nya.
ben pulak jenis diam je tapi tgn jalan dulu.
beza betul perangai dorang. I geram tgk ben kalua dia dgn makanan.

adik naeun tu semedang je berhingus eh?
tu pun sama comel.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2019 03:51 PM | Show all posts
wehhh sedih nanti Seungjae nak blah, tapi yelah, dah KBS pun cam tak hingin kan.
Pinggan tak retak, nasi dah dingin,
KBS tak hendak, GoGo pun tak ingin!

Aku maybe just tengok part Bentley jela nnt kat youtube.
Geram budak kecik ni, dah besar dah dia, dak start membebel, comeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 28-5-2019 03:51 PM
wehhh sedih nanti Seungjae nak blah, tapi yelah, dah KBS pun cam tak hingin kan.
Pinggan tak retak, ...

Kenapa ye KBS tak ingin tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2019 02:10 PM | Show all posts
jij81 replied at 5-6-2019 08:07 PM
Kenapa ye KBS tak ingin tu?

hahahaha ni spekuan je, tapi memang obviousla KBS bagi screentime pendek je kat Seungjae, dapat 1 part je dlm 10 minit.
Walaupun penat diorang buat macam2 dalam episod tu, saja nak bagi tak popular kot. Ni bukan time dah dekat diorang nak keluar ye.
Aku saja suspek ada haters dalam team editing, benda ni obvious since nama Jiyong dah kena buang daripada profil Sechskies.
But maybe, I'm just being bitter XD
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2019 02:25 PM | Show all posts
Weh tengok ni, Lee Donggook epic goal!

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 10-6-2019 02:10 PM
hahahaha ni spekuan je, tapi memang obviousla KBS bagi screentime pendek je kat Seungjae, dapat 1  ...

Ahahah speku jgn tak speku. Maybe audience tak nak kot. Kalo tak silap rating naeun-gunhoo,bentley-william yg mencanak,yg laen biasa2 je. Skang adik beradik lee plak da kurang screentime. Tak lama lg mmg keluar tros la.

Untuk positif kan diri,sbb umur da nak masuk primary school da agak nya dorg tak mau join.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106329s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list