Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9605
View
118
Reply

[KBS] The Return of Superman / Superman is Back (4th Nursery)

[Copy link]

Author: Star_el    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-10-2017 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Seungjae mmg boleh jadi entertainerlah..tp x mau ..nak dia jadi doktor mcm mak dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2017 01:45 PM | Show all posts
lonso replied at 30-10-2017 02:51 AM
Seungjae mmg boleh jadi entertainerlah..tp x mau ..nak dia jadi doktor mcm mak dia..

boleh je jd doktor/profesor tapi slalu kuar tv, mak dia pun kan cmtu. tulah jgn sia2kan kepandaian tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2017 02:11 PM | Show all posts
Star_el replied at 30-10-2017 01:45 PM
boleh je jd doktor/profesor tapi slalu kuar tv, mak dia pun kan cmtu. tulah jgn sia2kan kepandaian ...

perasan seung jae ni suka bertanya. lagi tak puas hati lagi tu dia tnya. cepat tangkap plak tuh.. aigooo.. pleaselah kbs bg awards kat seung jae.. nak tgk appa ngan seungjae naik pentas .. mesti adorable gila seungjae...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2017 09:32 AM | Show all posts
maigad, Jiyong appa akan muncul dlm abnormal summit next week! Topik World Energy
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2017 11:48 AM | Show all posts
Star_el replied at 31-10-2017 09:32 AM
maigad, Jiyong appa akan muncul dlm abnormal summit next week! Topik World Energy

episode brapa tu.. bukan seungjae je mendunia .. appa pon kembali mendunia.... yp nampak teaser hensem je appa ngan rambut tu... zaman idol lagi ensem.. muka inesen je tp mcm nakal.. hahah. tk dapat bayang appa kaler2 rambut.. n pakai subang balik.. mau seungjae tnye macam2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2017 11:53 AM | Show all posts
lonso replied at 1-11-2017 11:48 AM
episode brapa tu.. bukan seungjae je mendunia .. appa pon kembali mendunia.... yp nampak teaser he ...

episod next week
https://twitter.com/bleu_noir_jj/status/925047329752621058

tulah psl, dia xleh macam2 dah ada anak ni lol!
Tapi dia pun mmg xminat kot nk perform gitu dah.
Tbh jealous kot life dia tu dah achieve macam2 gakla, xglamer pun xpe asal bahagia haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2017 12:10 PM | Show all posts
Star_el replied at 1-11-2017 11:53 AM
episod next week
https://twitter.com/bleu_noir_jj/status/925047329752621058

zaman remajah.. maybe terhalang sebab dia dah jadi citizen biasa jek... minat n rindu mungkin adalah... sebab kalo dok takdelah sggp time sekolah jadi idol.. sib baik pandai... hehehe.. menurun ke seungjae.. seunjae plak skrg menjadi2 soalan dia.. baru2 ni psl rama2.. jenuh appa nak jawab..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2017 08:58 AM | Show all posts
Comel gile episod baru ni hoi!
Editing macam dah ok, lawak hahaha
Bila bebudak berkumpul, macam2la kerenah haha kesian Hwijae kena attack XD
penatla hai aku tgk bebudak ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 02:44 PM | Show all posts
Star_el replied at 15-11-2017 08:58 AM
Comel gile episod baru ni hoi!
Editing macam dah ok, lawak hahaha
Bila bebudak berkumpul, macam2la ...

suke betul diorg ngan hwijae
lawak tol tnya harini hari ape - seoun - Sunday
dh agak seojun akan nages pnye bila kalah
mghilang bila nk mniaga..tggl abg je bcinta ngn Yume
seoun tu dh knp nk jd drill sergeant ke garang nau

gerammm tgk william tu
comei sgtttt mcm patung!
bley plak die masuk ngn bebudak tu
lohee mcm bese bkepit ngan appa die

anyway aku pn rs si an ckp slow sgt
n action die pn slow x mcm appa die
tp dienye prob solving bagus

sian sung jae tkejut appa rambut pnjg
aku pn rasa die paling mnakutkan antara yg lain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2017 02:59 PM | Show all posts
syue86 replied at 15-11-2017 02:44 PM
suke betul diorg ngan hwijae
lawak tol tnya harini hari ape - seoun - Sunday
dh agak seojun a ...

ergh aku dh membebel pjg2 kt twitter haha nk copy jela tweet sendiri.
Time lumba lari tu lawak je Seungjae dok tgk2 org pastu salah jln, Sian patut leh menang tp dgn dia2 p confuse skali haha.
Aku suka gile William lari2 pastu stop, quote komen org "That's me in a workout"
Jiyong appa berdiri pegang line tu pun hensem
Pastu SeoEon lawak je, kena merah betul2 buah tu baru lepas QC. Seungjae memula nk melawan tp follow jela.
Jiyong jd cikgu bab sales lol! Nasib kali ni bertenang xcite melampau2 sgt, bapak2 len tergelak time ckp nmpk atuk tu, tp bebudak sume fokus.
Sarang tu dh besar senanya, mcm dia dh pandai so taktik nk uji tu xjadi sgt lol, btw sape fake customer tu? Muka familiar, vj ke? Hensem lak haha


Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 03:37 PM | Show all posts
Star_el replied at 15-11-2017 02:59 PM
ergh aku dh membebel pjg2 kt twitter haha nk copy jela tweet sendiri.
Time lumba lari tu lawak je ...

rasanya cm org beratur tu gak
mybe 1st cust yg beratur..kekeke
klu vj budak2 ni kenal kan

william aku suke caption 'why i'm running?' kahkahkah
tgk pnye la rmai kt luar kedai tp xrmai dlm kedai
haah sarang ade xbrp mjadi test tu
tp pelik bkn die bley ckp english sket ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 12:13 AM | Show all posts
syue86 replied at 15-11-2017 02:44 PM
suke betul diorg ngan hwijae
lawak tol tnya harini hari ape - seoun - Sunday
dh agak seojun a ...

mula2 seungjae masuk pon dia dah terkejut tgk... kan.. sampai terhenti dia.. pasti pi dkt hwijae samcon dia tercari2 bapak dia.. tetiba satu makhluk dtg depan dia.. tp seungjae nangis cute... taklah meraung2.... terkejut dia... rohee pandai sunggup pilih karekter dahlah jiyong mmg muka ala2 feminin juga.. hahahah...nampak boleh jadi bestfren smpi beso seungjae ngan sian. tak sangka seunjae boleh go on dengan sian.. kan mula2 episode dia tak suka main dgn org umur dia ... tapi sejak sekolah ni kot dia dah pandai bergaul...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 09:05 AM | Show all posts
lonso replied at 16-11-2017 12:13 AM
mula2 seungjae masuk pon dia dah terkejut tgk... kan.. sampai terhenti dia.. pasti pi dkt hwijae s ...

punyalah sungjae x cam bapak die..hahahaha
btw lohee pnya mak tu kerap nau muncul
xde plak netizen sn nk bising mcm Haru dulu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 16-11-2017 09:05 AM
punyalah sungjae x cam bapak die..hahahaha
btw lohee pnya mak tu kerap nau muncul
xde plak netiz ...

Itulah tercari2 bapa dia.....appa plak nakal tetibe dok kacau seungjae..nangis smpi dia.mak rohee tu kan korean sweetheart...nnti kalo suzy ada anak.n.msk tros muka dia pon selalu menempek agaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2017 10:14 PM | Show all posts
bila tgk TROS ni, rasa macam tak sabarnya ada anak..comel2 betul dorang ni.. macam2 perangai..

lagi2 seo oen dgn seo jun tu, tiap2 mggu tgk..rasa macam anak sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2017 12:16 PM | Show all posts
adelia87 replied at 17-11-2017 10:14 PM
bila tgk TROS ni, rasa macam tak sabarnya ada anak..comel2 betul dorang ni.. macam2 perangai..

la ...

sama!ai pun rasa seoun n seojun mcm anak sdri
sbb tgk dari baby smpai ke besar dh reti ngurat org
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 03:17 PM | Show all posts
bila nak strat balik tros.. rindu nak nengok seung jae.. alohai... rindunya dkt seungjae..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2017 04:57 PM | Show all posts
lonso replied at 5-12-2017 03:17 PM
bila nak strat balik tros.. rindu nak nengok seung jae.. alohai... rindunya dkt seungjae..

tulah, aku hari2 bukak youtube tgk budak kecik tu. Nasib kekdg makpak dia post gambar, or ada gmbr drpd Naver kt IG.Rinduuuu budak2 dahla cepat membesar, ntah2 nnt tgk2 dh besar panjang dh bebudak tu baru sambung balik
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:00 PM | Show all posts
Star_el replied at 5-12-2017 04:57 PM
tulah, aku hari2 bukak youtube tgk budak kecik tu. Nasib kekdg makpak dia post gambar, or ada gmbr ...

aku mmg folo seung jae.. tp seung jae jenis ckp membesar..... n proses tumbesaran dia kalo nak membesar msti dia kan chubby skit.. pastu baru kurang chubby.. rindunya.... parent seungjae paham kot org rindu ke anak dia.. selalu gak post gamba..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ahad ni tak ada new ep jugak maknanya ckup la sebulan x tengok Tros rindu seungjaeeeee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086315s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list