Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1733
View
35
Reply

Gara-Gara Bergayut Di Tingkap Kereta,Wanita Maut Rempuh Tiang Papan Tanda

[Copy link]

Author: CARI-LTS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2017 12:33 PM | Show all posts |Read mode


Gara-Gara Bergayut Di Tingkap Kereta,Wanita Maut Rempuh Tiang Papan Tanda



Malang tidak berbau, hanya kerana ingin berhibur dengan cara yang tidak sepatutnya, seorang wanita menemui ajal dalam keadaan yang mengerikan.


Memetik laporan Daily Mail, seorang wanita Rusia berusia 35 tahun maut selepas terbabit dalam kemalangan ketika sedang duduk bergayut di tingkap kereta di bahagian penumpang hadapan, semasa rakannya sedang memandu serta merakam gelagatnya.


Mangsa berasal dari Moscow dikenali sebagai Natalia Borodina, sebelum itu menanggalkan bikininya dan duduk di tingkap kereta sambil dirakam oleh rakannya.


Video viral itu menunjukkan mangsa dalam keadaan separuh bogel kelihatan sedang 'beraksi' sebelum merempuh tiang papan tanda jalan.


Difahamkan video itu dirakam di lebuh raya berdekatan Punta Cana, di Republik Dominica, yang dirakam sendiri orang rakannya, Ivanna Boirachuk, 32, yang juga memandu kereta tersebut.


Lapor media Rusia, mangsa dikejarkan ke hospital, namun disahkan meninggalkan dunia kerana mengalami kecederaan yang serius.


Sementara itu, netizen di media sosial menyalahkan Ivanna kerana tidak fokus pada pemanduannya sehingga menyebabkan mangsa merempuh tiang papan tanda jalan.


Selain itu, netizen juga turut mengecam tindakan mangsa yang dilihat sengaja membahayakan diri sehingga menyebabkan dirinya maut, sekaligus menyebabkan anaknya kehilangan ibu.- CARI

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash????????cari nahas betul {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa suruh dok bgayut kat tingkap..kan dah kena
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:08 PM | Show all posts
akai ..letak kat  mana???
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Total lost.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:28 PM | Show all posts

Video Kejadian

https://www.liveleak.com/view?i=2c0_1507775239

Jemaah masjid dilarang tengok ye..  Jangan tekan play..

Ujian keimanan.  Lepeh solat boleh le aku tak larang.

#solatjumaat

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendapat lah kau
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh..35thn pon xleh pikir...dah la ko ada anak...selayak nya ko mati...padan muka ko
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib tak nampak apa2 yg berdarah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko dah kenapa gila
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Adab..kat maner?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash dari elohim ke dek?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:28 PM | Show all posts
Galak sangat kan dah mendapat
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:36 PM | Show all posts
Tak berani I nak view. I cuma kesian dekat anak sheols, tak pasal2 kehilangan ibu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian anak dia... bila tngk saat akhir ibu tngh benda bodoh gini...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:52 PM | Show all posts
hahahah AZAB nye dia mati
kikikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoii xpasal2 mati mcm tu je.. Sian kat anak.. Sblm buat xpk
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:57 PM | Show all posts
Semoga bersemadi dengan aman.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:05 PM | Show all posts
Kebodohan diri sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:31 PM | Show all posts
minit 0:14 tu, nampak badan dia dah mcm kena twist.. memang mati la.. bodoh tempah maut.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:32 PM | Show all posts
bodoh betul!tak pasal2 anak xde mak..ntah2 mabuk
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:48 PM | Show all posts
demi sekeping gamba sanggup memperbodohkan diri yach?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Org mati sbb berperang, pertahanka negara.. Tp ko mati terhantuk papan tanda.. Hina sgt sis..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya dicashkan lillahi taala{:good
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:58 PM | Show all posts
Buat lagik keja sia2...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057522s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list