Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
644
View
18
Reply

'Tekan-tekan' Pesanan Dah Sampai, Hanya Di Pizza Hut Sunway Pyramid!

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2017 12:25 PM | Show all posts |Read mode
Wah, hebat! Pizza Hut di Sunway Pyramid dah menggunakan sistem berkonsepkan digital.









Pasti di antara kita pernah mengalami situasi susah mendapatkan perhatian daripada pelayan yang tak kunjung tiba dalam restoran yang penuh dengan pengunjung. Mesti sakit hati, kan?


Sebab itulah Pizza Hut sekarang sudah dinaik taraf menjadi restoran pertama menggunakan konsep digital. Tapi hanya di Sunway Pyramid sahajalah.


Dari saat anda melangkah masuk ke dalam restoran, membuat pesanan, dan menikmati hidangan sehinggalah saat anda melangkah keluar dari restoran. Semuanya hanya di hujung jari anda!








Restoran berkonsepkan digital ini menyediakan panel digital pesanan serta dua robot penyambut tetamu. Ya! Menurut KitePunye.com, anda akan disambut robot bernama Sandy dan Sally di hadapan restoran ini. Comel tak?







Tiga Kiosk Bawa Pulang Digital juga disediakan di hadapan restoran membolehkan pelanggan membuat pesanan dan pembayaran lebih pantas dan efisien, sekaligus menjadikan proses lebih cekap dan mengurangkan masa menunggu.




Foto: Kite Punye







Dalam masa sama, Pizza Hut turut melancarkan aplikasi mudah alihnya. Jadi, lepas ni bolehlah 'tekan' sahaja kalau mahu menempah dan menikmati piza yang dihantar ke rumah.


Aplikasi ini memudahkan anda untuk memantau status penghantaran dan menjangka bila penghantaran pizza akan tiba.







Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi dan Facebook Pizza Hut Malaysia.


Jom pergi Pizza Hut Sunway Pyramid, boleh 'tekan-tekan' saja! - CARI







Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah,bestnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:05 PM | Show all posts
memudahkan....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Order harini tp nk makan nya mngu dpn boleh x?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:26 PM | Show all posts
dah ada kot restoran dulu buat digital order ni..
so pizza bukan yang pertama ye..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:40 PM | Show all posts
kang tetibe akak sandy di culik...rakyat malaysia ni bukan boleh percaya sangat WAKKAKAKA

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:13 PM | Show all posts
comey kak sandy...jaga2....keke
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:58 PM | Show all posts
sis prefer dominos klu pizza
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Restoran sushi kt the curve tu dah lama buat..guna ipad lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 04:11 PM | Show all posts
kedai mamak kt selayang stadium dh lama buat..
cuma geleng tetap sama
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 04:14 PM | Show all posts
bgus la..memudahkan juga...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 04:20 PM | Show all posts
memudahkan... dan mgurangkan pekerjaan
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 04:21 PM | Show all posts
Asalkan memudahkan.....kita sokong...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 04:55 PM | Show all posts
Dah lama tak makan pizza hut. I prefer dominos. Pizza hut macam dah kurang sedap je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 05:06 PM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 13-10-2017 04:55 PM
Dah lama tak makan pizza hut. I prefer dominos. Pizza hut macam dah kurang sedap je.

samalah la i pun prefer dominos
tp masuk gak pizza sbb nk mkn sup n garlic bread
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 05:17 PM | Show all posts
sakae sushi dah lama buat method gini....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 05:20 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 13-10-2017 01:26 PM
dah ada kot restoran dulu buat digital order ni..
so pizza bukan yang pertama ye..

resto jepun ada jah order via tablet kat table ini hatta sushi king sekalipun.
dan rasanya konsep robot sebegini ada resto jepun di cyberjaya ada buat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
So dominos,bila nak upgrade?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2017 12:37 PM | Show all posts
teknologi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070223s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list