Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
449
View
6
Reply

STYLISH & MODEST

[Copy link]

Author: Grandahlia       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2017 08:40 AM | Show all posts |Read mode
www.grandahlia.com

MAYANG JUBAH

MAYANG JUBAH
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 12:53 PM | Show all posts
Cam style zaman dulu je tak cukup menarik
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:09 PM | Show all posts
ada sesiapa tahu butik pakaian yang ikut trend terkini atau ada keunikan tersendiri tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2017 03:13 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 13-10-2017 12:53 PM
Cam style zaman dulu je tak cukup menarik

maybe u tgk biasa je. tak menarik. but once u dah pakai, rasai kelainan material high quality como crepe.. serius selesa. ini bukan kain murah yg biasa tu.. harga berpatutan. boleh je tambah lace ke manik ke . taste masing2 lain2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2017 03:17 PM | Show all posts
purpler replied at 13-10-2017 01:09 PM
ada sesiapa tahu butik pakaian yang ikut trend terkini atau ada keunikan tersendiri tak?

Boleh layari www.grandahlia.com.. ruffles yang cukup flowy untuk embun dress..material kain yang sangat susah nk kedut.. harga pon tak sampai Rm200.. sekarang ni ada sale. Baju kurung Rm 100 je sepasang.. kain selesa yang amat. tak mudah kedut yang penting.. pelbagai koleksi shawl dan bawal..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 05:27 PM | Show all posts
Grandahlia replied at 13-10-2017 03:13 PM
maybe u tgk biasa je. tak menarik. but once u dah pakai, rasai kelainan material high quality como ...

Sorry to say tapi tengok pun nampak biasa je so memang jadi tak minat nak cuba
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2017 05:35 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 13-10-2017 05:27 PM
Sorry to say tapi tengok pun nampak biasa je so memang jadi tak minat nak cuba

okay then.. *thumbs up
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053109s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list