Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1995
View
35
Reply

Suri Cruise Rayu Jumpa Tom - Dah Kenapa Sampai Rayu Bagai Ni?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-10-2017 05:30 PM | Show all posts |Read mode
Anak mana tak sayang ayah dan anak mana tak rindukan ayahnya jika terpisah jauh. Itulah dugaan yang sering dialami anak kepada pasangan yang sudah berpisah.


Ingat lagi anak perempuan Tom Cruise, Suri yang comel tu? Terbaru, dia dilaporkan terlalu merindui ayahnya selepas bertahun tidak bertemu!




Foto: Vanity Fair




Memetik Hollywoodlife, anak kepada Tom Cruise, 55, dan Katie Holmes, 38, itu dilaporkan merayu untuk bertemu bapanya selepas empat tahun tidak bersua muka.


Menurut majalah Star seperti dipetik Hollywoodlife, Suri terlalu ingin bertemu Tom sehingga dia tertanya-tanya adakah dia ada membuat kesilapan sampai bapanya enggan berjumpa dengannya lagi.


Dalam masa sama, Katie mendakwa dia ada menjelaskan situasi sebenar kepada Suri. Dia berkata, kesibukan Tom dengan kariernya menyebabkan dia tak berkesempatan menjenguk puterinya itu.








Bagaimanapun, Suri anak yang pintar dan sudah tak mahu percaya lagi dengan alasan sedemikan kerana dia tahu yang bapanya sering menghabiskan masa bersama anaknya yang lain iaitu Connor dan Isabella, kata sumber.


Tambah sumber itu, Tom dan Suri sering berhubung menerusi aplikasi Skype, namun Suri mahukan lebih lagi iaitu untuk mereka bertemu.







Sementara itu, portal hiburan Gossip Cop mendakwa majalah itu hanya mengada-adakan cerita sahaja.



"Semua cerita itu tak betul," kata wakil Katie kepada Gossip Cop.


Malah, jurucakap itu mengakui pihaknya ada memaklumkan kepada Star bahawa dakwaan mengenai Suri itu adalah '100 peratus tak benar'.


Namun, majalah itu sengaja tak mengendahkannya kerana mahu 'melariskan' jualan mereka.




Foto: Mail Online




Alamak, mana satu nak percaya ni? Anda pula? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 05:31 PM | Show all posts
dulu suka betul stalk dia ni...suka tgk fashion2 Suri. since divorce nampak Suri ni dah mcm anak-anak biasa yang lain. Mungkin itu yg Kate mahukan...dah nampak biasa dah Suri skrang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 06:25 PM | Show all posts
urm kokesen ni kena repair lg baka dia?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tom cruise versi tino
Kalau kat malaysia mungkin kena tuka Suri Jate
Sbb tino merujuk penyanyi lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat anak. {:cryrun{:cryrun{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
aduhaii anal....bertabahlah... comelnyer suri
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mummyAS91: aduhaii anal....bertabahlah... comelnyer suri


Anal?? {:question{:question
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Erk kenapa nampak suri tak berapa menjadi sangat rupa? Mak dia pun macam dah tua sangat je...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
awat muka suri x lawa wey

dulu kecik2 kemain mendivaaa sume org nk tgk dia

skg? nan hadooo sgt{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Suri masa kecik dlu,comel
Da besar,abis muka c Tommy...
Katie da nmpk ibu2 yg biasa g antar,ambik anak
Xde bergaya sakan lepas duk kat NY
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 12:00 AM | Show all posts
kannn nampak keras lak muke si suri nji
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 12:43 AM | Show all posts
gmbr last tu dua2 ibu dan anak x lawa dah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kira x menjadi sgt lah genetik Suri ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sian suri...,,,,,
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 09:19 AM | Show all posts
suri dah besar lain skit muka dia. masa kecik dulu kemain cute lg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nya. Tp mmg ada agreement kan between Katie and Tom tu. Mcm pernah baca somewhere. Katie nak full custody n limited visitation, so Tom punya syarat is to ban Katie for public dating for 5 years.

Katie mcm claim Tom ni psycho kot tp Tom ni I nampak rapat sgt sgt ngan anak2 angkat dia.

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 10:11 AM | Show all posts
Dah besar dah Suri. Dulu masa kecik, kemain comel.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 10:33 AM | Show all posts
suri xnk jdi suri hati abg?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 10:54 AM | Show all posts
ngaper katie nampak tua sangat?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 10:57 AM | Show all posts
sok besar kmpem lawa sbb tom masa zaman top gun kemahenn ensemm
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 11:07 AM | Show all posts
katie yg begitu comel dulu dh nampak tua sgt sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 11:08 AM | Show all posts
da jd average suri... hmm
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 11:33 AM | Show all posts
dulu mase kecik comey sangat cam muka katie.. tapi dah besar dah rupa sebiji bapaknye
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 12:42 PM | Show all posts
Nampak dah makin iras ke muka bapaknya pula kalau dia duduk dengan bapaknya mesti makin cantik
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:19 PM | Show all posts
suri dah tak comey, katie pun nampak haggard sangat
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060723s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list