Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
2185
View
25
Reply


Netizen Muak Drama 'Dalam Kelambu' Hafiz, Joy

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-10-2017 12:15 PM | Show all posts |Read mode
Oh, mai! Bila nak tamat 'drama dalam kain' Hafiz Hamidun dan Siti Arifah Amin atau Joy Revfa ni?








Macam mainan video pula berbalas-balas tembakan sampai netizen pun dah meluat nak hadap drama rumah tangga mereka berdua.


Terbaru, selepas Hafiz menafikan kenyataan Joy di media sosial, netizen memenuhi ruang komen dengan pelbagai reaksi. Malah, ada yang muak memerhatikan gelagat kedua-dua pasangan itu yang 'tak malu' mempamerkan hal peribadi untuk tontonan khalayak.







"Kau tak reti nak ajak Joy tu berbincang ke? Yang heboh dekat Twitter tu buat apa?

"Hal dalam kain pun kena orang masuk campur ke?

"Hal dalam kelambu laki bini pun masih nak kongsi? Bangang," antara komen netizen.











Foto: Twitter




Diharap Hafiz dan Joy segera ambil tindakan untuk meredakan segala kekusutan yang berlaku. Betul kata netizen, perihal rumah tangga tak perlu nak diheboh-hebohkan. Selesaikan dengan cara baik tanpa mengaibkan sesama sendiri, okey? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 12:22 PM | Show all posts
Tak cukup ke issue pasal theyols ni dekat board Gosip sana. Dekat sini pun perlu dibincangkan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 12:25 PM | Show all posts
Salah board dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo jgk ustak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 01:11 PM | Show all posts
sian apis xpasal2 nko y kna nanggung sgala cemuh maki hamun org...pdhal nko xde pn duk canang aib repah pn...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 01:24 PM | Show all posts
aku lagi muak dgn kelebamam wartawan cari dok buka benang repah & hh yg dh ada

semak la
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar lah HH ..
Yg terbaik selalu nya Allah bg lmbt..
Sementara nk dpt yg terbaik tu..kau hadap lah dulu si repah gila tu...
Hugs for fatargh n olea...{:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 01:54 PM | Show all posts
Kenapalah bukak thread pasal dua orang nie banyak2?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:08 PM | Show all posts
dlm kelambu? dude aku tgk joy reyfa ni pun xda selera nak fap. elok la ada "fa" kat ujung.....muka pun mirip "sorang lagi"
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:16 PM | Show all posts
Sama naik deyols kan. Saling mengaibkan . bertemu buku dgn ruas gitew.  Better heols tweet

"Ripah gonna h8 h8 h8 . Im gonna shake shake shake" jah

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:22 PM | Show all posts
by the way, moderators, there are sooooo many threads jual barang nowadays menyemak kat forum gossip tempatan ni. org2 ni patut ban je if u can.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada faedah citer dia org ni.... next one pls
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 03:21 PM | Show all posts
Bye2 la Repah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 04:43 PM | Show all posts
taktahulah midon oi
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Forumer plak muak dgn thread dorg yg melambak2..   
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 04:53 PM | Show all posts
aku tk faham kenapa si joy ni beria2 nk ckp dh bersama ke blum.. itu privacy kau laki bini kot.. sudah2 la tu nk memalukan diri...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Good job netizens! Nasihat bernas.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 05:03 PM | Show all posts
xtau nk side n caye kat spe
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 05:41 PM | Show all posts
ini kalo buat drama rantaian mmg x laku..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 07:10 PM | Show all posts
Kunyit.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 07:15 PM | Show all posts
dah kalau muak naper byk sgt therad diaorg ni!!! ckupla dgn satu yg kat sana!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 09:57 PM | Show all posts
memang muak dah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 02:19 AM | Show all posts
ntah2 laki bini bodoh.....si hafiz ego nak menang..........si joy sabun pon ego nak mampos...........
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 04:17 PM | Show all posts
ujian dunia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2017 10:19 AM | Show all posts
Cukup lah duk menjaja kisah sendiri.Mohon move on segera
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063337s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list