Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
3192
View
47
Reply

[Dunia] Malam Pertama Hancur Di Bahagian Punggung!

[Copy link]

Author: GhostWalking    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-10-2017 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Guangzhou (China): Seorang bakal pengantin terpaksa dirawat di hospital selepas punggungnya cedera akibat terkena mercun yang dibakar rakannya.

Bakal pengantin berkenaan dilaporkan menjadi mangsa gurauan rakannya sebelum dia berkahwin tidak lama lagi.

Satu rakaman video yang tersebar di media sosial di China menunjukkan lelaki itu diikat pada sebatang tiang lampu di tepi jalan di bandar ini.

Satu mercun papan berwarna merah dilihat diikat diatas punggung lelaki itu sebelum dibakar oleh rakannya.


Lelaki itu dilihat menjerit kesakitan ketika mercun itu meletup hingga sampai ke punggung mangsa.

Letupan mercun berkenaan turut mencetuskan asap tebal sehingga lelaki itu tidak kelihatan.

Seperti dijangka selepas aksi bahaya berkenaan belakang lelaki itu kelihatan cedera dan berdarah.

Bakal pengantin itu dilaporkan dibawa ke hospital oleh rakannya bagi mendapatkan rawatan lanjut.

Tidak dapat dipastikan sama ada majlis perkahwinan lelaki itu dapat diteruskan atau tidak.

Penduduk di China membuat pelbagai aksi bahaya sebagai satu bentuk gurauan terhadap rakan mereka yang bakal menamatkan zaman bujang.

Pada tahun lalu, seorang bakal pengantin lelaki di selatan China diikat pada belakang kenderaan dengan pita pelekat sebelum diarak ke seluruh bandar.
Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 11 Oktober 2017 @ 9:27 AM
11hmbutt.jpeg_1507685222.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebangangan ummah prc terserlah
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Patot la kajaan deme suroh beranak sorang je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu btg mercun papan pun dah kuat..inikan plak satu gulung
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:25 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 12-10-2017 12:50 AM
Patot la kajaan deme suroh beranak sorang je..

ate benor sungguh kate kome tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Gurauan?karut marut!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib bukan pasang mercun Kat depan, alamatnya terputus batang konek sheols
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 07:15 AM | Show all posts
Hmmm... Malam pertama di hospital jawapnya. Takziah la ye.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Nonsense sgt cara bgurau tu..xpsl2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 08:44 AM | Show all posts
bodohnya ummah prc
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 08:49 AM | Show all posts
gilo punya gurauan..................
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
only in China lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak jejaskn pun mlm pertama dorang.....

Pengantin lelaki tak perlu punggung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2017 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 12-10-2017 01:27 AM
Tak jejaskn pun mlm pertama dorang.....

Pengantin lelaki tak perlu punggung

Never try never know kekdahnya kaka haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:22 AM | Show all posts
hahaha... xberagak gurauan mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:25 AM | Show all posts
jazaa100 replied at 12-10-2017 01:27 AM
Tak jejaskn pun mlm pertama dorang.....

Pengantin lelaki tak perlu punggung

Lelaki perlu jugak punggung untuk try macam2 style...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:27 AM | Show all posts
Bodoh punyer gurauan...

Kesian pengantin perempuan, tak dapat cuba macam2 style pada malam pertama...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kira dah bodoh sangat dah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:31 AM | Show all posts
jazaa100 replied at 12-10-2017 09:27 AM
Tak jejaskn pun mlm pertama dorang.....

Pengantin lelaki tak perlu punggung

Spesis kunyit yang perlukan punggung, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:35 AM | Show all posts
kes naya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Punggung penting ok. Kalau barai pungkok tu nak berak macam Mana?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Gurau kasar sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:49 AM | Show all posts

Ala, mercun je. Bukan C-4 pun.

Biar pengantin perempuan berehat seminggu dua. Penat tau tarik gaun panjang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 10:56 AM | Show all posts
insulin replied at 12-10-2017 10:49 AM
Ala, mercun je. Bukan C-4 pun.

Biar pengantin perempuan berehat seminggu dua. Penat tau t ...

mercun je pun... parah juga nampak. macam lebih sebulan je nak baik...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 11:00 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-10-2017 12:39 AM
Kebangangan ummah prc terserlah

orang tu dah la nak pakai punggung dia utk aksi malam pertama..aihh bangang abadi..sib baik x ikat kat non*k tu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059932s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list