Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1287
View
29
Reply

Rupanya Taylor Swift Suka Mengintip Instagram Peminat..Siap Hantar DM!

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2017 05:29 PM | Show all posts |Read mode
Bagi peminat kepada penyanyi Taylor Swift, awas ya anda mungkin sedang diintip oleh idola anda itu.


Ya, kebelakangan ini penyanyi lagu Shake It Off itu dikatakan sering mengintip akaun media sosial para peminatnya.


Malah, secara diam-diam dia mungkin meninggalkan komen di laman Instagram anda. Wow!


Memetik E! News, salah satu contohnya apabila Taylor muncul dalam sebuah sesi Instagram live peminatnya.






Dalam momen itu, si peminat sempat bertanya di mana lagu 'All Too Well' versi berdurasi 10 minit?


Taylor pula rajin menjawab dengan berkata, "Ada di suatu tempat dalam laci...saya tak tahu.."


Bukan itu sahaja, Taylor sempat menghantar DM (direct message) kepada peminatnya selepas sesi Instagram live. Amboi memang rajinnya dia! - CARI

Foto: Carian internet

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 06:29 PM | Show all posts
so sweet TS..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 09:47 PM | Show all posts
sheolls memang rajin kan layan marhaen.. walaupun hati busuk.. gittuh, but i dont mind. reallyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 PA taylor yg main ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik. Sheols bukan ke ZERO following maknanya sheols tk follow spe2 on IG.. cmne lak sheols boleh view live IG karatz sheols? Xkn sheols hafal nickname IG setiap sorg fans sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 03:16 AM | Show all posts
x kose dia.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
X suka Taylor Swift. Koser sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 08:03 AM | Show all posts
rajin sgt si TS nih....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Fake acc ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 08:25 AM | Show all posts
diva aa pun tak kalah tawwww
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 08:40 AM | Show all posts
diva AA selalu layan komen peminat dia di IG tak masuk berita pun. Mulakan dengan #ASSALAMUALAIKUM katanya
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 08:43 AM | Show all posts
taylor swift kot....a modern version of tarzan who's swinging from dick to dick
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 08:49 AM | Show all posts
you see my levellllllllll - kata diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 09:02 AM | Show all posts
Taktik bru utk fan service....bkn sng nk dpt komen dr akak TS
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 09:22 AM | Show all posts
wah......................
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 09:46 AM | Show all posts
show dah x lebat ke byk masa main IG
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 10:03 AM | Show all posts
nak pikat hati fans kononnya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 10:26 AM | Show all posts
Orix replied at 10-10-2017 05:23 PM
Pelik. Sheols bukan ke ZERO following maknanya sheols tk follow spe2 on IG.. cmne lak sheols boleh v ...

Kalau ada orang tagged sheols boleh je sheols view, hantar DM etc.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:09 AM | Show all posts
Ntah kenapa aku nak tuduh dia tak ikhlas

Aku rasa yg betul2 appreciate fans is Lada Gaga
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:49 AM | Show all posts
dlu mnat la, tp sbb dia ske naw mnukar ciknek je, koseerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 01:34 PM | Show all posts
rajin nyer dia balas DM byk betul masa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 03:21 PM | Show all posts
Ramai je yang macam dia walaupun 0 follower ada je yang rajin skodeng ig fans.  Yang bezanya dia ni ada DM fans tu yg kecoh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 04:40 AM | Show all posts
Edited by princess_mia at 12-10-2017 01:32 PM

xbaik tetiba T.S ni busuk hati. pnah bkawan ke ngan dia? huhuhuhu.apa yg busuk hati sgt tu? iols mmg pemenat aka karatz si swift ni sekian lama...sheols ni mangsa media je pasal bertukar bf la apa la...padahal artis sana mmg semuaaaa pun bertukar tukar ciknek ye. cuma sbb diorg  yg lain bukan la mega superstar cam taylor swift and xde sape heran pun. lagi pun lantak dia la nk bercinta berapa ramai pon. and mmg budaya diorg ala2 menghalalkan zina.so? lantak la kan...bukan nya two timer and bukannya dungu xde duit nk setia kt laki xguna. dah mmg lelaki keparat ramai.ex-bf dia pun semua sama berjaya cam dia.banyak duit.s0, expect apa kt laki byk duit ni? dato2 keparat kt msia ni pun, xpenah cukup 1 bini..apetah lagi yg famous dan byk duit.
btw, i xtau la retis lain cam gaga tu semua,tapi T.Swift mmg terkenal dgn menghargai peminat dia. yg sakit2 cancer tu klu dia blh pg lawat, mmg sheols akan pg visit, and derma duit ratus2 ribu. and klu disaster apa tah lagi, berjuta juta sheols derma. in fact, every year pun mmg sheols penderma duit paling  byk. busuk hati ka camtu? wedding peminat dia pun kadang2 dia turun padang buat surprise datang siap nyanyi lagi. gila xgila? retis msia yg msia ni kecik je pon xde la hadap nk pg wedding peminat tau. lain cite dengan dia pg jemput peminat kat semua rumah yg dia ada untuk perview album baru. dah mcm open house raya je dia buat.....peminat tepi2 jalan pun klu yg pakai tshirt gmbr dia pun dia bhenti kete pg tegur. and BAAAANYAK lagi la klu nk cite punyela dia hargai pemenat. utk tour dia yg baru ni pun, dia hanya jual to peminat tegar sahaja.nk beli album kena pre order, and siapa yg pre order tu ada peluang dpt beli tiket and de website yg tapis yg betul2 peminat sahaja boleh beli tiket. sbb apa? sbb dia xnak peminat dia kena tipu ulat2 tiket yg jual tiket ribu riban cam ulat2 tiket malaysia ni yg markup tiket bola dr rm20 ke ratus2. haaaa gituuuu. sampai tahap camtu..FAM and tokjib pun xde buat apa peminat peminat bola malaysia kena tipu ulat bertahun tahun...
btw, peminat tegar xheran la kesah sundal ke, busuk hati ke, xikhlas ke..sbb bakat Taylor swift ni sgt sgt2 la luarbiasa.not only her voice is magical, her songwriting skills pun diakui oleh semua org as genius. semua lagu dia, album dah 6, every album ada lebih kurang 15 tracks =90 lagu and semua lagu dia unik and semua pun best! and semua pun ditulis sndr oleh beliau...So.....cite kelacuran dia tu picisan je lah baning ngan bakat dia..

sekian, explanation dari kegigihan peminat TEGAR T.swift
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 12:32 PM | Show all posts
rajinnya TS...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
princess_mia replied at 12-10-2017 04:40 AM
xbaik tetiba T.S ni busuk hati. pnah bkawan ke ngan dia? huhuhuhu.apa yg busuk hati sgt tu? iols mmg ...

Good one Dekk!

Aku pun kisah apa kalau artis aku minat perangai hauk sekali pun. Janji artis tu worth it utk diminat... Hiks
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057028s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list