Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5146
View
104
Reply

[bincang santai] - Rahsia yang tak boleh dikongsi dgn suami/isteri anda

[Copy link]

Author: idakamaruddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2017 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Monafake2 replied at 11-10-2017 07:49 AM
sis...ketuak kampung FD sudah enterframe. Pandankan muka orang pulak. Ingat dalam hati nya dah ber ...

Bersamalah kita sedekahkan al-fatihah untuk jiwa yang tak tenang seperti ini.


AL-FAAAAATIHAH!




Talkin sekali
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 11-10-2017 08:19 AM
@dodolgemok boleh jawab ni..

Jauh sgat jembut dodol masuk thread sendu ni. Jwpan nya boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:20 PM | Show all posts
Deidra replied at 11-10-2017 12:53 PM
Bersamalah kita sedekahkan al-fatihah untuk jiwa yang tak tenang seperti ini.

jiwa Yang Tak tenang tuh yg tak cukup tanah  meroyan kat opis admin,  mintak dikembalikan nick lama berserta kedits Yang Dah jenuh dikumpulkannya Kah dendraff???




Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:21 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 11-10-2017 12:59 PM
Jauh sgat jembut dodol masuk thread sendu ni. Jwpan nya boleh.

Jembut doodle jenis halus atau kerinting????


Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:23 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-10-2017 12:24 PM
tak boleh move on sis bile tengok orang lain happy

Yessssss?????

You calling me???


Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
maaannnakautau replied at 12-10-2017 02:21 PM
Jembut doodle jenis halus atau kerinting????

Hahaha bingkai tiba2 masuk bulu jembut!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
maaannnakautau replied at 12-10-2017 02:20 PM
jiwa Yang Tak tenang tuh yg tak cukup tanah  meroyan kat opis admin,  mintak dikembalikan nick lam ...

Al-faaaaaaaatihah
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 03:06 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 12-10-2017 02:52 PM
Hahaha bingkai tiba2 masuk bulu jembut!

Jauh merantau sampai terkedu kedu jari menari kan??


Paham paham....


Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 03:52 PM | Show all posts
pernah baca seorang pondan kawen bertahun2 sominya tak tau dia tu lelaki

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 05:57 PM | Show all posts
creativejuice replied at 12-10-2017 03:52 PM
pernah baca seorang pondan kawen bertahun2 sominya tak tau dia tu lelaki

waa bertahun tahun....ini yg di panggil lejen.


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
duit, simpanan, no pin acc mmg rahsia dr somi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2017 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehehehhehehee
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2017 05:16 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 9-10-2017 06:40 PM
Hahahaahahahhaaha lawak gileee
Part lawak i imagine, anak dia nangis2 pastu dia buka gigi ...

hahahaha part hantu gigi datang tu kelako
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2017 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 10-10-2017 05:30 PM
Akak pun xde tip nak bagi.. Sbb pergi jumpa dentist pun bila betul2 perlu dqn terdesak.. Dentist s ...

RCT tak sakit, sis. Doktor suruh buat RCT sebab nak selamatkan gigi itu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2017 08:14 AM | Show all posts
tak lama lagi rahsia terbongkar,

anak nangis depan papa,pas tu minta mama tunjuk gigi, haha kantoi
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2017 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahsia i ialah shopping online ..biasanya kantoi bila i guna barang yg dibeli..pastu hb tanya eh xpernah nmpk pon..i cover ckp dh lama dh..u yg x perasan
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2017 11:07 AM | Show all posts
Perkongsian ni lucu
TAPI

manak apa kaitannya dengan mencelah takda isi?


Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2017 04:21 PM | Show all posts
nasib baik i baca kasi habis.. nervous betul akak ni punya cerita,, haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2017 12:42 PM | Show all posts
hahhaaha lawak gileee
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeiii hahahaa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102854s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list