Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5498
View
104
Reply

[bincang santai] - Rahsia yang tak boleh dikongsi dgn suami/isteri anda

[Copy link]

Author: idakamaruddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2017 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 9-10-2017 09:06 PM
Maaf, tanya soalan bodoh..
Kalo rongak, boleh buat crown ke?


Tanye je uols. Last i sembang dgn dentist dia kate blh. Tp mgkn istilah i gune slh. I sdri gigi bersepah. Tp takut nk pakai braces.  I pun suke jumpe dentist. Setahun sekali,  jd lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:16 PM | Show all posts
Assalammu'alaikum.  

Kelakar la penulis tu.    

Tp tu la kan.  Kita rasa kelakar, tapi dia akan rasa malu/takut/insecure kalau rahsia tu terbongkar.  Kecil bg kita, besar bg dia.  



Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:25 PM | Show all posts
Alahai. Sweetnya acik nih.

Lamanya. 3 tahun simpan rahsia diri itu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:29 PM | Show all posts
Oh, ada je secrets yg akak simpan dari suami.  But the secrets are not mine.   Gitulah sepatutnya bila dah jadi penyimpan mohor besar isteri-isteri.  Kena simpan demi bonus akhir nanti.     
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahahaha.... Lawak gila, sakit perut aku gelak

Aku pun ada gak rahsia yang sampai sekarang aku simpan dari laki aku. Tapi bukan pasal ditebuk tupai ke apa ye, aku perawan suci masa kawin dgn laki aku
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:36 PM | Show all posts
Megikari replied at 9-10-2017 09:31 PM
Bahahaha.... Lawak gila, sakit perut aku gelak

Aku pun ada gak rahsia yang sampai sekar ...

Assalammu'alaikum.

Dah turun 2 kilo tu rahsiakan tak?  Akak dulu bila turun berat byk, saja diam2.  Naik berat pun, diam2 hahaha.

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 9-10-2017 09:06 PM
Maaf, tanya soalan bodoh..
Kalo rongak, boleh buat crown ke?


Klu xde tunggul tu buat bridge kot..
Dia ikat pd gigi kiri kanan
Penah nampak gambar2 yg tampal kt dinding klinik gigi bertauliah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Genkidesuka replied at 9-10-2017 09:36 PM
Assalammu'alaikum.

Dah turun 2 kilo tu rahsiakan tak?  Akak dulu bila turun berat byk, saja dia ...

Yg tu haruslah diwar-warkan pada laki sendiri.. Supaya dia boleh bekerjasama tak makan sedap2 depan i
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap akak ni xpegi bungee jump dgn lakinye. Sbbnye kene bukak gg palsu tu sblm lompat bungee jump tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Hsbd i ckp i terlalu mudah utk dibaca....adakah i too plain or no character person. .smpi die blh agak tindakan or blh bc fikiran i..

Ke i perlu jd tricky ckit..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 04:54 AM | Show all posts
Genkidesuka replied at 9-10-2017 09:36 PM
Assalammu'alaikum.

Dah turun 2 kilo tu rahsiakan tak?  Akak dulu bila turun berat byk, saja dia ...
Salam.....
[youtube]8h0VS0i50AQ[/youtube]



Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
I jenis takleh rahsia kenkadang.awai2 nak rahsia.alih2 mmg cerita jgk,tak kira lah kat sesapa yg i percaya lah.

But now...dah slowly nak berahsia yg mana yg baiknya disimpan dalam hati perut even kenkadang berkobar2 ja nak story.

Dulu masa zaman sekolah+bbnu.mmg perahsia gila gila.jenis pendam dalam hati apapun.pastu bila dah meningkat sikit umur.takleh pendam dah

Faktor umur kot yg mempengaruhi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi akak tu mmg lawak lah.kiranya boleh dia bertahan sampai 3tahun tak kantoi.kalau i ni kantoi dah rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 09:19 AM | Show all posts
KRT ni sometimes bukan citer pengalaman2 yang betul pon...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 10:05 AM | Show all posts
Nurul8001 replied at 9-10-2017 09:06 PM
Maaf, tanya soalan bodoh..
Kalo rongak, boleh buat crown ke?

bagi tips utk beranikan diri jumpa doktor gigi.
akak ni penakut ya amat.
skrg sakit gigi, lagi la takut.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
cakap pasal rahsia, rasanya takda rahsia dengan suami, tapi tak bagitahu je sebab suami tak berminat nak tahu, jadi cerita yg dia patut tahu je, kalau cerita pun dia lupa, sekarang ni lupa tahap nyanyuk dah, bertabahla
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau frenchkiss tak terkeluar ke gg palsu tu hihi..aku kalau dgn husb mmg slalu rahsia bab duit..berapa aku simpan..berapa aku shopping..berapa aku habiskn utk spa urut dll..kalau dia tanya aku akan ckp murahje tanpa bgtau exact figure.huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 11:25 AM | Show all posts
hahahaha, kau tanam ja la gg tu apa susah takyah buang2 dh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 11:49 AM | Show all posts
Hana replied at 10-10-2017 10:05 AM
bagi tips utk beranikan diri jumpa doktor gigi.
akak ni penakut ya amat.
skrg sakit gigi, lagi l ...

Dentures quality apa hang pakai sampai boleh sakit????


Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
HAhahaha..dasat habis ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078075s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list