Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5501
View
104
Reply

[bincang santai] - Rahsia yang tak boleh dikongsi dgn suami/isteri anda

[Copy link]

Author: idakamaruddin       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-10-2017 05:49 PM | Show all posts |Read mode
Edited by idakamaruddin at 9-10-2017 05:59 PM

Td ada kt group kwn share masalah akak ni cedok dr KRT

aku bc pn dah gelak

kesimpulan nye kt sini korang yg dah kawen ada tak rahsia besar/kecik yg korang x share n diam smpai skg ngn pasangan korang even dh kawen lama dh

meh la cite sikit





IMG_8809.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 05:51 PM | Show all posts
Ekekekeee..dasat tul penangan kerahsiaan dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2017 05:56 PM | Show all posts
Deidra replied at 9-10-2017 05:51 PM
Ekekekeee..dasat tul penangan kerahsiaan dia

yeee bc atas2 tu igt kan pasal pnh lahir anak luar nikah ke apa ke..suspenseeee


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 05:59 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 9-10-2017 05:56 PM
yeee bc atas2 tu igt kan pasal pnh lahir anak luar nikah ke apa ke..suspenseeee

Itula kan..ingatkan macam masalah besar yg boleh mengancam nyawa gitu.Sekali, gigi pelesu
Low self-esteem sgt acik tu agaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2017 06:03 PM | Show all posts
Deidra replied at 9-10-2017 05:59 PM
Itula kan..ingatkan macam masalah besar yg boleh mengancam nyawa gitu.Sekali, gigi pelesu  ...

tapi malu la kalau rongak xde gigi

iols pn segan jugak

xleh byg cane penerimaan laki tgk2 gigi bini rongak hahaha


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 06:10 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 9-10-2017 06:03 PM
tapi malu la kalau rongak xde gigi

iols pn segan jugak

Maybe acik tu acik yg lawa, bukan yg kepam.
bila takde gigi tu, hilang seri lawanya.
agaknya laaaa

Itu sbbnya penjagaan gigi amatlah penting sedari kecil.
Sayangi gigi anda
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok..bab2 gigi ni mmg segan nk bgthu..aku pun..time muda2 mls jaga btul2..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaahahahhaaha lawak gileee
Part lawak i imagine, anak dia nangis2 pastu dia buka gigi dia then cakap 'haaaa hantuuu gigi datang'

So far..... i memang tak pandai simpati rahsia dengan husband. I senyum ke sengih kerang busuk pun husband i dah tau apa yang ada dalam lubuk hati i . Orang lain, bini yang terror bab meneka ni tapi i terbalik... husband i terror. Kalau i simpan rahsia skit, kompem pecah punya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2017 06:44 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 9-10-2017 06:40 PM
Hahahaahahahhaaha lawak gileee
Part lawak i imagine, anak dia nangis2 pastu dia buka gigi ...

i pulak tak pandai simpan rahsia

konon2 xnk bgtau ujung2 sendiri cite


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 06:51 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 9-10-2017 06:44 PM
i pulak tak pandai simpan rahsia

konon2 xnk bgtau ujung2 sendiri cite

Iol sebaliknya....
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 06:52 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 9-10-2017 06:40 PM
Hahahaahahahhaaha lawak gileee
Part lawak i imagine, anak dia nangis2 pastu dia buka gigi ...

Terus terkedu membeku budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Deidra replied at 9-10-2017 06:52 PM
Terus terkedu membeku budak tu

Siap kata ada hikmah tu
Lawak betul hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 9-10-2017 06:44 PM
i pulak tak pandai simpan rahsia

konon2 xnk bgtau ujung2 sendiri cite

Kan.....

Tapi kalau ada skandal haruslah guna slogan 'biar pecah diperut jangan pecah di mulut'... hahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak kot! Ntah nk bg respond serius atau nk gelakkn akak ni..adehhh laaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau kantoi..mesti malu..
macam tok nenek..tak de gigi
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 9-10-2017 06:40 PM
Hahahaahahahhaaha lawak gileee
Part lawak i imagine, anak dia nangis2 pastu dia buka gigi ...

Exactly macam kami..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah. Lawak namati
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat crown la kak. Adoi tu pun nk ajar ke?  Gi jumpe dentist
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:06 PM | Show all posts
Gelak guling2 baca rahsia dia... hahaha... macam2
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 9-10-2017 08:40 PM
Buat crown la kak. Adoi tu pun nk ajar ke?  Gi jumpe dentist

Maaf, tanya soalan bodoh..
Kalo rongak, boleh buat crown ke?

Selama ni, saya ingat, kalo nak buat crown, sisa gigi kena ada..tunggul org panggil..

Ntahla, saya suka jumpa doktor gigi..setahun sekali buat scaling, dulu 6 bulan sekali, lepas tu doktor yg cadangkan setahun sekali..tak terfikir nak tanya..saya ke klinik gomen je..hahaha..takut doktor malas nak layan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.245809s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list