Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8146
View
116
Reply

Gambar Seksi Mila Jirin Dalam Tab Mandi, Habis Semua Kecoh

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-10-2017 10:17 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Mila Jirin menjadi perhatian ramai gara-gara satu gambar dirinya beraksi di dalam tab mandi tersebar.


Netizen mengecam tindakannya itu kerana disifatkan tidak sesuai dengan imejnya sebagai seorang wanita muslimah.


Walau bagaimanapun penyanyi ini sudah meminta maaf kepada semua pihak yang kurang senang dengannya.

Foto: IG Mila Jirin


"Gambar itu diambil suka-suka dengan kawan-kawan pereka fesyen Seth & Luna sewaktu sesi fotografi saya dengan sebuah akhbar minggu lalu.

"Saya pun tidak muat naik gambar tu di Instagram sebabnya ia hanya untuk simpanan Seth & Luna. Saya tidak tahu mereka muat naik di laman sosial mereka dan menjadi tular," jelasnya kepada mStar Online.




Dalam gambar tersebut, Mila atau nama sebenarnya Noorsyarmilla Jirin, 30 dilihat bersandar dalam tab mandi dengan pose sensual.


Busana tersebut berwarna coklat gelap dengan kain terbelah menampakkan kakinya.


Sekali pandang memang nampak seksi kerana seluar yang dipakai adalah seakan-akan warna kulit.


"Saya sudah pun meminta pereka fesyen Seth & Luna untuk padamkan gambar tersebut di Instagram mereka kerana ia tidak sesuai untuk tontonan khalayak. Malangnya ia sudah tular ke media sosial lain.

"Saya mohon maaf kepada pihak yang tidak selesa dan marah. Saya akui gambar tersebut tidak sepatutnya diambil," tambahnya.




Foto: IG Mila Jirin


Apa pun semoga ianya menjadi pengajaran agar lebih berhati-hati dalam bergambar kelak. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa la retis2 skg sangkak sgt nak berphotoshoot dalam tab mandi.

Dulu syatilla melvin. Pastu dsv skg si mila plak. Semua bertudung pula tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:41 AM | Show all posts
saja carik pasal
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:42 AM | Show all posts
Kenapa laki2 zaman sekarang imannya bagai senipis kulit bawang?

Di manakah akal fikiran yang telah diberikan Allah swt?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:46 AM | Show all posts
Sekali tengok mmg nampak seksi. Tengok kali kedua rasa nak gelak. Huduh nawww baju and tudung Mila tu. Nape pakai tudung camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:49 AM | Show all posts
enchikfitz replied at 9-10-2017 10:42 AM
Kenapa laki2 zaman sekarang imannya bagai senipis kulit bawang?

Di manakah akal fikiran yang tela ...

quote dari Sajat sangat
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:50 AM | Show all posts
Buruknya sheols pakai tudung warna coklat tu, berlapis-lapis dengan serkop tebal
Tapi gambar baju putih tu sheols nampak cam tinggi walau hakikatnya rendang tak berbuah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:54 AM | Show all posts
nak naikkan nama yg dah sejuk beku lettewww
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 9-10-2017 10:46 AM
Sekali tengok mmg nampak seksi. Tengok kali kedua rasa nak gelak. Huduh nawww baju and tudung Mila t ...

ingtkan i sorang je 'terganggu' dgn tudung dia hahahaha dah smpi tutup kening, fail lah stylist pon
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:57 AM | Show all posts
dah kira hot ke? ikut laa mila...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:57 AM | Show all posts
nursofia replied at 9-10-2017 02:54 AM
ingtkan i sorang je 'terganggu' dgn tudung dia hahahaha dah smpi tutup kening, fail lah stylist po ...

Meols paling tak suka kalau pakai shawl melekat camtu tp shawl tu melebihi anak tudung. Haha harap chuols paham.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:58 AM | Show all posts
Hek eleh..celah mana la seksinya tu...netizen punnnn haihhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Mlas nk komen bab lain just nak ckp terlungkup nau tudung mila?

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Xdelaa sensual mana pun tu..tp y upload tu sepatutnya dikecam,dah taw org tu bertudung,gigih pulak up gmbar gitu..kpd mila,jaga laa diri tu,you retis,bertudung,gmbar ala2 "sensual" (ikut kata artikel) xyah laa ambik unless dlm rumah you n with your hubby je utk simpanan peribadi..(kalau leak,hrp bertabah lah)
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 9-10-2017 10:57 AM
Meols paling tak suka kalau pakai shawl melekat camtu tp shawl tu melebihi anak tudung. Haha harap ...

yeah meols paham
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Strategi nak bangkit dari kuburan @ edisi neafika  who r yussss ke mila oiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:13 AM | Show all posts
seksi ker...
mcam biasa jerk...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:18 AM | Show all posts
x sensual langsung

cuma x paham apa yg best bergambor dlm tab mandi sambil pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:20 AM | Show all posts
bese je posing nyaa....

de la sensual nau

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:31 AM | Show all posts
aik? sensual ke? ingatkan gambar apa tadi
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:32 AM | Show all posts
Seksi lagi gambar retis lain
Mila dah sendu ni pun sibuk nak dikacau. Pergilah attack retis yg tengah letop sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:32 AM | Show all posts
bangang nya acik2 kepam sunni ini.
apa yang seksi nya dengan gambar itu?
mati2 akak ingat sheols pose nampak kopek ke apa.

aiyoh...mata dan otak acik2 kepam bimbo sunni ini yang kena repair dulu.
dah tahap beyond repair dah tahap otak acik2 kepam hanjeng bimbo ini
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:41 AM | Show all posts
dia ni mekap lah sekati sekalipun, pakai lah baju ratus ribu sekalipun,,pada mata den,tetap hodoh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:42 AM | Show all posts
buruk benar kejadian baju coklat tu..haihh takla sensual sangat pun..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerna terpaksa pakai tudung kan, tu yang jadi haru biru macam ni. Depa pulak akan kata what the non hijabis can do, hijabis can do too. Pung**k ang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055170s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list