Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
3481
View
66
Reply

Bakal menantu bukan pilihan

[Copy link]

Author: kakros63       Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2017 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau gini gaya, mmg x kan dengar apa pun yg kita ckp. Biar lah diaorg kahwin je. Dah kahwin, pandai2 la hadap laki tu.. Bkn kita x pernah nasihatkan kan?
Apapun, harap anak buah K Ros tu sedar sebelum terlambat...
Tp kot kenal bff anak sedara KRos ni.. Mungkin blh nasihatkan dia dan kasi dia nampak apa yg sedang terjadi.. Dia dipergunakan aje oleh bf dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kakros63 replied at 8-10-2017 10:29 PM
Family lelaki tu pernah datang rumah kakak. Bapak lelaki tu memang beria nak bermenantukan anak se ...

Ni like father like son la ni... Huhuhu... Kesiannya anak buah K Ros tu..
Sedarlah dik oii!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 04:01 AM | Show all posts
I used to be in this type of toxic r/ship. Berkawan dari skolah smpi habis study,9 years to be exact. Mak ayah mmg tak suka this guy tapi nak buat mcmana, degil time tu. Kena pukul, duit  pun habis, kena kongkong..x pernah dpt peluang nak jalan2 dgn girlfrens...memerap je lah dgn dia. I minta putus tunang, 2 months before tarikh nikah. Ayah sgt happy smpi dia sanggup bayarkan tebus tunang tu. Mula2 mmg rasa mcm empty sbb dah terbiasa bergantung harap pada dia..tapi dlm beberapa bulan, Alhamdulillah, dpt berdikari..jadi suka dpt drive sendiri pergi sana sini. Bukan tak boleh buat, boleh je move on. Bukan pengakhiran hidup pun.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2017 04:36 PM | Show all posts
putriTS replied at 11-10-2017 04:01 AM
I used to be in this type of toxic r/ship. Berkawan dari skolah smpi habis study,9 years to be exact ...

Awak sangat kuat dan berani putri. Bukan senang nak keluar dari toxic relationship
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2017 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 9-10-2017 05:12 PM
Kalau kat page fb krt ni mmg akan ada yg jawab... bagi racun je jntan mcm ni hahah

Betul! Dah byk kali akak baca saranan ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2017 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
putriTS replied at 11-10-2017 04:01 AM
I used to be in this type of toxic r/ship. Berkawan dari skolah smpi habis study,9 years to be exact ...

Good for you!
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2017 10:50 AM | Show all posts
senang jer

kenalkan bf dia tu ngan @sebu1

selesai masalah dunia

percayalah

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069415s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list