Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8631
View
140
Reply

[Tempatan] YUSUF AZMI NAFI DITAHAN POLIS!! Lu Langsi Lu Mati; Nila Setitik Rosak Sebelanga; My Respek Stays With PPIM

[Copy link]

Author: ^CUN_GILA~.       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-10-2017 11:11 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ^CUN_GILA~. at 10-10-2017 08:20 PM

Hangpa tengok dua video ni cukup la nak paham tajuk ni:


Bapak ke handler je?  Haha..  Crisis actors..  

Dia tepuk perut 'bapak' dia tu sebab depa masing2 dah nak tergelak..
____________________

This just in from sebelah:

Post3.png
Uploaded to IG on 23/24 Sept 2017
Jatuh hukum jel on 29 Sept 2017




Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Segalenye mungkin..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-10-2017 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha..  Sekali aku petik terus hilang Instagram?  
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 02:33 AM | Show all posts

Tazzabar Haku Nak Tengok Filem Ni!






Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa benda ko mengarut ni shetannnn
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
GhostWalking replied at 8-10-2017 02:50 AM
Apa benda ko mengarut ni shetannnn

Minah braces ni actress..

Instagram dah padam.  Itu from Google Image.  Saki-baki yang tinggal..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 03:26 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 7-10-2017 07:41 PM

Mana satu lobai taliban @zorrro_03 kingzir dalam 2ND video tu? lol.

Siap maki maki doc lagi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 7-10-2017 06:59 PM
Minah braces ni actress..

Instagram dah padam.  Itu from Google Image.  Saki-baki yang tinggal. ...

Jadinya kenapa dek non
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 04:09 AM From the mobile phone | Show all posts
GhostWalking replied at 8-10-2017 03:37 AM
Jadinya kenapa dek non

PPIM udah kene game.  Big time..

In ways that you can't imagine.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon opera cina iya budak ini?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x paham la....apa nya aniaya...bkn mmg dia xde lesen xde qualifications then apa masalah klu kena tindakan?
Conspiracy apa plak ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Discuss jela kat topik sedia ada..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
kebinatangan apa citer ni hanat?takda ujung pangkal.buang masa org bukak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 08:27 AM | Show all posts
x boleh obses sangat dgn PPIM ni, buat biasa2 je
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 8-10-2017 08:20 AM
kebinatangan apa citer ni hanat?takda ujung pangkal.buang masa org bukak.


Instagram budak ni memang ade je semalam untok jadi bahan tontonan.  Dia macam tak segan-silu kasi on je walopon kene maki kaw2 kat situ.  Kat Instagram tu penoh la gambor daily life dia yang glamour.  Itu ke rupe anak orang susah?  

So memang konfem Instagram tu KENE ditunjok dijadikan tontonan umum for some reason.

Then bila tred ni naik, tetibe je Instagram tu ghoib..  Ape ke hal nye?  Kan ke sehari suntok elok je satu Mesia ni tengok?  Yang lambat sangat kasi katop tu awat?  Tang tu otak hang kene berketik siked.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr gg fake ni kemain jgk ek, kawan dgn retis2..
Tgk ig kemain cium ketiak afdlin, emilia acmijal, dgn mamat khalid pun ada gak.

Masuk court, kemain bertudung berjubah...kat ig perghhhh kalah erra fazira
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ppim kena scam dgn fake doc
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Aniaya dari org kaya kapla hangguk ko
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi minah berangan doctor ni bukanlah orang susah? Ppim sedar kot since kenalan ayah nya kan. Ntah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 09:22 AM | Show all posts
kena game dah PPIM nih ...hmmm


azmi sila masuk Cari bagi penjelasan

ramai nak tahu ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 09:29 AM | Show all posts
orang yang sama ke tu???
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
kerunai replied at 8-10-2017 01:22 AM
kena game dah PPIM nih ...hmmm



Dia bawah unit tindakan khas bukan dia yg handle benda ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 09:56 AM | Show all posts

daftar blogspot, tulis nama khas penipu pmpn nimu simpan segala screenshot tepek dlm tu

biar ada dlm google cache selama 100 tahun

barula keturunan pmpn ni leh baca, apa neneknye buat masa muda
time tu barula timbul kemaluan pmpn tu dlm hatinya



Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 10:01 AM | Show all posts
LOL PPIM pulak kena scam. Salah bacaan korang tuh. Sebenaqnya PPIM ni takdak credibility ya. Kalaupun dak ni betui-betui mesekin, makpak melarat, pi tolong direct makpak tulah sedikit sebanyak ringankan beban.

Bukan pi keluaqkan dia dr penjärå pehtu bagi recognition kebijaksanaan budak nilah, peluang kedualah, pengajaranlah. Tak masuk dek akai. Nak pengajaran, duklah melingkup dalam penjara dulu baru hang belajaq ada akai sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 10:07 AM | Show all posts
Sape yg bleh bantu ppim pulak yg kena scam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062783s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list