Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4192
View
147
Reply

Cara-cara untuk mendapatkan zuriat -> pendapat

[Copy link]

Author: appleGold       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2017 05:00 PM | Show all posts
makton replied at 4-10-2017 12:36 PM
pastu blend & minum ke?

blend siap2... patu rebus... tapis....minum lah stengah cawan tea tu ha... lebih masuk botol letak dlm peti ais... selang2 la minum... gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2017 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
appleGold replied at 4-10-2017 01:30 PM
HAHAHAHAHA walaupun comel jgn ckp. i feel you hahahaha

Xmo tau da okbai
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2017 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 4-10-2017 01:48 PM
Kita geng

Yess kita sama
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
awekjepun replied at 4-10-2017 04:05 PM
Betul..aku sthun baru lekat..rasa xpuas berdua dgn suami plak.. bila ada anak kena tumpu kat anak. ...

Betul sis. Kita enjoyyy
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2017 05:48 PM | Show all posts
Salam TT,

Kalau TT biasa guna lubricant, TT boleh try guna jenama Pre-Seed.

Saya pernah guna and ternyata berkesan. Bulan kedua saya guna terus lekat. Alhamdulillah

Ni salah satu usaha sy guna dan tawakal sebelum sy proceed utk rawatan kesuburan (which is saya dah tak perlu dah hihi)

Harga lubricant ni agak mahal compare tu normal lubricant. Sbb orang beli lubricant ni memang utk conceive. And agak susah nak cari. Better call dulu mana2 pharmacy sebelum gerak pergi beli sbb kebanyakkan pharmacy tak jual.

Good luck TT!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2017 05:50 PM | Show all posts
freakashpop replied at 4-10-2017 09:48 AM
Salam TT,

Kalau TT biasa guna lubricant, TT boleh try guna jenama Pre-Seed.

First time ni dengar pasal lubricant, ada ke? tepek gambo sat
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2017 05:52 PM | Show all posts
appleGold replied at 4-10-2017 05:50 PM
First time ni dengar pasal lubricant, ada ke? tepek gambo sat



Ni gambornya hihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2017 05:59 PM | Show all posts

Ok nnt blh try carik dkat farmasi, first time tgk n tau ni huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2017 07:15 AM | Show all posts
notyghosty replied at 4-10-2017 05:00 PM
blend siap2... patu rebus... tapis....minum lah stengah cawan tea tu ha... lebih masuk botol letak ...

ok thanksss...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2017 08:57 AM | Show all posts
Harapnya TT dalam masa lom dapat anak ni anggap dulu lom sampai seru lagi untuk tambah ahli keluarga lagi bukannya takda rezeki, kamu dah dapat pon rezeki ada pasangan dah. Boleh je honeymoon dan berintiman penuh kasih sayang gittew

Kalau tak cukup kasih sayang tu yg kuat mencarot je kat forum macam si @sebu1 gittew


Take note ya @Deidra utk masuk dalam arkib ahaksss
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2017 02:37 PM | Show all posts
freakashpop replied at 4-10-2017 05:48 PM
Salam TT,

Kalau TT biasa guna lubricant, TT boleh try guna jenama Pre-Seed.

sis...ni untuk apa yer?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2017 02:55 PM | Show all posts
cer tagged @sebu1 camna dia hasilkan keturunan baru dia

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2017 03:58 PM | Show all posts

Ini macam sejenis pelincir. Tapi mesra sperma, tak macam jenis pelincir2 biasa jual kt watson or guardian (jenama durex) yang biasanya tak elok untuk sperma @ spermacide. Boleh try google untuk lebih detail.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2017 04:02 PM | Show all posts
freakashpop replied at 5-10-2017 03:58 PM
Ini macam sejenis pelincir. Tapi mesra sperma, tak macam jenis pelincir2 biasa jual kt watson or g ...

owh..pelincir. tq sis
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2017 04:15 PM | Show all posts
banyak kan usaha byk kan doa. tp klu setahun blm ada rezeki ank lg masih dikira baru.
in sya allah doa je byk2. i dlu pn cm tu. mula2 planning. lps tu org kata ank 1st jgn planning.
so bile x planning dlm 2 bln jgk rezeki ank belum ada. time tu menyesal la jgk planning lps kawin dlu. alhamdulilah x lame tu doc sahkan preggy twins. mybe ada hikmah Allah nk bg rezeki lmbt. rupanya skli dpt dia bg 2 terus.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2017 05:59 PM | Show all posts
mizruncing replied at 5-10-2017 08:15 AM
banyak kan usaha byk kan doa. tp klu setahun blm ada rezeki ank lg masih dikira baru.
in sya allah  ...

Wah bestnya dpt twins Ai nak tau if nak dpt twins kan kena ad keturunan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 06:18 PM | Show all posts
appleGold replied at 4-10-2017 09:22 AM
reset kitar haid tu camne?

doktor bagi ubat period tu la...

surprised juga method ni. orang nak anak, dia suruh tak period lak. rupanya re-setting balik timing period tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 08:57 AM | Show all posts
pengalaman i, lpas kawin berat bdn i naik mendadak..maybe sbb rasa bahagia kot

selama 8 tahun i cuba untuk pregnant..macam2 cara..moden dan tradisional..
last2 i malas nak pikir..xmau stress2...i jaga makan minum..gula garam i kurangkan
Alhamdulillah, i dah dapat twins sepasang..
ada hikmah Allah bg lambat...

dan skrg i tgh pregnant lagi..twins i baru 10 bulan...rzki mencurah2..hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2017 09:03 AM | Show all posts
murninurani replied at 10-10-2017 12:57 AM
pengalaman i, lpas kawin berat bdn i naik mendadak..maybe sbb rasa bahagia kot

selama 8 tahun i ...

Nak tanya bg yg dpt twins ni, mmg ada keturunan ke? atau before dpt twins tu ada amik or amalkan ape ape ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2017 09:08 AM | Show all posts
appleGold replied at 10-10-2017 09:03 AM
Nak tanya bg yg dpt twins ni, mmg ada keturunan ke? atau before dpt twins tu ada amik or amalkan a ...

yup...keturunan sblh suami i...mak sedara ngan kakak sulung husband ada anak twins...
kalau mkn ubat subur pun ada chance nak dpt twins sis...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.247923s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list