Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2976
View
28
Reply

isteri gaduh dgn adik ipar

[Copy link]

Author: adi_iskandar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2017 05:08 PM | Show all posts

xkn psl isteri ko gado dgn adik ipar pun ko smpi sanggup nk ceraikan isteri ko? mesti ade sebab knp isteri ko smpi jadi keras hati cmtu.

Bincang baik2 laki bini...doa pd Allah moga dilembutkan hati isteri ko.

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2017 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dayusnya tt ni. Pasal adik ipar pon nak bergaduh laki bini. Terfikir nak cerai pulak tu masa bini mengandung. Kalau sakit bukannya adik ipar kau tu yang nak jaga makan minum kau.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2017 08:00 PM | Show all posts
Takkan sebab gitu jer nak bercerai? Bergaduh tu apa puncanya? Boleh jelaskan?

Takde sesapa kenal you dalam ni so mungkin you boleh cerita dengan lebih terperinci supaya orang boleh bagi pendapat yang lebih bernas.

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2017 08:42 PM | Show all posts
Biar je. Biar diorang berdua je gaduh. Orang lain takyah nak side sape2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2017 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
uish
kalau lah kes gini nak cerai
aku xtau la brapa juta pasangan gamaknya nak cerai sebab gini...
pikiran cetek sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2017 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuan tanah kedaun oii tulis kasi teranglah ayat mcm kel..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2017 12:30 PM | Show all posts
pastu tuan tanah pun sonyap..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2017 03:16 PM | Show all posts
tanak-balik replied at 30-10-2017 04:30 AM
pastu tuan tanah pun sonyap..

Tt lupa password kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sakit pening susah payah hidup ko tanggung dengan adik ipar tu ke?sampi nak ceraikan bini pulak,salah pilih bini la ape la.ko sebagai suami kena back up bini ko.kalau ko nak lembutkan hati bini ko,mula2 ko tunjuk sokongan pd dia dulu.tak kiralah dia salah ke apa.sambil2 tu korek cerita la kenapa dia marah bebenor.bila dia luah,ko jgn back up ipar ko tu.ko back up bini ko.berlakon la sikit walaupun ko rasa memang bini ko yg salah.kadang bini ko takla keras kepala pun cuma dia nak rasa laki dia back up dia,percaya her side of story.back up bukan bermakna ko pi serang ipar ko ke apa.just iyakan je apa dia cakap,sambil tu slow2 la nasihat dia.
jadi suami mana boleh sikit2 pikir nak cerai.masalah kecik pon pikir nak cerai.apedaaaa
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.154196s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list