CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11896|Reply: 171

[Jenayah] Iklan Super Annoying

  [Copy link]
Post time 14-9-2017 06:45 PM | Show all posts |Read mode
@admin6
mobile version iklan kuar penuh page tak boleh nak exit..annoying betul la..orang nak baca porem pon tade mood habis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2017 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu macam ka
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju!!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2017 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru igt nk komplen...mujur dh ada yg bukak benang gini...


Dah la iklan beso kan tetek je yg keluar..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dia datang lagi....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
xy_daen replied at 14-9-2017 06:59 PM
Baru igt nk komplen...mujur dh ada yg bukak benang gini...



meols kenot tahan enimo..rasa nak baling fon je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2017 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI mngmt tolong la take action forumers komplen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2017 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
betul tu.. rs annoying btl iklan2 tu semua...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 14-9-2017 07:02 PM
meols kenot tahan enimo..rasa nak baling fon je

Alasan nk beli phone baru lettew..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama dah xde iklan sampi tutup forem tu..arini ada balik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2017 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
xy_daen replied at 14-9-2017 07:07 PM
Alasan nk beli phone baru lettew..

ahaha..boleh jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2017 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 14-9-2017 07:09 PM
Lama dah xde iklan sampi tutup forem tu..arini ada balik

kan..haritu camni gak, memang tutup terus porem, fedap
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib u buka thread me pon dr td duk bengang je ngan iklan ni..nk bc apa pon susah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
iols guna browser biasa pun mmg sakit hati buka forum, tp skrg dah xsakit hati lg dah sbb iols download free-adblocker browser ni dekat play store

no iklan iklan! yeayyy
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 14-9-2017 07:18 PM
Nasib u buka thread me pon dr td duk bengang je ngan iklan ni..nk bc apa pon susah

marilah menggunakan thread ini sebagai platform untuk menghencap porem cari inniew
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-9-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
raradhia replied at 14-9-2017 07:18 PM
iols guna browser biasa pun mmg sakit hati buka forum, tp skrg dah xsakit hati lg dah sbb iols downl ...

oo, ok2 nanti nak cari
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 14-9-2017 07:19 PM
marilah menggunakan thread ini sebagai platform untuk menghencap porem cari inniew

disebabkn me masuk free malu pulak nak hencap iklan2 ni..tp nak hencap jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 14-9-2017 07:19 PM
oo, ok2 nanti nak cari

yaaa, best sgt habis forum ni iols jelajah tanpa ada iklan menyakitkan mata!

okeyyy, siapa lg yg xpuas hati mari masukkk. .
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2017 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 14-9-2017 07:21 PM
disebabkn me masuk free malu pulak nak hencap iklan2 ni..tp nak hencap jugak..

uolsss..kita kena komplen untuk meningkatkan mutu porem cari ni uols..kalau tak komplen management tatau apa yang porumers alami..gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 09:11 PM GMT+8 , Processed in 0.139699 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list