Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1182
View
20
Reply


"Meluat Sangat! Makcik Rasa Macam Nak Sunat Dia Je"

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2017 03:27 PM | Show all posts |Read mode
Ingat lagi tak dengan video adik manja dengan abang-abang lorinya? Serius ramai yang meluat kan!


Kali ini seorang lagi tampil 'menganjing' gadis viral tersebut kerana menyampah dengan perangai gedik yang dibuat-buat itu.


Terkekek-kekek gelak bila tengok Makcik Roast-Mah kembali menyengat dengan video terbarunya M.C.R VS Adik Driver Lori (CRINGE + ROAST)!




Dalam video berdurasi hampir lima minit itu, Makcik Roast-Mah atau Arwind Kumar bagi kata-kata pedas dan setepek kena muka mereka yang suka sangat membodohkan diri membuat video yang entah apa-apa katanya!


Yang kelakarnya, siap betulkan ayat adik manja tu pula! " Sis, abang tak besar sis. Kenderaan yang besar." Bila adik manja cakap, ada sahaja yang dibalasnya kembali. "Sebab tu sis, mak cik tak potong. Mak cik sunat je." "Segnal tak wujud sis, it's signal."



Katanya adik manja lagi teruk membuatnya meremang bulu roma, lebih dari King Coco dan Baby Ara!


Dengan mimik muka yang memang serius lawak, makcik kepoh ni memang mendapat perhatian netizen.



Arwind Kumar sebenarnya sudah lama terkenal di media sosial disebabkan banyak video-videonya yang kelakar. Dalam masa yang sama sebenarnya dia juga turut memberi nasihat dan pengajaran.


Bagus juga ada orang macam makcik Roast-Mah ni, sekurang-kurangnya bolehlah bagi teguran dalam bentuk jenaka. Rasanya lebih mudah diterima orang. Betul tak? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
who rrrr yussss?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni mmg x abes2 nak sunatkn org pompuan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:22 PM | Show all posts
i feel u..geli thap puaka
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:24 PM | Show all posts
Aku layan jugak si makcik rosmah ni, kelakar la mamat ni. cakap macam tgh rapping. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak plak..laju gle ckp..{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 05:24 PM | Show all posts
Edited by EncikRhoma at 14-9-2017 09:27 AM
Makcik Roast-Mah atau Arwind Kumar bagi kata-kata pedas dan setepek kena muka mereka yang suka sangat membodohkan diri membuat video yang entah apa-apa katanya!


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:04 PM | Show all posts
makcik very funny
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I love u makcik roastmah {:love
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh i is curious la, siapa budak pompuan gedik tu? Anak siapa? Kerja apa? Umur berapa? Berapa level IQ dia?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap kali aku tengok video mamat ni aku tak pernah gelak. Sori {:question
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
iols gelak je tengok vid ni..mudah terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
The pot calling the kettle black
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 08:16 AM | Show all posts
sakai
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 08:55 AM | Show all posts
Edited by CrowneGlory at 15-9-2017 09:01 AM

ok la semua sampah dia kutuk... yg selayaknya di puji dia puji mcm budak cantik yg pandai aritu, yg kutuk budak tu pulak kena balik biasala cantik + pandai ramai la yg jeles dek org2 bodow & huduh...

suka aku tgk cara dia tgk bdk tu mcm mak2 yg bangga sangat anak pandai...






Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 09:39 AM | Show all posts
Kling ni lagi meluat aku tgk.  Kau nak tumpang populariti perempuan gedik tu.

So both  gi mampus....
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 10:12 AM | Show all posts
dah knp aku tengok muka mamat roastmah ni teringat si dee
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 10:23 AM | Show all posts
kelakar dia ni walaupun kadang rasa nak lempang dia gak :p
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 11:31 AM | Show all posts
rasanya makcik rosmah ni start lama dah.

Dia start bebel masa dia ambik SPM few years back. Dia bebelkan soalan KBat. Memang klakar.

Dr situ dia buat plak komen2 pasal viral. Byk nya atas permintaan org.

Now dah berlakonlah pulak, movie pertama Jinnyboy.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 11:42 AM | Show all posts
ada sesetengah org mmg da mcm sewel di buat2
sengaja upload video memperbodohkan diri dgn ntah apa gaya/style..tergedik gedik
dan yg aku paling x faham ada la tertengok video istri2 org yg tergedik gedik kat sebelah laki yg tengah drive..
bertambah pelik lg mcam mana dia org tu jd suami yg redha istri tergedik gedik macam tu
utk tontonan org ramai....
mcam sporting x bertempat jerk..ke aku yg berfikiran kuno...
minta dijauhkan la dpt menantu yg mcm tu..mau aku rejek kaw kaw punya..
mau aku jd mertua yg garang nak mampus..


Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 12:17 PM | Show all posts
who r yusssss la weyyy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059041s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list