Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
2179
View
19
Reply

Apa Yg Nurse Laki Tu Lakukan Buat Aku Terus PENGSAN !!!

[Copy link]

Author: jiwarasa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2017 03:25 PM | Show all posts |Read mode



Salam, thanks kalau admin sudi publish cerita ni.

Nama aku Aida. So cerita ni based on apa yang aku alami. Boleh kata Allah memang kurniakan sixth sense/gifted untuk aku nampak benda benda ghaib. Kalau nak cerita dari bila aku boleh nampak mesti panjang. Semua sebab bila aku start kena histeria. Tapi ni aku cuma cerita pengalaman aku kat sebuah hospital.

So baru-baru ni aku kena admit kat sebuah hospital kat KL. Hospital ni swasta and memang mahal juga kena tapi sebab ayah aku boleh claim balik kat company, so dia decide hantar aku kat sini. At first aku ingat hospital mahal takde sangat hantu tapi yelah, hospital kan. So aku admitted due to high fever.

Okay aku skip which satu malam ni nurse tukarkan aku ke wad yang letak dua orang dalam satu bilik. Family aku takde teman aku sebab risau demam aku agak tinggi. Aku duduk sorang sebab katil sebelah tu memang takde orang pun.

Wad ni jugak ada toilet. So malam tu nurse dah transfer, dia cakap dia akan datang balik untuk last check and bagi minum malam. Aku request minum malam tu sebab aku rasa lesu nak makan macam tu.










Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:41 PM | Show all posts
kalau dah tau gitu, mintak je la duduk wad yg 4 orang..
nak jugak duduk wad sorang-sorang napa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:31 PM | Show all posts
nurse pun tau cerita ... patut tutup je la wad tu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:47 PM | Show all posts
Hospital mana ni? Dasyat tul hantu mengacau.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:15 PM | Show all posts
Okeyhlah. Takdalah seram mana. Bolehlah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:45 PM | Show all posts
jgn hujung2 cerita kak hasanah meols carut nnti
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
jahat Nurse tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 02:02 PM | Show all posts
seram nyeee

tapi kalau tak nak takut cuba masuk hosp gomen

agaknye sume hantu pn takut sbb nurse garang hahaha

lg2 wad ya ampun ramai n crowded hantu pn tak berani dtg

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 02:52 PM | Show all posts
male nurse tu buat ape
tukar bilik je ke nk citer ni

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 02:53 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 15-9-2017 02:02 PM
seram nyeee

tapi kalau tak nak takut cuba masuk hosp gomen

hantu pun perlukn privacy eh?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2017 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Haish....scary lar
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 02:30 AM | Show all posts
Dah nama pun spital, orang mati buleh kata daily, ruh dah pegi, setan la pulak menyerupai
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepanjang sy admitted kt ward,alhamdulillah..xde gangguan...cme salu diganggu nurse jelaa,nk check bp semua tu..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 11:14 AM | Show all posts
I pun baru2 ni admitted, kna kacau gak..kat hosp swasta..saja x mo bilek single sbb penakut, minta bilek 2 org,,skali dah tgah malam pun yg sorang lg belum masuk, nurse kata dia datang esuk pagi je..punya la bengang..nak tidur baca yasin..tertidur, dalam mamai tu terasa sedar2 ayam.tapi ada gak kena kacau..mahkluk tu pakai baju cam cleaner..dia tawaf kat katil sambail mendengus2 marah bunyi kerbau, agaknya tak dapat tembusi badan I, sbb baru baca Yasin, last2 dia duduk ujung kaki..bila meols sentuh ngan kaki,,lembut dan penuh saja badan dia..nak jerit tak boleh tersekat, last2 keluar gak allahuakbar..so dia hilang ..memang ward tu baru bukak, dulu bilek utensil (buang2 sisa2 OT room,,mesti byk kesan2 darah)..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 11:15 AM | Show all posts
I pun baru2 ni admitted, kna kacau gak..kat hosp swasta..saja x mo bilek single sbb penakut, minta bilek 2 org,,skali dah tgah malam pun yg sorang lg belum masuk, nurse kata dia datang esuk pagi je..punya la bengang..nak tidur baca yasin..tertidur, dalam mamai tu terasa sedar2 ayam.tapi ada gak kena kacau..mahkluk tu pakai baju cam cleaner..dia tawaf kat katil sambail mendengus2 marah bunyi kerbau, agaknya tak dapat tembusi badan I, sbb baru baca Yasin, last2 dia duduk ujung kaki..bila meols sentuh ngan kaki,,lembut dan penuh saja badan dia..nak jerit tak boleh tersekat, last2 keluar gak allahuakbar..so dia hilang ..memang ward tu baru bukak, dulu bilek utensil (buang2 sisa2 OT room,,mesti byk kesan2 darah)..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2017 12:16 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 15-9-2017 02:02 PM
seram nyeee

tapi kalau tak nak takut cuba masuk hosp gomen

Hihih..
xjugak uols..
kadang2 dalam crowded tu dia kacau jugak..
lagi2 time waktu xberapa busy macam tengah malam..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm.. lebih selamat lar klu bilik berempat
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2017 04:31 PM | Show all posts
wad kelas 1 hospital kluang cantik tp menyeramkan
sanggup abah meols minta duk kelas 2 je
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2017 11:44 AM | Show all posts
iols lebih suka duk bilik sorank..privacy
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2017 12:07 PM | Show all posts
seram le juga kalo kena
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051604s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list