Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
3555
View
44
Reply

Tok Ram Suruh Datuk Aliff Buka TV Sendiri, Kenapa Pula Tu?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-9-2017 11:39 AM | Show all posts |Read mode
Adatlah sekiranya peminat berasa tak puas hati apabila penyanyi kesukaannya tersingkir daripada melangkah ke peringkat seterusnya.


Perkara sama turut dirasakan pengasas produk kecantikan D Herbs Datuk Aliff Syukri yang mempertikaikan keputusan juri tetap program AF Megastar Datuk Ramli MS kerana tidak memilih bintang kegemarannya, Mila Jirin untuk mara ke pusingan seterusnya.








"Saya tak puas hati lah. Kenapa penyanyi kegemaran saya, Mila tersingkir?

Saya rasa Datuk tak reti pilih ni," katanya.



Lucu pula apabila Ramli MS dengan selamba menyuruh Aliff untuk membuka siaran televisyen (TV) sendiri.


Besok buka TV sendiri, boleh pilih siapa yang nak pilih. Duit banyak. balasnya.








Foto/Video: IG Datuk Aliff Syukri




Menerusi video berkenaan, kelihatan Michael Ang juga turut sama tertawa dan mengiakan jawapan Ramli itu.


Daripada 24 bintang yang berentap pada malam konsert homecoming 1 dan 2 baru-baru ini, hanya 12 terpilih untuk mara pusingan seterusnya iaitu Syamel, Indah, Idayu, Bob, Marsha, Amir Jahari, Adira, Shahir, Amir, Sufi, Azhar dan Ewal.




Foto: mStar Online




Betullah tu. Datuk Aliff kan kaya, nanti bolehlah pilih sendiri semua penyanyi kesayangan sebagai pemenang kalau buka TV sendiri, tak begitu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:04 PM | Show all posts
standard bila ada sponsor, dorang byr bukan for nutin..lagi2 DAS ni..yg tak bnyk bunyik yg taja program2 agama je..sume serahkan je pd pihak juri
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:26 PM | Show all posts
Daripada si Mila tu baik Emilia lagi.. aku masih tak faham kenapa dia Emilia tak terpilih
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:29 PM | Show all posts
paling tak faham si azhar tuh boleh termasuk. adoii buruk nau dia nyanyi.

tapi aklau malam tuh dia tak terpilih masuk malu lah hael ada dtg tgk konsert. haha opsss
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:31 PM | Show all posts
Ala mereka sedang bergurau senda tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:34 PM | Show all posts
ke gimik je ni uols??
silap2 nanti ade kejutan
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:39 PM | Show all posts
mungkin gimik...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sailormoon90 replied at 13-9-2017 12:29 PM
paling tak faham si azhar tuh boleh termasuk. adoii buruk nau dia nyanyi.

tapi aklau malam tuh di ...

Hanya tokram yg mengetahui yach.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ye ke. whatever tapi aku suka personaliti dato alif
yang humble dan down to earth walaupun dah ada istana.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 01:07 PM | Show all posts
buragazz replied at 13-9-2017 12:26 PM
Daripada si Mila tu baik Emilia lagi.. aku masih tak faham kenapa dia Emilia tak terpilih

Kan??? Aku pun tak faham knp Amelia tak terpilih
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 01:08 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 13-9-2017 12:34 PM
ke gimik je ni uols??
silap2 nanti ade kejutan

Ada AF Megastar masuk agaknya nanti
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 01:19 PM | Show all posts
kasi menang terus la senang citer
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 01:21 PM | Show all posts
kalo TV dia gak...iklan dia jek la memanjang...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 01:29 PM | Show all posts
tulah macam takde juri lain dah kat malaysia ni semua nak hamik dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 01:47 PM | Show all posts
bg aku mila jirin nyanyi suara mcm x lps...x puas dengar...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar jawapan Tok Ram
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 01:54 PM | Show all posts
Amylea kenapa tak masuk!
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 01:56 PM | Show all posts
apa lagi, pi gabung dgn DSV bole je bukak channel sendirik, penuh ler semua citer korangs je dlm tu, Dato Alif bole ler invite Abang Sajat buat rancangan mekap dlm tuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 02:01 PM | Show all posts
mungkin diorg kn amek 15 org bkn 12...elok2 amek jela sume bertanding semula..... lgpun x puas lagi kan tgok bear2 gendut2 menari
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 02:06 PM | Show all posts
Kening_Panjang replied at 13-9-2017 01:56 PM
apa lagi, pi gabung dgn DSV bole je bukak channel sendirik, penuh ler semua citer korangs je dlm tu, ...

setuju.pastu kumpul kan segala mala badut yang ada.ada gak bahan nak buat hencapan
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 02:27 PM | Show all posts
tomaz replied at 13-9-2017 12:41 PM
Hanya tokram yg mengetahui yach.. Hahaha

HAHAHAHAHA tuh lah hanya tok ram tauuu.
tapiii tak sedappp dia nyanyi and sufi pun mcm so so jerk
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 02:54 PM | Show all posts
alang2 dia sponsor biar dia tntukan spe menang
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 07:27 PM | Show all posts
mohon Tok Alif masukkan Amylea, Mila dan Nubhan sbg peserta wildcard yach!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 07:37 PM | Show all posts
masukan Kelana,Mas , Lotter dan stanley sekali
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 08:04 PM | Show all posts
Tok Ram ni pun dah nampak macam gile gelemer ..dulu bepada susah nak berbual..sekarang dengan binatang2 ni pun nak di layan..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065944s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list