Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
13103
View
214
Reply

Nora Danish Hamil? Nedim Suruh Tunggu Dulu

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-9-2017 10:55 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini kecoh di laman sosial apabila netizen mula mendakwa terlihat 'baby bump' Nora Danish menerusi salah satu perkongsian fotonya di akaun Instagram (IG) miliknya.








Berikutan itu, suami Nora, Nedim Nazri memberi reaksi berhubung khabar angin itu dan meminta diberi ruang sebelum membuat apa-apa pengesahan.


"InsyaAllah, kalau confirm ada isi (hamil) saya akan beritahu,"

ujarnya kepada mStar Online pada Selasa.









Terdahulu, netizen mula membanjiri ruangan komen pada gambar sekitar majlis perkahwinan pelakon Laudya Cynthia Bella dan Engku Emran apabila mendakwa terlihat perut Nora seolah-olah ada 'baby bump'.




Foto: IG Nora Danish




Hisy, badan baru naik sikit sudah dikatakannya berbadan dua. Cepat betul masyarakat buat spekulasi. Tapi tak salahpun kalau betul Nora bakal menimang cahaya mata, kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:11 AM | Show all posts
xkan drg nk komen eeeii dh gemok plak kan
msti la beralas sket ckp ada isi
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
When u shud ask if someones preg? Never ok! Heeheehe..
Tp muka dia sembab nampak cam org peknen..ka just badan naik..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:28 AM | Show all posts
isi lemak kot..tk nmpak cam baby bump pn

kemain temban debab  sheols

hepi keje mkn je ek
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:31 AM | Show all posts
hmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:32 AM | Show all posts
Nmpk makin berisi adalah

Tang baby bump tu mata iols mcm x nmpk lg
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn ke mmg mengandung? Kt ig official fc katenye lahhh dah mengandung, 2months ++

Cuma xnak umum je lg kekdohnya. Tp kt official fc dh umum dh
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:37 AM | Show all posts
kat gmbr baju biru berdua dgn ned tu aku tgok lakinya yg ada baby bump..

tapi klu btol ada,,,,Alhamdullilah....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya pregnant kot. Last week ned ada post kat ig cari dodol area kl. Tapi kejap je posting tu..sebelum didelete
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
zaziot: xkan drg nk komen eeeii dh gemok plak kan msti la beralas sket ckp ada isi


{:laugh
I pun tengok cam gemok je. Takkan la 2months plus naik cam tu. Sebelum ni pun Nora mmg dah naik gemok.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
2m dah ada baby bump ke chuolsss mmg sejenis gemok sblm preggy mmg ada la npk baby bump..suka tgk poji ghouz preggy 5m pun slim btl perut je kedpn.nenod ni kalau 5m mau mcm tong drum boyak kepam
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:01 PM | Show all posts
tak pernah suka 2 ekor ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah, muka nora pun nmpk sembap...ke taknak announce lagi sbb takut kacau kes rebut ank nedim tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:08 PM | Show all posts
tak nampak plak babybumps die.
tp nampak muka makin bulat la..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
awat acik nora kelihatan kepam
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kalau betul
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
klau betul, bagus laaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
baju pink tu nmpk ND mcm pregnant.. nmpk lesu gitu.. heheh.. btw tahniah in advance
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:25 PM | Show all posts
ye..........
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 13-9-2017 11:45 AM
2m dah ada baby bump ke chuolsss mmg sejenis gemok sblm preggy mmg ada la npk baby bump..suka tgk po ...

Mmg ada yg jenis perut je kedepan. Tapi badan ttp slim. Macam iols sekarang dah 8bulan preggy.

Perut je kedepan
Muka dan badan tak naik pun huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 13-9-2017 11:33 AM
Bkn ke mmg mengandung? Kt ig official fc katenye lahhh dah mengandung, 2months ++

Cuma xnak ...

Hi kaka,
Kalo btol pkabaran tu,
Alhmdulillah...
Jgn bgi laki merentan, nnti baby dlm kandungan bjangkit...
Dendiam jek tau
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:44 PM | Show all posts
pregnant la kot.tp mungkin jugak laaa makan byk.hari2 chef bossned keturunan sujak memasak.bukan calang2 masak,rib eye la , tenderloin lah. BUKAN BIASHE BIASHE LA UOLSSS
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:53 PM | Show all posts
Kalau betul preggy TAHNIAH...

Kalau tak preggy... watch your weight okay... Perut & lengan sudah kelihatan
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:55 PM | Show all posts
baby bump ke? more like mengembang gemuk jah.. in denial much?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 12:56 PM | Show all posts
besonya hidung nowa.. kemain ned ngata ex filter pic sbb gemok hoiii bini pun mengembang ja meols tengok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061579s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list