Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9059
View
123
Reply

Bengang Cucunya Disolek Tebal, Chef Wan Mengamuk Dengan Editor Majalah

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2017 12:23 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG Chef Wan


Kalau tidak mulut main cakap lepas, bukan Chef Wan namanya. Umum pun dah sedia maklum yang personaliti ini memang tegas dalam menyurakan pandangannya terhadap sesuatu perkara.


Terbaru, Chef Wan baru sahaja meluahkan ketidakpuasan hatinya terhadap seorang editor sebuah majalah tempatan.


Semuanya gara-gara cucu perempuan disolek dengan tebal sekali ketika menjalani sesi penggambaran untuk dijadikan penghias muka hadapan majalah itu.




Chef Wan nampaknya memang tidak suka langsung jika kanak-kanak kecil dirias secara berlebihan. Lebih-lebih lagi jika mengenakan gincu yang berwarna merah menyala seperti itu.


Dalam masa yang sama Chef Wan turut menegur anak perempuannya iaitu Serina kerana membiarkan perkara itu terjadi.


Rata-rata pengikutnya turut bersetuju dengan pandangan yang dilontarkan dan menyokong tindakan Chef Wan kerana mengutarakan isu tersebut.





Walaupun kata-kata yang keluar dari mulut Chef Wan kedengaran agak kasar, mungkin ada betulnya juga dengan apa yang dikatakan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:26 PM | Show all posts
nape budak tu je mekap gitu..
mak budak tu elok plak mekapnye
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun x berkenan budak kecik mekap tebal2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka je layan ig chef ganyut ni. Tambah sekarang mak dia duduk dengan dia, suka tengok dia menyakat orang tua tu Baca ig dia mcm layan orang2 tua sembang, which i like.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem anak jantan sheols.

Si ecah anak che ta tu kecik kecik dah pandai mekap
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:44 PM | Show all posts
Edited by Lavender_Violet at 12-9-2017 12:47 PM

Habis lah lepas ni MUA tu kena mark. Editor MW tu pun mesti dah panas bontot tu. Takut agaknya editor majalah lain nak amik ank cucu Chef Wan ni jadi cover lepas2 ni. Meols tak boleh imejin mcm mana chef wan ni bebelkan anak dia Serina tu, sebiji mcm ayat dia dlm IG tu agaknya

Baideway, meols pun tak suka tengok budak2 dituakan sebelum waktunya. Macam Ecah dgn Lara tu. Kecik2 dah bermekap tebal satu muka, dgn hand bag designer, dgn aksesoris penuh satu badan...adoiyaii...hilang comel dan seri seorang budak. Meols setuju aje cara Yuci & Lisa besarkan anak theyols, tak terlalu dilimelight kan dan biarkan budak tu membesar ikut usia dia yg sepatutnya.

Dah nama pun budak2 biar lah nak comot ke nak apa ke...bila dekat public baru make sure kemas dan bersih tanpa perlu bermekap sakan bagai
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap Che Ta tak sentap kalau terbaca komen Chef Wan ni ya...Ecah tu dah mcm makcik2
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:47 PM | Show all posts
lipstk anak lg pekat dr amaknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:47 PM | Show all posts
idak la tebal mana pun, alah korg masa kecik pun mesti tergedik2 curi curi guna lipstik mak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:48 PM | Show all posts
patutnya dihamukkan dulu mak budak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:50 PM | Show all posts
warna liftik tu yg too bright...kalau pakai kan gloss pun ok je, yg nude kaler cam mak dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:01 PM | Show all posts


ok jer la lipstick anak dia pakai tu. xde la over . atuk chep 1 suka nau besarkan bendar remeh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:02 PM | Show all posts
Ai sokong u cep wan!! Macam kes ecah anak che ta tu, maknya yg ajar anak jadi suka bermekap. Dah macam bimbo pulak aku nengok.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes... High five chef Wan!
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Che ta x sentap ke baca statement chefwan?

Tapi memang betul dia cakap tu,  ai pantang betul bebudak dok mekap and dress up macam orang besar.  Bukan tambah comel pun. Let kids be kids.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:11 PM | Show all posts
Takde la mengamuk pun chep wan ni....teguran jea, kalau tak tegur, tu bukan chep wan namanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hedwig77 at 12-9-2017 05:19 AM

Sian Serina asyik kena marah sesaja
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:20 PM | Show all posts
Betul lah apa chep wan cakap
Mcm kg.com sgt cucu dia dgn lipstik merahnya makngah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:22 PM | Show all posts
lah small matter je la. tkut org kata cucu x comel ke.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:22 PM | Show all posts
gincu je nmpk mnyerlah kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
budak2 skrg la byk yg ske brmekap.. iols pon msk u bru mekap tue pon calit bedak lipstik jer.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:24 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 12-9-2017 12:48 PM
patutnya dihamukkan dulu mak budak tu..

serina pun CW dh marah juga dgr sgt ckp editor  
CW siap tulis cucu nya dpt 2k jd model guess ko mampooo


Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:26 PM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 12-9-2017 12:44 PM
Habis lah lepas ni MUA tu kena mark. Editor MW tu pun mesti dah panas bontot tu. Takut agaknya edito ...

lara ok lg still ada rupa kanak2
ecah dgn baju,makeup heavy dh cam pokok kimas  

muka comel tp dh rupa kiah pekasam
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Chef wan menegur che ta secara halusss.. harap2 che ta paham.. hahaah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:39 PM | Show all posts
over nya wartawan cari wat tajuk mengamuk..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052770s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list