Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
3878
View
66
Reply

Tak Ada Hadiah Untuk Sarah Tahun Ni- Shuib Sepahtu

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2017 10:15 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Shuib Sepahtu telah mengadakan sebuah majlis bagi menyambut hari ulang tahun kelahiran Siti Sarah yang ke 33 tahun.


Namun dia mengakui langsung tidak menyediakan sebarang hadiah untuk isterinya pada tahun ini.


Foto: IG Siti Sarah


"Sejujurnya, saya tidak menyediakan apa-apa hadiah istimewa bersempena dengan sambutan ulang tahun kelahiran Sarah pada tahun ini. Saya merupakan individu yang tidak menunggu sambutan hari istimewa untuk memberi hadiah.

"Jika hati saya terdetik untuk memberi hadiah, saya akan terus merancang perkara itu dan memberikannya kepada Sarah sebagai kejutan. Untuk tahun ini, cukuplah saya hadiahkan kepadanya kasih sayang yang tidak berbelah bahagi," jelasnya kepada Astro Gempak.



Foto: IG Siti Sarah



Sebelum ini Shuib pernah dijadikan idola dan suami contoh kerana menghadiahkan sebuah kondominium mewah kepada Sarah pada tahun 2015.


Dia juga menghadiahkan cincin berlian sempena sambutan ulang tahun perkahwinan yang keenam.


Sementara itu, Sarah berkata yang dia bersyukur dan terharu dengan majlis kejutan yang diadakan oleh suami dan kelab peminatnya, Hearty Sarah.



Foto: IG Siti Sarah



"Alhamdulillah, saya rasa sangat terharu dengan sambutan ini. Saya bersyukur kerana mempunyai peminat yang tidak jemu menyokong kerjaya seni saya sepanjang penglibatan dalam dunia nyanyian.

"Secara jujur, saya sendiri rasakan umur saya tidak berganjak semenjak berusia 26 tahun."


Tak kisahlah ada hadiah atau tidak, yang penting bahagia. Tak begitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari2 dpt hadiah kasih syg meletop letop kak sarah hepi muke blushing
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 10:32 AM | Show all posts
ok..tahniah la...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 10:39 AM | Show all posts
ingt iols kesah ke? (ttap jgak berkuntum di sini)



simpan utk hari tua ye shuib n sarah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 10:45 AM | Show all posts
tak yah lah bagi.. nanti asyik duk show off je kt ig..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 10:58 AM | Show all posts
syukur alhamdulilah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 11:10 AM | Show all posts
Ckp jelar syg & feel tu dah makin kurang

tu psl takde hadiah

kan senang

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 11:24 AM | Show all posts
hari2 kasih syg dah ckup melebihi dari hadiah duniawi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Persis Thalia Rhaphia Sarah skrg khuens sis?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah.. kang hari2 show off kat ig dgn bdn balut baju ketat sendat lambang hati bahagia terindah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 11:32 AM | Show all posts
sweetnye......................................
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 11:35 AM | Show all posts
xpe laa sarah.asal laki sayang sudah.
ada je laki yg time besday x bg hadiah.tp dia belikan barang2  (perfume,beg,brg kemas) x kira masa.tau2 je dia belikan.eh hadiah jugak laa kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 11:36 AM | Show all posts
tahniah dh 33 walaupun x rase berganjak katanyaaaa.......
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 11:37 AM | Show all posts
Mungkin laki dia bagi tapi tak nak bini dia show off kat insta je kut
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:02 PM | Show all posts
ok tahniahh
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:43 PM | Show all posts
Acik_Whitney replied at 12-9-2017 11:25 AM
Persis Thalia Rhaphia Sarah skrg khuens sis?

tali rafia?                                              
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa muka sarah pelik??
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Majlis tu pun dah kira hadiah lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 02:05 PM | Show all posts
CauPandin replied at 12-9-2017 10:39 AM
ingt iols kesah ke? (ttap jgak berkuntum di sini)

cau!!!! lamanya tak menjoyah dengan chuols.
sihat ke dik?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadiahkanla sebuah tarbiyah utk isterimu .

Hagittew
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 12-9-2017 02:12 PM
Hadiahkanla sebuah tarbiyah utk isterimu .

Hagittew

Insaf meols baca ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 02:42 PM | Show all posts
nak hadiah apa lagi? dah dapat kek kan hadiah lettewww
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 02:57 PM | Show all posts
letih jd retis ni...hadiah apa bg bini time besday pun reporters tanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 03:10 PM | Show all posts
Awal-awal Soep dah kata takder hadiah, so netizen jangan pula sebok nak tanya kat ig hadiah apa bini Soep dapat taun ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 03:14 PM | Show all posts
alhamdulilah..syukur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051473s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list