Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10206
View
142
Reply

tolong..aku isteri berdosa

[Copy link]

Author: divakah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-9-2017 10:00 AM | Show all posts
petaiterbang replied at 13-9-2017 07:54 AM
sebagaimana ramai suka membodohkan diri kat fb dengan benda bukan2 camtu jugak lah TT ni. lepas tu ...

fb tu untuk golongan bbnuporem mbnu

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 10:24 AM | Show all posts
alieyrina replied at 8-9-2017 11:39 AM
wahhh bestnya ada kekasih gelap..

Kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 10:35 AM | Show all posts
tajuk bukan main innocent jer

puiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 10:40 AM | Show all posts
petaiterbang replied at 13-9-2017 10:35 AM
tajuk bukan main innocent jer

puiiiii

Hilang ler TT pasnee


Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:14 AM | Show all posts
G jela kat pejabat agama tanya. Cakap nak mintak cerai dari suami. Nanti pejabat agama akan beri kaunseling dulu. Dah lama kaunseling mesti suami berubah. Tapi kalau lepas kaunseling pun suami tak berubah / berubah sekejap je, boleh minta cerai, hakim syariah uruskan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 02:55 PM | Show all posts
pikirkan la both sudut positif dan negatif.

bukan apa, effect kepada anak anak.

aku rasa bukan pasal nafkah sangat ni...pasal layanan..kalau laki tak bagi nafkah tapi layanan baik, ckp lelembut, si isteri bole lupakan je.

ni cakap pun kasar..

tah la..karang kata suh proceed ngan penceraian, macam takut tanak time..

pk sendiri la cik
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
maannaakkaatauu replied at 13-9-2017 09:50 AM
Yang harbam followers macam hang ikuti Kisah sampai betahun tahun...

Tengok macam mana ...

Wek! Nyampah!
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 02:19 AM | Show all posts
chazey replied at 13-9-2017 03:01 AM
Takut jadi macam kes Rindianey pula. Kemain merempan bertahun pasal laki di porom, tapi sekali jah ...

...eeerrr....sapa laki dia??...

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
blackmore replied at 14-9-2017 02:19 AM
...eeerrr....sapa laki dia??...

Lansung tak ingat pula saya akan nicknya kak. Ada heol masuk dalam thread terbaru Rindianey tahun ni. Terai search thread tu. Terus diam tak berkutik Rindianey sampai sekarang bila menerima laharan mega berapi lakinya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 02:07 AM | Show all posts
chazey replied at 14-9-2017 11:46 PM
Lansung tak ingat pula saya akan nicknya kak. Ada heol masuk dalam thread terbaru Rindianey tahun  ...

haha
kami dah pi jenguk
biasa laaaa
umat manusia ni ada banyak jenihh

hat tu
dua2 lakibini suka buat drama akasia
cuma depa punya makan taun nak habih

ok la tu...
takdak boring masuk FD

ada ending
kira baguih laaaa
tak la jenuh tunggu macam siri game of throne
dah masuk 7 season tak naik2 throne lagi
lagi nayaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 02:11 AM | Show all posts
TT Divakah.

You ada mentioned hubby watch porn kan? So, he has the desire for sex, for sure.. Kalau tidak takkan tgk porn kan?

Well, for the matter sake, y not u join him watching porn? Be obedient to him duduk elok2 tgk sama2 apa jenis porn yg dia duk minat sangat tgk tu. Bincang pasal tu dgn dia elok2 not like mcm mencebik tanya itu ini mcm nak cari salah dia but show that u care.

Lelaki ni walaupun hb kita sendiri, derang pun ada hidden desire yg dirahsiakan. My hb watch porn too, like... always, and he hide it from me since only-God-knows-when. But once that I knew which kind of sex category he likes, well I just give in. As he is a good-caring-loving hb & father, I just consider it as his 'incentive', you know it's just like kitten awarded with kibbles after do tricks. To my surprise, it did really change the whole thing. I think he sees things differently now, I'm the sexiest, I'm so called his 'prostitute' whatever. The thing is kinda like.. now  I OWN him!

Say, spice up your life...lelaki ni benda sex tu je yang penting bagi derangnya.

So, try this first okay? Since u pun bukan nak bercerai sangat kan? Jangan sedey2!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 15-9-2017 02:07 AM
haha
kami dah pi jenguk
biasa laaaa

Ending tered tu anti klimaks la kak. Habis camtuh jeh. Cerita tergantung sangat. Cih.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 12:08 PM | Show all posts
chazey replied at 15-9-2017 12:46 PM
Ending tered tu anti klimaks la kak. Habis camtuh jeh. Cerita tergantung sangat. Cih.

Kerja I follo rentetan al kisah Yang sesia kan, Kan,Kan???


Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 12:10 PM | Show all posts
precious_chicas replied at 15-9-2017 02:11 AM
TT Divakah.

You ada mentioned hubby watch porn kan? So, he has the desire for sex, for sure.. Kal ...

Amboi laki bini watch porno geder geder????

Muslim progressive.....Urbann


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 09:12 AM | Show all posts
maannaakautauu replied at 18-9-2017 04:10 AM
Amboi laki bini watch porno geder geder????

Muslim progressive.....Urbann

Hang pulak nak considerkan hang muslim camno?

Pagi kejut subuh
Lepas syuruk hang melendir

Camno tu?


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 11:10 AM | Show all posts
petaiterbang replied at 20-9-2017 09:12 AM
Hang pulak nak considerkan hang muslim camno?

Pagi kejut subuh




Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntahla..
Pada saya, orang yang berskandal ni, dia nak escape..escape dari kehidupan realiti dia..
Kehidupan realiti yang penuh tanggungjawab..

Bila asa skandal, rasa dihargai..dunia hanya tentang mereka berdua sahaja..macam fairytale..tapi, percayalah..tales itu akan berakhir..

Jangan sampai TT yg lemas dalam angan angan kosong tak bermakna tu..kalo taknak lemas,TT yg kena hentikannya dulu..

Hadaplah realiti..itu kehidupan sebenar TT..
TT kena tahu,apa yg TT nak dalam perkahwinan TT..nak teruskan atau bubarkan..

Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2017 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Fikiran tu...  Jgn kearah sex sgt... Cuba istifar byk2...  Zikir byk2..  Ingat Allah byk2...

Kata masih syg suami...

Aku ni haaa...  X penah dpt kpuasan sex pun selama bertahun2 kawen.. Asben sorang je yg sedap.  Awalnye kupikir bt pe kawen kalau camni... Aku pun nk bhgia... Selamanye aku camni?  Bila otak dh set yg sex tu satu kperluan utama...  Maka cerailah jwbnye...

Then aku twist otak aku..  Hidup ni smntara je...  Fokus kt Allah lg baiklah!  Sex ke sana sex ke sini,  ehh mcm gila sex pula? Lama2 aku pun tak heran dah...  Asben tak dekat,  aku lg suka. Bahagia aku bkn lg sbb sex.  Tp anak. Suami yg baik etc2 yg lain selain dr sex!
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2017 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 20-9-2017 01:18 PM
Ntahla..
Pada saya, orang yang berskandal ni, dia nak escape..escape dari kehidupan realiti dia..
...

Btol...  Nanti kawen dgn skandal,  nahhh reality y br pula dgn org lain. Blom tentu bhgia.  Then nk cerai again n again?  Aduyai...  
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2017 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
biksu replied at 24-9-2017 11:52 AM
Fikiran tu...  Jgn kearah sex sgt... Cuba istifar byk2...  Zikir byk2..  Ingat Allah byk2...

Kat ...

X bahagia dlm sex tu maksud u..u x pernah climax ke?

X try discuss ngn hsbd u...abis u x pernah puas la? Ke u buat sendiri je..

Maaf too details
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list