Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10277
View
142
Reply

tolong..aku isteri berdosa

[Copy link]

Author: divakah       Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2017 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 12-9-2017 10:14 AM
sedih baca...

husband dia mati pucuk ke atau apa? belum mati pucuk kan ada anak umur setahun? mas ...

100% agreed to this statement
And im touched...

Have a nice day ahead to all of you here
Keep positive thinking!
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 10:47 AM | Show all posts
afja replied at 12-9-2017 10:21 AM
100% agreed to this statement
And im touched...

aminnn......
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 10:48 AM | Show all posts
nasihat i atas tu tidak valid kat semua... case to case basis
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 11:14 AM | Show all posts
hanibee replied at 12-9-2017 08:54 AM
find your happiness sis.. ko muda lg.. u know exactly what u want..  ada sorg kakak kt office ni..   ...

kesian akak tu...moga dia bertemu jodoh dan dapat memenuhi keperluan batin dia sepenuhnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 12:49 PM | Show all posts
I pity u sis... Tuan punya badan yang berat menanggung. I harap u sabar, dan doa banyak2 semoga apa2 pun keputusan yang u buat nanti ialah yang terbaik.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 12-9-2017 10:14 AM
sedih baca...

husband dia mati pucuk ke atau apa? belum mati pucuk kan ada anak umur setahun? mas ...

semoga yg terbaik buat kaka
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 01:43 PM | Show all posts
onexox97 replied at 12-9-2017 01:35 PM
semoga yg terbaik buat kaka

thanks sis... saya pun doakan akak yang terbaik untuk akak dan anak2....
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 02:25 PM | Show all posts
somi ko bermasalah lah konon lepas tu ko cari masalah lain dengan ada affair so equal lah. sepatutnya ko gi kaunseling atau lepas tu mohon berpisah cari baik, ni tak ko layan pulak ada affair

so ko ni pon sengal jer
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 04:09 PM | Show all posts
Mai youlls join saye di DAFABET! x yah DEPOSIT! Kasi lu FREE RM48 pulak tu~ Alahai jom la main skrg!




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 05:39 PM | Show all posts
petaiterbang replied at 12-9-2017 02:25 PM
somi ko bermasalah lah konon lepas tu ko cari masalah lain dengan ada affair so equal lah. sepatutny ...

tapi tt kata dia masih sayang dgn laki dia

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 10:25 PM | Show all posts
afja replied at 12-9-2017 10:01 AM
Kaka blackie....

Selain dia butuhkan keperluan batin... sexual intercourse.... dia juga butuhka ...

...of cos...touching2...kissing2...nie semua memang setiap isteri butuhkan...but for her case...we take things one at a time lerrr...

...rite now...one of her biggest problems is that shes sexually deprived...bila dah sexually deprived...otak naik serabut...tak bley nak pk ngan betul....tu yang membuat dia jalin hubungan yang terlarang...

...so...settle her sexual needs dulu...go buy the vibrator...bila dah puas kat V...baru otak bley dapat oxygen sikit...bley berpk ngan lebih elok...

...bila dah bley pk ngan lebih elok...bleylah dia come up with ways on how to entice and goda suami dia balik...

...sometimes...masalah keluarga nie...kena settle satu2 dulu...so kita kena filter masalah mana yang lebih runcing...dan settle kan dulu...

...belaian...touching2 nie semua...bley diusahakan ngan cara yang lebih creative...and not necessary by being sexy jer...

...sebagai contoh...cuba hidangkan makanan yang suami suka...siap suapkan dia lagi...well...desperate times requires desperate measures...

...lagi satu...bila suami balik...sambut ngan baik...amik bag kerja suami...bila suami duduk kat sofa...pi la bukak stokin dia...picitkan badan dia...tu semua touching2 jugak per...

...doesnt matter la sapa touch sapa...yang penting ada contact antara satu sama lain...

...kalau praktikkan hari2...in sha Allah he will reciprocate back...


Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh. Tu je akak nak komen.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 8-9-2017 10:35 PM
Tu kena suruh laki dia register cari forum kalau mcm ni

Takut jadi macam kes Rindianey pula. Kemain merempan bertahun pasal laki di porom, tapi sekali jah laki dia masuk berporom terus terdiam tak berkutik cepat2 suruh tutup tered. Malu barangkali bila hapa yang weol tatau, jadi tau.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 07:00 AM | Show all posts
drama ja ni...attention seeker much...
nk justify wrong doing mula la blame sana sini... hakak role eyes saja dgn makhluk mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 07:54 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 12-9-2017 09:39 AM
tapi tt kata dia masih sayang dgn laki dia

sebagaimana ramai suka membodohkan diri kat fb dengan benda bukan2 camtu jugak lah TT ni. lepas tu mengadu kat sini. best kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Innrukia replied at 13-9-2017 07:00 AM
drama ja ni...attention seeker much...
nk justify wrong doing mula la blame sana sini... hakak role ...


Yes betul tu.. lepas tu semua suruh cerai cerai cerai...

Kadang2 mannak ni ada betul nya
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 09:44 AM | Show all posts
blackmore replied at 12-9-2017 10:25 PM
...of cos...touching2...kissing2...nie semua memang setiap isteri butuhkan...but for her case...we ...

Darleng oiiiiiii...hang Pi tanya si apja tuh...Dia kalau laki Dua Minggu giliran sebelah sana...bila tiba time Dia lepas tuh... Dia ada sempat nyempat foreplay lagi atau terus kangkang...Kasi sendawa dulu??? Dah round Dua atau tiga baru masuk module foreplay???
Itu Dia baru dua tiga Minggu air gatal bertakung atas kepala kan??? Dah Weng semacam????

Foreplay hugging kissing kissing dulu kohnon.....




Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 09:47 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 13-9-2017 08:41 AM
Yes betul tu.. lepas tu semua suruh cerai cerai cerai...

Kadang2 mannak ni ada betul nya {:sc ...

Bak kata sawie ...Nee Semua poyo....poyo ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 09:50 AM | Show all posts
chazey replied at 13-9-2017 03:01 AM
Takut jadi macam kes Rindianey pula. Kemain merempan bertahun pasal laki di porom, tapi sekali jah ...

Yang harbam followers macam hang ikuti Kisah sampai betahun tahun...

Tengok macam manak...sekilas TT bukak Tred manak Dah boleh tengok mana gediknya....

Hang nampak tak tahap intelectual manak ngan hang cheezels???



Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 09:55 AM | Show all posts
hanibee replied at 12-9-2017 08:54 AM
find your happiness sis.. ko muda lg.. u know exactly what u want..  ada sorg kakak kt office ni..   ...

TT Tengah carik hapiness ler tuh...mantan jantan lain...pastuh coverup..katanya lakinya satu Sen no use....menghalalkan keharaman Yang dilakukannya

Kan TT????


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.941305s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list