Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12181
View
191
Reply

Tampil Seksi Belayar Dengan Suami, Nora Danish Dikecam

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-9-2017 10:18 AM | Show all posts |Read mode
Pasangan selebriti popular Nora Danish dan suaminya, Nedim Nazri baru-baru ini menghabiskan masa bersama dengan pergi bercuti ke Langkawi.


Romantic getaway katanya bila kedua-duanya memuat naik gambar bersama di laman Instagram dengan kapsyen yang sangat manis.


Namun bukan itu yang menjadi perhatian, sebaliknya penampilan Nora yang dianggap terlebih seksi.

Foto: IG Nora Danish


Hanya mengenakan baju 'singlet' sambil berpelukan dengan suami tercinta, tindakan aktres tersebut dikecam ramai.


Selain itu, pose Nora turut dikecam kerana kelihatan seperti sedang ghairah dan tidak sesuai ditayangkan kepada umum.


Walaupun sudah menutup komen di Instagram, namun gambar tersebut sudah tersebar di media sosial lain.


Foto: IG Nora Danish



Ada juga yang mengungkit kata-kata Nedim untuk membahagiakan isterinya dan berjanji membimbingnya hingga ke syurga.


Walau bagaimanapun, Nedim membalas balik komen-komen pedas dengan menulis, "Dunia ini ibarat roda, jangan terlalu taksub cari salah orang lain, cermin diri, jadi lebih baik daripada anda hari ini."




Foto: IG Nora Danish


Apa pun, mungkin Nora dan suami boleh mengambil pengajaran dan menjadi lebih berhati-hati dalam memuat naik gambar bersama selepas ini ya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:20 AM | Show all posts
ala sedangkan lisa surihani pun pi beach hilang seluarnya.. ni kan pula nowa
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Nora dah tak kawan dgn betty ke? Lama dah tak nampak dorang keluar sama selalunya ada je gambar dorang cuti2 together betty pun dah unfollow nora kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia la.laki dia yg tanggung dosa dia..gtuuu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
X seksi pong
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tembam nya nora.senang hati kan ada chef masak setiap hari
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:29 AM | Show all posts
geli pulak aku tgok nedim tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:31 AM | Show all posts
I tak rasa gambar di atas dianggap seksi sejak penampakan Lisa Surihati Yuci kehilangan seluar
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:35 AM | Show all posts
reputs carik ni mesti forummer bodgos jugak. tak puas ati thread selalu kene campak ke bod nora danish pastu merempan sokmo bukak thread nd n fs nk kasi poremer gaduh gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:35 AM | Show all posts
Tak seksi pun, rasanya ni gambar paling sopan dia kot. Follower ni pun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je aku tgk gambar ni , tak de seksi mana pon ....
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak seksi pong. I tot gambar lambakan gunung or celahan cleavage.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:43 AM | Show all posts
akak ingat seksi mana la tadi
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:43 AM | Show all posts
tak seksi punnnn
takkan nak belayar pakai purdah netizen oi... ini nowa ok,... nowa!!!

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:43 AM | Show all posts
yg pasti si ned ke arah keboroaian si nowa pn kearah yg sama gak

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:45 AM | Show all posts
biasa2 je la...sbb nowa kan..... & nowa nampak bambam disitu....
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarla depa.bkn seksi pown
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:48 AM | Show all posts
berkeraknya nedim ni, macam apek jual sayur
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:49 AM | Show all posts
dubuk bagi lima bintang
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:50 AM | Show all posts
tak seksi punnn...biasa jer aku tgk...nextttt!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:51 AM | Show all posts
alahai...  ingatkan seksi sangat...  cam biasa je ni...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:51 AM | Show all posts
kamilliahk replied at 5-9-2017 10:23 AM
Nora dah tak kawan dgn betty ke? Lama dah tak nampak dorang keluar sama selalunya ada je gambar dora ...

bukan betty je...  the whole meroyan crew...  dah lama tak nampak diorang berlililala...  tapi pelik gak kalo sampai betty unfolliow nora...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:52 AM | Show all posts
Nonones replied at 5-9-2017 10:48 AM
berkeraknya nedim ni, macam apek jual sayur

haha aku dah lama perasan dia berkerak
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:54 AM | Show all posts
its nowa okayy sejak bila dia sopan
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 10:56 AM | Show all posts
err...apa dah jadi dengan janji Bonet kengkonon nak bimbing ke Sorga tuh ??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056105s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list