Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
39366
View
1274
Reply

[Edisi Tahniah] Engku Emran dah tunang ke?

[Copy link]

Author: yuhuu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-8-2017 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by kakasotong2 at 18-8-2017 01:00 AM

Credit Ss dr Utusan Online.

Nak kawen dah uolss. Kat KL. Harap jadi kali ni LCB-EE. Dulu LCB dah pnah putus tunang yach. Sekejapan je bertunang dlu.
Screenshot_2017-08-07-12-33-00.png
Screenshot_2017-08-07-12-32-54.png
Screenshot_2017-08-07-12-32-47.png
Screenshot_2017-08-07-12-32-39.png
Screenshot_2017-08-07-12-33-05.png
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:44 PM | Show all posts
Congrats. setelah di catfish oleh adeena Richardson, akhirnya EE dapat LCB.
Semoga berbahgia.

Harap EF pon sama
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm2 hal kalo bukak thread thru hp ni. Tunggang terbalik yach!! Harap jgn lahar meols. Yg penting maksud sampai
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:49 PM | Show all posts
majlis nikah kat rumah noned ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:49 PM | Show all posts
At least EE ada gak ending, next month dah nak kawen.. EF sampai bila nak tunggu anak ikan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok2 jangan jadi macam ashraf sinclair udah la yer
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Kalau dah jodoh..
EF yang bercinta bertahun tapi EE kahwin dulu..

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:16 PM | Show all posts
elok la EE kawin dari gigih memujuk bekas bini tapi bekas bini nan hado kan aje.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:20 PM | Show all posts
dh kawen bru gebang k...
karang x jd malu je....
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:22 PM | Show all posts
i happy

menyampah tengok ummah indo berantakan demi B&EE ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya ke EE ni uols? Bella tu artis paling ngetop kot kat sana...supposedly bella mesti nk buat grand wedding kan...tp ni mjlis trtutup je..klu apa2 trjadi harus 7 keturunan kena kutuk si EE ni..

Nape i rasa bella ni sejenis yg asal kawin jee..ala2  bdk AF sabahan tu..Adira.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:25 PM | Show all posts
amboi teste EE nak aktress terkenal saje...dulu meleisia,skrg indo pula.upgrade sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
wah tahniah, hebat ee ni dpt yg cun3 je, 5bulan kenal dah nak kawin
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:30 PM | Show all posts
Tak se-cun,se-hot,se-cantik menawan mcm Erra. Takpe la, asal muda. Boleh tambah anak bnyk2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 7-8-2017 01:23 PM
Kaya ke EE ni uols? Bella tu artis paling ngetop kot kat sana...supposedly bella mesti nk buat grand ...

teringat filem Virgin Ketika Keperawanan Dipertanyakan....Bella jd sugar baby walaupun baeu 16 thun....dibayar 10 juta rupiah aja dong
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:32 PM | Show all posts
cicicumel replied at 7-8-2017 01:23 PM
Kaya ke EE ni uols? Bella tu artis paling ngetop kot kat sana...supposedly bella mesti nk buat grand ...

risau tgk lifestyle bella

takut tak terikut je la

but yindon still yindon

ujung2 duk dapor je buat sambal gesek n pecel lele


Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
LCB ni anak dara ke..
Kok kalu masih dara ngak ada apa2 resepsi di Indon..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 7-8-2017 01:32 PM
risau tgk lifestyle bella

takut tak terikut je la

Knp dgn lifestyle dia uol? I tgk kt IG bella tu mcm ok je..bkn sejenis yg nk melawa 24j mcm RCW.. tp klu lifestyle sblm dia bertudung tu no komen laa...azab filem pon ala2 soft porno.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:44 PM | Show all posts
tahniah.....
untung lah
mcm jejai  dua kali kawin retis cantik
but EE jauh lagi hensem dari jejai
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh wat majlis tertutup. Simple derang utk org have2 ni ttp la grand uolss
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
congrats EE dan LCB.. slamat pgantin baru..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 7-8-2017 12:53 PM
Esok2 jangan jadi macam ashraf sinclair udah la yer

Kenapa eh meols taktau.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah EE, apa lagi yg EF, shahir taknak masuk meminang lagi ke.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:58 PM | Show all posts
tak lama lagi kena humban la benang ni kat ulu banat
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:59 PM | Show all posts
tahniah la....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056987s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list