Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10201
View
170
Reply

Sharnaaz Ahmad berasa pelik tak ada job berlakon

[Copy link]

Author: aleesyasofia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-9-2017 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by aleesyasofia at 2-9-2017 07:58 AM

Assalamualaikum chuolss..
Iols buka benang pagi ni dengan kenyataan Sharnaaz Ahmad yang berasa pelik sebab tak dapat job.. Ehhh... Hello??? Berlakon pon dah tak best macam mana nak dapat job.. Heols juga bercita2 nak menerbit drama.. good luck ya Sharnaaz..
Screenshot_2017-09-01-23-35-13-03.png Screenshot_2017-09-01-23-35-17-32.png Screenshot_2017-09-01-23-35-23-27.png Screenshot_2017-09-01-23-35-27-29.png

kredit to BH online

p/s momod kalau dah ade thread nie mohon katup atau mergekan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni takde mslh disiplin kan? Org takut mulot dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Pembersihan = guna bangla?
Pemerdagangan?
jual shawl gak kerrr
Mode husnuzonnnn
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Helok la x blakon lg..industri retis malaysia yg makin malap suram ni 90% nk yg single n ada rupa n bakat semua tolak tepi.so xyah nk pelik sgtt..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
                  
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
bini sharnaz ni cantik tapi bila senyum nampak scary. kadang nampak cam jantan
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Keje utk bini jer Lah shaarnaz, tgok bini dier selalu igs manja2 dgn dier..Dah kurang man dah..tapi Takpelah bini bnyak duit..betul aura dier mmg dah malap sjak kahwin..producer pun Takut kot nak offer, nak elak drama..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Bakat baharu? Ko ni ketegori bakat baru juga kan.. ke ko feeling2 lagenda setaraf sidi oraza?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesan dr drama awak sangat nakal yg flop lagi membosankan. Ayda jebat pun sama sendu lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
kerana mulut badan binasa.. kalo ko kt merempan ngan mulot puaka gg kuning ko tu kontroversi pon kurang producer pon x takut ambik ko
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:43 AM | Show all posts
Patut dipanggil Sampahnaaz atau Rubbishnaaz Ahmad baru sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebanyakan retis2 ni biasanya ada aje job lain utk support income..so x adalah depa nk menggelupur sgt kalau lama x ada job brlakon/menyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda jebat pon jd sendu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko sapa?bapok ka?hahahaah bg balik yg dia selalu kata kt org lain
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Isap ketek bini jah kijaan kau.xyah gigeh cari job luar
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyakkan lagi meroyan kat socmed.....pi lawan king of twidder acah a lister tu.....meriah sikit ruang bodgos...byk subject boleh diroyankan di twidderland tu....
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada jugak coverage even though sepesen bad example ie mulut cam haramm...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Cmana xde offer
Mulut mcm longkang
Hati busuk
Muka serabai
Imej selekeh
Gigi kuning
Bibir hitam

Rasa2 kalo ko blakon ade yg nak tgk tak
Setakat jadi gangster boleh la
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Hero kertu
Skrg zmn patah
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat. Tak de aura utk jd hero.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak da job pun boleh hisap curut mahal, main golf games org kayo kayo.. dapat hadiah cofee mesin mahal la.. golf tool mahal la.. designers stuff lagi.

Tayah kerja la shahnaz, jadilah surarumahtangga minta duit dari bini kau
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Cash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 11:06 AM | Show all posts
ko dah x laku. mamat y ko kutuk2 tu tengah laku. at least dia ensem, ko apa ada?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
elok pulak ayat dia kat interview ni, selalunya cam puaka!
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Cukurrrr laaa canaz dpt bini  jutawannnn..xpyh laa srabut cari pitih..kalau cari pn xdpt byk mcm bini ko tu...elok dk umh tggu ngasuh anak lerr nti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060831s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list