Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4474
View
95
Reply

[Logik @ Tak Logik] Suami Bergaji Besar tapi Anak Makan Megi

[Copy link]

Author: AyaqMeloSuam       Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2017 05:34 PM | Show all posts
abangadek replied at 6-9-2017 05:23 PM
kena paham, lelaki bangsat memang wujud.. aku dh  pernah terkahwin dgn laki ketegori tu

Tentunya dihari hang dinikahkan...hang telah terlebih dahulu tekan marijuana sehingga hang Tak tahu dgn siapa hang dinikahkan...hanya angguk tanda setuju jerk??


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 06:23 PM | Show all posts
manaakautauu replied at 6-9-2017 05:34 PM
Tentunya dihari hang dinikahkan...hang telah terlebih dahulu tekan marijuana sehingga hang Tak tah ...

hahahahhahahahahahahaaaaaa

senang saja nak panggil langau mai.. berak saja dan dia pun muncul
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 06:31 PM | Show all posts
abangadek replied at 6-9-2017 06:23 PM
hahahahhahahahahahahaaaaaa

senang saja nak panggil langau mai.. berak saja dan dia pun muncul:b ...

Itulah hang pi jadik najisnya buat per????


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 06:33 PM | Show all posts
manaakautauu replied at 6-9-2017 06:31 PM
Itulah hang pi jadik najisnya buat per????

hang pn gigih nk makan taikkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 06:38 PM | Show all posts
abangadek replied at 6-9-2017 06:33 PM
hang pn gigih nk makan taikkkkk

Yang penting hang Dah ngaku diri hang najis.....


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 06:40 PM | Show all posts
Isteri Yang baik buat Suami Yang baik...

Isteri najis buat Suami bangsat....

Padan muka Abangdek

Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 07:25 PM | Show all posts
abangadek replied at 6-9-2017 06:23 PM
hahahahhahahahahahahaaaaaa

senang saja nak panggil langau mai.. berak saja dan dia pun muncul:b ...

huhuhu......

Berak aje
keluar taik
langau pun muncul.


Betul tuuu



Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 08:31 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 31-8-2017 10:40 PM
ingatkan masalah tt...gigih iols baca dgn khusyuk last last baca  " Sumber : Kaki Share "...    ...

baca separuh, lps tu terpikir...kemasnye penulisan TT. siap ada tajuk utk sub paragraph. rupanyaa....


utk jwb soklan TT..logik je..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2017 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 6-9-2017 08:31 PM
baca separuh, lps tu terpikir...kemasnye penulisan TT. siap ada tajuk utk sub paragraph. rupanyaa. ...

Baca jer.. pastu rasa pelik..
Ramai jwp LOGIK... agknya mmg betul2 ada la kes lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Logik je. Dah laki jenis hati kering bini lak terlalu berlembut dengan laki babi. Mendapatlah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 6-9-2017 10:55 PM
Logik je. Dah laki jenis hati kering bini lak terlalu berlembut dengan laki babi. Mendapatlah.

Mendapat gelaran BABi tu yg xtahan...kuikuijuijukui
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 11:59 PM | Show all posts
chazey replied at 6-9-2017 10:55 PM
Logik je. Dah laki jenis hati kering bini lak terlalu berlembut dengan laki babi. Mendapatlah.

Hang Tak mo sebut...isteri Babi utk suami Babi????


Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 01:02 AM | Show all posts
logik  aje


kalau isteri pemalas  laki pulak  kedekut


kalau bab makan ..suri rumah pulak tu .. mmg sah2 mak malas
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 08:12 AM | Show all posts
babydoll replied at 6-9-2017 08:31 PM
baca separuh, lps tu terpikir...kemasnye penulisan TT. siap ada tajuk utk sub paragraph. rupanyaa. ...

haha...kannnn....


kalau tanya dulu masa mula2 join forom, kita akan jawab tak logik ar kisah ni... tapi setelah few years baca macam2 kes kat forom ni, logik je benda mcm ni boleh terjadi..manusia ni tak semua perangai seperti apa yg ada di sekeliling kita je....dunia ni luaskan..anything can happen...anything is possible..huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 11:12 AM | Show all posts

bengap dia tu koserrrr nak layan
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2017 10:57 AM | Show all posts
macam tak logic kata kenal sejak dari University then why so bodoh bagi anak makan megi ?!?! ikut logic dia yang malas masak dan malas layan suami
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.983880s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list