CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7991|Reply: 66

Gadis Miliki Wajah Mirip Putera Abdul Mateen Tarik Perhatian Netizen

[Copy link]
Post time 29-8-2017 11:57 AM | Show all posts |Read mode






Seorang putera raja yang menjadi atlet mewakili Brunei untuk acara ekuestrian polo Sukan SEA ke-29 Kuala Lumpur (KL2017) telah mencuri tumpuan ramai.


Beliau adalah Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Muda Abdul Mateen, iaitu anak kesepuluh Sultan Brunei, Sultan Hassan Bolkiah dan bekas isteri Hajjah Mariam.


Ketampanan, karisma dan personalitinya menjadi kegilaan ramai terutamanya para gadis hingga ramai yang berebut-rebut untuk swafoto bersama pewaris takhta keenam kesultanan Brunei itu. Popularitinya di media sosial mencipta fenomena luar biasa dengan jumlah pengikut seramai hampir 400 ribu orang di Instagram.


Nampaknya "fenomena Putera Mateen" masih belum reda apabila tular pula gambar seorang gadis yang dikatakan mirip wajah putera kacak ini. Hah! Bukan Fattah Amin saja ada kembar seiras tau.


Tidak diketahui pula indentiti sebenar gadis ini namun wajahnya yang dikatakan seiras Putera Mateen telah mencuri tumpuan netizen.









Apa pandangan anda, nampak seiras tak? - CARI




Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sama pun di mata aku
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
prince ni tak hensem pun.

sebab duit dan title heshe je nampak gah
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape je la yg rajin cross-check muka org ni {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama celah mana pulakkk
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka mirip anak raja ni aku rasa bersepah je kat nusantara ni..nothing special pun..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:48 PM | Show all posts
tak sama langsung ok..tang mata sepet tu je yg lebih kurang..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:48 PM | Show all posts
missDollie replied at 29-8-2017 12:36 PM
Muka mirip anak raja ni aku rasa bersepah je kat nusantara ni..nothing special pun..

ye la...aku pon rasa benda yang sama...mana ke ensemnye...

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:51 PM | Show all posts
cm x sm je.....................
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:57 PM | Show all posts
Oh Noooooo! Not at all!
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 29-8-2017 11:15 AM
prince ni tak hensem pun.

sebab duit dan title heshe je nampak gah

Tahu takpe sis !

Celah mane la hensemnye.
Mata ai tengok macam budak myanmar je.

Ai punya la dok mikir mcmne boleh sampai pecah ovari, meletup mutiara bagai bbnu bbnu tu semua melihatnye.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:59 PM | Show all posts
tak sama pun!

sesapa yg pandai edit, cuba sarungkan tudung bawal tu kat kepala mateen. nak tgk sama ke idokkk
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah part mna yg saama... Pada aku semua lansung tak sama..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pensan jap
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu ada apps von von kat fb . muka kita macam muka sapa.

aku dapat maya karin. bapak aku dapat Abon.
cer budak ni try and confirmkan
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:23 PM | Show all posts
muka putera tu muka kebiasaan..belambak je yg mirip2 muka dgn putera ni.untung kaya
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:28 PM | Show all posts
apa yg special nya..
prince ni x hensem mana pun..biasa2 sjaaa
berlambak jerk muka mcm ni
ada lg yg lebih hensem..
apa lah jakun sgtt..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hensem ke masalahnya mateen ni??
taste bbnu je lah pun {:question
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:59 PM | Show all posts
Maaf dik, langsung tak sama.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 02:02 PM | Show all posts
tahniah dik..
#tilljannah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 03:10 AM GMT+8 , Processed in 0.093444 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list