Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33409
View
2527
Reply

Rumah Sembang FD caca merba, jgn gaduh teruk ok.

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 28-8-2017 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dinoloveshasha replied at 28-8-2017 03:44 PM
sama lagak ngan mannak kekdahnya
mannak dok penthouse..... wpun klau anak buah tak kutip... du ...

Aku X de hal dgn kamu Dino.  Jgn le cari pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:47 PM | Show all posts
sebu1 replied at 28-8-2017 03:44 PM
Budak hingusan takat gaji bawah 3k ade hati nk minte dilayan.  Boooooooo

Krisis mencari identiti sendiri si sebu1 yg tak pernah tepat tembakannyer

- kuat mencarut
- menuduh multinick ni Single Mum 4
- kejap lagi tuduh aku ni jantan
- gaji multinick ni bawah RM 3K pulak dah

lepas ni apa lagi la gamoknyerrrr


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 28-8-2017 03:45 PM
sian aku mokcik kampung jek, sib baik sebu ngam ngan aku



Kamu X payah terase le mek. Aku tujukan hanye utk MN tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:48 PM | Show all posts
sebu1 replied at 28-8-2017 03:47 PM
Aku X de hal dgn kamu Dino.  Jgn le cari pasal.

Ko apa nak takut kalau mencarot kat sini ko kan kabel kuat sentap sini takda hal pon

Carot je la cam biasa

kah kah kah


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2017 03:48 PM | Show all posts
alright...mau keluar try kedai makan baru kat Tg Rhu, boi boi
sambil tu singgah tengok anjing bos
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:49 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 28-8-2017 03:46 PM
bingka, apa habaq?
ada mana? nenggeri harab lagi kah?

bebaik jah bling2..... ko pekabo? biler nak dapat menantu? aku ada lerr sini, sini lerr... hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:50 PM | Show all posts
dinoloveshasha replied at 28-8-2017 03:36 PM
die takde modal tu weh..... org rumah elok je p vaksin baby....
die nak kasi aku panas la t ...

Are you trying to justify...or just plain defensive????

You can share don't worry...apa sebenarnya citernya...supaya warga FD nee lebih jelas????

Hang tentunya Tak mahu kena chop...dalam forum sampai sanggup merentas board untuk jadik pencacai orang lain...tapi isteri sendirik tak terdidik...

Kan????


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:50 PM | Show all posts
manaakautauu replied at 28-8-2017 03:46 PM
Ini Bukan soal diheret...ini soal citer Yang di  kongsi Itu betul atau tidak???kalau Silalki sendi ...

dah start mencarot dah macam si sebu1 ko niehhh leks lah bro agak2 dah takda modal abih2 mencarot sebijik perangai nazi ko ni cam sebu1 jugak

takda beza pon ko ngan sebu1
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kautaumanner replied at 28-8-2017 03:47 PM
Krisis mencari identiti sendiri si sebu1 yg tak pernah tepat tembakannyer

- kuat mencarut

Boooooo  ni nk mengaku gaji kamu lebih 3k le eh  Kahkah. Kesian marah kate gaji kecik.  Ni aku reply sb kamu mesti gaji lebih 5k
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:52 PM | Show all posts
sebu1 replied at 28-8-2017 03:51 PM
Boooooo  ni nk mengaku gaji kamu lebih 3k le eh  Kahkah. Kesian marah kate gaji kecik.  Ni aku rep ...

See? Tah celah mana tiba2 abih modal dia kata orang dah marah... hahahahahahah

alih2 lepas tu booooooooooooooo


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ade hal realiti.  MN hingusan yg dah ngaku gaji lebih 5k sile berforum sampai habis kerje.  Ni aku log out ni aku takuttttttt sgtttt
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:53 PM | Show all posts
sebu1 V kautaumanner

dua2 MN....... udah2 ler, dr anak kecik sampai anak beso dok berporum..... hujung2 berkelahi sesama sendrik...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:54 PM | Show all posts
BingkaUbi replied at 28-8-2017 03:43 PM
ni dino bini antivac tuh ekkk..... geli aku ngan nick baru dia ni....... cam dak wicet



Oiiitttt hang pun tahu??? Kisah bini antivac tuh?????

Mana mungkin...mana mungkin?????


Ini Semua fitnah manak..tidak mungkin...tidak mungkin.....




Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:54 PM | Show all posts
BingkaUbi replied at 28-8-2017 03:47 PM
dok ahhhh.... aku tanya jah tuh.. btui ka ko dino dok kt CI duluk2 tuhh? yg bini antivac?

mula2 dulu la...time hangat kes vaksin tak halal dulu.....  skrg idok la antivak pun......
die yg ingat jadual vak tu seme...... biasala dpt laki yg dinamik berwawasn n bergaya mutu keunggulan.... lama2 paham la isu vaksin demi kemaslahatan ummah..... gituh....

tp dpt kat mannak totey ulat bulu.... die akan ulang skrip yg sama2 terutama bila hal totey n isu tinggal dgn dgn anak buah berbangkit.....
yela kita paham.. .sesapa pun sakit hati kan...klau hidup dahla takde makna... pastu menyusahkan anak buah plak..... harus la keadaan spt ni takleh dterima mannak yg kesepian...... malam2 bertemankan kutil utk digentel jah...... org lain bangun pagi2 ade org siyom..... mannak hanya mampu bermimpi sambil mengayat acik2 kepam yg kesepian.... umpama tasik kekeringan..... landai kekosongan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:54 PM | Show all posts
sebu1 replied at 28-8-2017 03:52 PM
Aku ade hal realiti.  MN hingusan yg dah ngaku gaji lebih 5k sile berforum sampai habis kerje.  Ni a ...

Another story, abih modal kejang tak tau nak gi mana sembang pulak kata lebih 5K tadi bawah 3K tah mana satu tah

Pastu nak logout konon takut

Drama lebeyyyyyyyy kuah kari lebeyyyyy

Putarrrr halim putarrrrrrrrrrrrrrr


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:55 PM | Show all posts
sebu1 replied at 28-8-2017 03:47 PM
Aku X de hal dgn kamu Dino.  Jgn le cari pasal.

amboi acik apsl terasa plak
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:58 PM | Show all posts
BingkaUbi replied at 28-8-2017 03:53 PM
sebu1 V kautaumanner

dua2 MN....... udah2 ler, dr anak kecik sampai anak beso dok berporum..... h ...

iols actually tak suka gaduh pun.... buat karan
tp bab mannak yg suka jaja kisah org... pastu spin sana sini... bajet bagus... kaya pdhl org tahu nan ado....
iols taknak acik2 kepam yg mendamba kasih syg sorg jate terperangkap ke lembah hina dina..... hanya berbekal kupon marrybrown memperdaya pompuan....  nehi nehi....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:58 PM | Show all posts
manaakautauu replied at 28-8-2017 03:54 PM
Oiiitttt hang pun tahu??? Kisah bini ant ...

see leg lerrr org kata.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:59 PM | Show all posts
la sebu1 rupanya multinick kah kah kah bkan aku kata ya orang lain yg mengesahkannyer aku

aku no komen jerr, beriya dok canang kehulu ke hilir aku ni MN last2 penuduh rupanya multinick


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:59 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 28-8-2017 03:39 PM
200 meter out, nombot 4, dia cedera masa jatuh lepas 100 meters hari tu....katanyalah
Malaysia dp ...

Jatuh lepas 100 meter??? Atau Dia memang sustained injury even before the race??? Tuh Yang Tak dapat perform????
So our relay team macam mana??? menang????








Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079700s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list