Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33398
View
2527
Reply

Rumah Sembang FD caca merba, jgn gaduh teruk ok.

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 28-8-2017 03:23 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 28-8-2017 03:19 PM
balik kampung ke sis cuti ni?

Balik sis..in fact mmg kat kampung dah ni..cuma esok pi opis sat..rabu still keja..kamis cuti kembali...

Sis buat korban ke tahun ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:24 PM | Show all posts
ishh2.... seronok tul mannak kutil reka cite
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:24 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 28-8-2017 02:42 PM
Tak load lah sis garam acik bawang tuuu.....kutil dia lagi power

kena tabur belerang sis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2017 03:25 PM | Show all posts

belerang utk ulaw jerk..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:25 PM | Show all posts
kautaumanner replied at 28-8-2017 03:22 PM
hahhahahahahhahahhahahahahhaha

agak2 kepala dah jem tak boleh nak jawab sebab dah malu conclusi ...

Kan king of hipokrik krik krik krikkkkk tu bro..
no surprise at all
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 28-8-2017 02:20 PM
@sebu1 hang pi mana?

Oooooo dah rumah baru rupenye.  Ok blings mlm ni wajib aku tengok.  Entah knp aku x suka kyle
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:27 PM | Show all posts

ular lah tu jenis cakap berbelit2
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:27 PM | Show all posts

kene combine byk2 bende sis nak nyahkan saka sekor tu
liat nyawanya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2017 03:27 PM | Show all posts
sebu1 replied at 28-8-2017 03:25 PM
Oooooo dah rumah baru rupenye.  Ok blings mlm ni wajib aku tengok.  Entah knp aku x suka kyle

wei hang lupa password ka?
tak nampak hang berhari-hari?
Yes mlm ni Amy Josh vs Betty
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2017 03:28 PM | Show all posts
singlemum_4 replied at 28-8-2017 03:27 PM
ular lah tu jenis cakap berbelit2

tapi pepatah dah kata kalau jumpa ular dengan keling hang hemput keling dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:28 PM | Show all posts
sebu1 replied at 28-8-2017 03:25 PM
Oooooo dah rumah baru rupenye.  Ok blings mlm ni wajib aku tengok.  Entah knp aku x suka kyle

Alooooooooo @sebu1  memandangkan kau nak tengok malam ni ajak somi kau tengok posting ni dan gi tanya dia adakah posting ni mencerminkan riak sebagai seorang yang mengaku muslim.. hoyehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


contoh ayat riak.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:29 PM | Show all posts
hari tu ada org tu tukar kaler kat CI habis dikutuknya dik haiqal
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:29 PM | Show all posts
dinoloveshasha replied at 28-8-2017 03:12 PM
dah la tak pernah kawin..... lg nak ulang2 skrip sama
dah la kantoi totey kecik cam ulat bulu ...

Itulah manak Dah cakap dgn hang Berapa kali sejak zaman nick Dino hang lagik...didik isteri tuh betul betul...nak main porum tuh main ler jugak...tapi jangan sampai bini terabai....sehingga  dia  lebih dengar cakap orang luar dari laki sendirik......last last Nyawa Anak korunk Yang jadik cagaran dek kedangkalan ilmunya..Kan????.
tapi takpa.....kalau bini hang sendirik hang Tak boleh nak didik dan hang pulak Tak boleh nak cerai Kan dia...kerana selama ini Dia Yang tolong  Pay off your bankruptcy estate sebab hang muflis dek WiMAX Tak berbayor...Kita Semua paham ok????






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2017 03:30 PM | Show all posts
sebu1 replied at 28-8-2017 03:25 PM
Oooooo dah rumah baru rupenye.  Ok blings mlm ni wajib aku tengok.  Entah knp aku x suka kyle

Kyle tu masalah depa sbb tak begitu creative, steak ja dia pandai, Amy and Josh tu mmg superb, fine dine standard
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:32 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 28-8-2017 03:14 PM
tang mana yang tenang tu mak ton

Manak Bukan sahaja spesis yang menyatukan ummah...contohnya....warga dari board lain pun berpusu pusu nak masuk Tred dimana manak jadik residence tetapnya....tapi lebih dari semua ini manak adalah penyejuk mata setiap warga forum Yang membaca postingnya...

You get it now????


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:33 PM | Show all posts
manaakautauu replied at 28-8-2017 03:29 PM
Itulah manak Dah cakap dgn hang Berapa kali sejak zaman nick Dino hang lagik...didik isteri tuh be ...

"isteri dino" diheret ke dalam FD ohmai ohmai


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:33 PM | Show all posts
kautaumanner replied at 28-8-2017 03:23 PM
ko gi tanya sendiri la takda keja aku nak tanya diorang

isunya mcm wimax tu gak.... ujung2 spin ayat org.... biasa la mannak.... dah totey pun mcm ulat bulu....
apa yg die mampu... kawin tak mampu.... yg mampu hanya la menumpang ngan anak buah
mujur la ade anak buah yg baik bg gak makan minum... beli baju pagoda sehelai dua.... tp sembang kat porum beli baju ratus2 ko....

kagum tak... gile tak kagum
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:34 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 28-8-2017 03:30 PM
Kyle tu masalah depa sbb tak begitu creative, steak ja dia pandai, Amy and Josh tu mmg superb, fin ...

Hafiz jantan Tewas manak dengar???
Overrated sangat Dia Nee Kan????






Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:35 PM | Show all posts
dinoloveshasha replied at 28-8-2017 03:33 PM
isunya mcm wimax tu gak.... ujung2 spin ayat org.... biasa la mannak.... dah totey pun mcm ulat bu ...

aku nak stop jab sakit perut + air mata keluar tak tahan gelak




Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 28-8-2017 03:30 PM
Kyle tu masalah depa sbb tak begitu creative, steak ja dia pandai, Amy and Josh tu mmg superb, fin ...

Yup Amy dan tyson Mmg superb.  Aku pun suke mrk di samping mak V dan anaknye tu.  Tp mama V hanye pandai masak kari
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list