JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16202
View
295
Reply

Fantasi suami yang luar biasa

 Close [Copy link]

Author: korporat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2017 09:06 AM | Show all posts |Read mode
Edited by korporat at 21-8-2017 09:08 AM

I ada masalah dan perlukan sokongan dari ahli forum sebab i tak mampu nak cerita dekat sapa2. lagipun xder ahli forum yang kenal i.

I dah berkahwin dengan husband 5 tahun. ada dua orang anak. sebelum puasa lepas, husband i ada mengadu yang dia dah bosan dengan hubungan sex kitaorang. i pun xtau kenapa sebab kitaoarng boleh dikatakan aktif jugak. 2 hari sekali mesti bersama. kalau weekend tu lagi la. yer, suami i kuat nafsu. i biasa2 saja tapi i layan dia sampai dia puas.

berbalik kepada cerita tadi, bila husband i kata dia dah mula bosan so i tanya dia nak apa..dia kata i kayu. i xkuat nafsu dan dia dah bosan dengan cara kitaorang bersama. dia nak kelainan. dia nak kitaorang threesome. either with man or woman and diaorang nie akan puaskan i i sedih sangat bila husband cakap macamtu. i cakap kalau dia nak buat kerja gila, dia buat la sorang2 then lepaskan i. i xnak macamtu.jual maruah i semata2 nak puaskan nafsu dia. dia cakap dia xboleh bersama dengan orang lain tapi dia nak i yang bersama dengan orang lain dan dia akan tengok kitaorang main.

baru-baru nie dia ada join forum yang relate dengan sex bebas nie la..suami orang main dengan isteri orang etc and i ada baca pos dari suami i, dia tengah carikkan seorang perempuan untuk puaskan i   sebelum nie, masa bersama dia suruh i imagine i tengah romen dengan jantan lain. sekarang dia layan i dingin sangat. i tanya kenapa, dia kata xder apa2. bila i ajak bincang, dia kata xguna berbincang. dia xkan dapat apa2. i minta dilepaskan, dia xnak.

apa i nak buat sekarang nie..i sedih sangat


Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:10 AM | Show all posts
mohon sebum, deindra, munafikkkk, mynameiris, kiyudi dan mbhcsf.....masuk mengadap.

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:16 AM | Show all posts
gi pejabat agama terus mengadu sebab mental dah imam ko nihhh

sama mental macam nickname manakautau tu


Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Woittttt... bahaya nih.. baik mintak cerai.. aku risaukan anak2 tu.. jgn simpan laki gila sex ni.. mental...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:31 AM | Show all posts
kesian tt terkawin dgn lelaki gila...tu je komen aku
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko beli ceramah agama pastu bukak kuat2 kt rumah soh laki ko dgr.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
erk, bahayanya. .kesian sis, x apa tunggu nasihat porumer lain. .iols suka kalau sis @CiliPadiSedap yang bg nasihat ni. .HAHAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:37 AM | Show all posts
laki ko ni kaki layan blue ker?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
emma.giggs replied at 21-8-2017 09:34 AM
Ko beli ceramah agama pastu bukak kuat2 kt rumah soh laki ko dgr.

ni bagus jgak sis, kekdg rohani kita kehausan benda2 begini. .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2017 09:44 AM | Show all posts
myakayina replied at 21-8-2017 09:37 AM
laki ko ni kaki layan blue ker?

yer..dia sangat2 layan cerita blue..dia ada beli dvd, download dlm hp pun bnyak. dia paksa i tgk cerita blue dengan dia. bila i xnak, dia merajuk. dia suka buka cerita blue masa tengah bersama dengan i tp i x tgk sbb i xenjoy langsung. jijik
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
maanakautauu replied at 21-8-2017 09:10 AM
mohon sebum, deindra, munafikkkk, mynameiris, kiyudi dan mbhcsf.....masuk mengadap.

Here i comeeee buddyyy!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:46 AM | Show all posts
saiko wey suami you. banyak sangat tengok porn agaknya tu yang jadi gitu. bawak bersabar ya. u cakapla against religion and apa semua. you sanggup ke nak threesome bagai sebab sayang pada dia semata2? sanggup tanggung dosa?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:47 AM | Show all posts
kiranya husband uols nk suruh uols berzina dgn lelaki lain lah ye.... Nauzubillah...  suruh dia bertaubat lah... btw mcm nk cari point kesalahan aje... nanti dia tuduh uols nusyuz lepas tu cerai kan uols.. pastu segala tuntutan x leh buat... aish... tinggi sungguh imaginasi carly...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2017 09:48 AM | Show all posts
emma.giggs replied at 21-8-2017 09:34 AM
Ko beli ceramah agama pastu bukak kuat2 kt rumah soh laki ko dgr.

dulu ada satu musim, laki i memang alim. dengan ceramah ustaz azhar idrus etc. ajak i mengaji sama2 sampaikan bila i salah mengaji, dilempangnya dan rambut i kena tarik. tapi musim jadi alim tu dah berakhir. sekarang dah xder mengaji quran dah. cuma solat dan puasa saja. dia i tegur pasal imaginasi sex dia nie, dia cakap i nie alim sangat. dia bosan. tapi dia pernah bagitau i, jahat-jahat jugak tapi solat jangan tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
korporat replied at 21-8-2017 09:44 AM
yer..dia sangat2 layan cerita blue..dia ada beli dvd, download dlm hp pun bnyak. dia paksa i tgk c ...

Husband u ni ketagih dari porn mat salleh lah ni...
I pun sebenarnya tak reti nak kata apa. Tiba-tiba otak tak berfungsi.. sebab demam kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2017 09:51 AM | Show all posts
kautaumanner replied at 21-8-2017 09:16 AM
gi pejabat agama terus mengadu sebab mental dah imam ko nihhh

sama mental macam nickname manakaut ...

i nak pergi pejabat agama tapi once i dah pergi sana, macam no turning back for us la. laki i ego...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2017 09:53 AM | Show all posts
umbut replied at 21-8-2017 09:27 AM
Woittttt... bahaya nih.. baik mintak cerai.. aku risaukan anak2 tu.. jgn simpan laki gila sex ni.. m ...

anak i dua2 boy. so far i xrasa dia akan apa2kan anak i tapi sapa tau kan. anak i yang sulung tu pun dah start macam nak melucah. tiba2 datang nak raba2 breast i, bila i mandi, dia suruh buka pintu. nk tengok. dia cerita dekat husband dengan harapan dia sedar la. xkan dia nak anak dia macam dia. so dia ada tegur anak dia tapi husband i sendiri tu masih x berubah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
tinggi btol imaginasi laki kau
beyond boundariws gitu
yang laki uols tanya dlm tu..ada orang jawabkan ke pasal.mencari pasangan tjreesome ni?
ipls teringat retis tu...huhuu

ola abaikan.typo iols.neh k...tepon.iols neh xnampak plak apa yang ditaip neh...keyboard besor
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:56 AM | Show all posts
mandikan dengan air yassin laki kamu tu..udah tersampuk hantu porn gamaknya..ngeri semacam baca
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
P pejabat agama. Then kalau boleh mohon cerai jah... Lelaki gila seks mcm ni lar yg bt porak poranda keluarga.. Kes pernah tjadi kat kwn aku. Laki dia gila seks. Kat rumah bini tak dpt nak brehat asek kena gomol ja.. Bini tak tahan mohon kaunseling. Last2 kaunseling tak boleh tahan. Laki dia still gila jugak.. Ending cerai jah... Mcm ni la bila asek layan film blue, layan produk ketat panjang dan mcm2..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086262s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list