Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5722
View
102
Reply

Seorang ayah memang macam ni ke

[Copy link]

Author: feroh       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 5-3-2018 07:35 PM | Show all posts
onexox97 replied at 5-3-2018 01:59 PM
depression is real
akak hidup dengan orang bipolar 7 tahun 11 bulan
adik perlukan rawatan dokto ...

Sya dah cuba banyak cara, dan mungkin berjumpa doktor adelah ikhtiar yg terakhir
coz dah cuba berpindah ke tempat lain, make a new environment, hangout dengan kawan buat aktiviti enjoy, cuba dekatkan diri dengan Tuhan, baca ayat2 al-Quran yg dapat tenangkan diri.

Tapi that depression tetap tak boleh hilang.
Tetap akan menangis pada malam hari, susah nak tidur.

Having a talk to my family, yang sya perlu berjumpa dr.

tapi diorang just suruh sabar, and said.. lama2 akan hilanglah sume tu.

and Im here, suffer with depression without no one understanding me.

Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2018 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
feroh replied at 5-3-2018 07:35 PM
Sya dah cuba banyak cara, dan mungkin berjumpa doktor adelah ikhtiar yg terakhir
coz dah cuba ber ...

awk
percaya diri sendiri boleh tak
awk fahu awk depressed
awk pergi je lah jumpa doktor
pergi klinik biasa minta rujukan ke hospital besar
pastu pergi sana
pergi sendiri je
lagi cepat lagi baik
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2018 03:42 PM | Show all posts
feroh replied at 5-3-2018 07:26 PM
You know nothing about depression.

oh really
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.436894s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list