Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
2733
View
64
Reply

Peminat Teruja Kemunculan Single Sulung Saharul Ridzwan

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-8-2017 03:51 PM | Show all posts |Read mode
Wah nampaknya ramai peminat rasa teruja bila pelakon Saharul Ridzwan mengkhabarkan dirinya bakal hadir dengan single pertama tak lama lagi.


Ya, dari seorang pelakon kepada seorang penyanyi pula! Bagaimana agaknya hasil lagu berkenaan ya!


Menerusi laman Instagram miliknya, Sahrul berkongsi sebuah video menunjukkan dia sedang menjalani rakaman single pertamanya itu.


Difahamkan lagu berkenaan berjudul Buku Putih dan bergenre rap.


"Kelemahan kita jika selalu akan menjadi kebiasaan, kemudian akan jadi kepakaran, dan dari situlah datangnya rezeki. #brocuba #mohonsupport." katanya menerusi entry tersebut.






Dapat dilihat menerusi ruang komen ramai yang tidak sabar untuk mendengar lagu berkenaan dan juga rap yang disampaikan oleh Saharul nanti.


Bagaimana pula dengan anda? Jom share komen anda... - CARI

Foto Carian internet

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau lagu ok, xkisah siapa penyanyi dia yg penting memenuhi selera iols
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
I'm looking forward to this. After all dia lalui, sedih pulak bace..

Ada penampakan Ajai dan lengan kekarnya di situ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajai Kepam tu apa kes? konon utamakan vocal..last2 saharul kayu suara bercakap kemut pun bolehhh???

P/S : meols sorg jah kah yg rengsa dgn iklan PM LIvE yg dok ulang seratus kali sehari kt astro yg ada Ajai kepam nyanyi lagu ekperimennn cinnta..ini semua salah ceritaaa tu??? lagu tu hauk, dgn heshe2 sekali hauk...katik acah sado tp kepam..euwwww...Gebor yach!

#DoneMengata
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Saharul ni apesal kalo bercskap tone suara heols mcm mendap? Mendatar to the max.. Sejenis boring bila dgr. Xde graf intonasi yg dinamik.. Even ogy pun pernah tegur kan lontaran suara heols mendatar masa di interview.. Ni nak nyanyi pulop? Skala menguap setebal mekap deena amir...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 04:27 PM | Show all posts
bukak mulut lontar dialog masa berlakon pon iols dah ngantuk..apatah lagik menyanyi
sampai skrg nyesal tgk cite Arluna tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kiah_mai_pulak at 12-8-2017 04:30 PM
aqua_marine replied at 12-8-2017 04:00 PM
I'm looking forward to this. After all dia lalui, sedih pulak bace..

Ada penampakan Ajai dan leng ...


Ajai tu dh knape  nk melentok cenggitu?? Kosserrr lah ajai kalau geng kunyit gak
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rap?confirm ko rap mcm ko bercakap tu.muak
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput: Ajai Kepam tu apa kes? konon utamakan vocal..last2 saharul kayu suara bercakap kemut pun bolehhh???P/S : meols sorg jah kah yg rengsa dgn iklan PM LIv ...


Eh cuols heshe pernah menggondol Penyanyi Lelaki Popular ABPBH2002 kan menewaskan Nuar Jen, Tok Jamal n Zamani.. Btw heols mmg dah lama lari dr prinsip heols tu asalkan penyanyi tu hulur duit.. Hello Tengku Mimie who.. Amyra Rosli pon pernah bekerjasama..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 04:35 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 12-8-2017 04:21 PM
Ajai Kepam tu apa kes? konon utamakan vocal..last2 saharul kayu suara bercakap kemut pun bolehhh???
...

meol jugak rengsa.ajai is so boring.ckp kat radio berdegau2.konon org yg dpt lagu dia semua berkualiti.ni mcm tangkap muat jah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aqua_marine at 12-8-2017 05:30 PM
kiah_mai_pulak replied at 12-8-2017 04:28 PM
Ajai tu dh knape  nk melentok cenggitu?? Kosserrr lah ajai kalau geng kunyit gak


Jeng jeng jeng..

Bukan sengaja lentok kot. Dia kan katek, berdiri pulak sebelah SR yg tinggi sikit tu.. makanya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 06:45 PM | Show all posts
semoga berjaya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia jerit dlm iklan Mr Potato tu pun ai rasa mcm awkward sgt. Ni nak nyanyi pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Whattt...bkn seme org reti nyanyi..kena sedar tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Skala menguap : INFINITI
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun, klau dah berlakon pun mcm nk tdo, ni menyanyi plak ... kosser la kau ni saharul....dahla bbnu!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa dlm gambar tu ajai nampak mcm pengkid hihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajai ni sebenarnya mirip penyanyi yg dah sendu di kuburan, awie Rafael khuens

Saharul ni pulak kenapa skrg Rupa macam pakcik pakcik...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsuka sarul rizwan ni
Sebab die mcm kwn i
Tengok sarul, teringat kwn
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 09:36 PM | Show all posts
Kalau suara okay, org terima je. Kalau suara tak okay, tapi sendiri syok, org pun tak suka.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolonglah Ajai. Motif sgt nak flex flex bicep utk nmpk kekar dan sado. Dia ingat dia taste ke buat gitu? *muntah* Poyo gila. Dulu kengkonon sgt buat hidung. Tapi result hauk. Sama jjer hasilnya. Dulu kini selamanya hauk.
Utk tak OT, suka hati kaulah Sharul. Kau berlakon aku tak tgk, menyanyi lagilah haremmm aku nak dengar
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 11:37 PM | Show all posts


Buat masa ni belum terasa nak kecam  lagi sahauk punya nyanyian sbb belum dngr lagi.

Nanti keluar radio kita nilai berapa skala nguapan untuk awak punya nyanyian ye sahauk.

Akak kagum dengan confidence level kau ya sahauk untuk menjadi penyanyi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 12-8-2017 04:27 PM
Saharul ni apesal kalo bercskap tone suara heols mcm mendap? Mendatar to the max.. Sejenis boring bi ...

Aah...ogy penah ckp dlm ye ke..selamba ogy ckp ko ni boring dik..g class

Mmg pn..hrp muka je ada rupa ckit.. character n charisma xde lgsg...tone flat mcm aaron aziz
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bg la pluang..kot bleh jd mcm patah aming..asl rmai karat n peminat konfem lagu laku keras walaupunnn

Eh positip nye aku sejak melepak berkurun di benang patah aming
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke peminat rasa teruja?
Lebih pada teruja nak hencap kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065972s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list