Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1208
View
21
Reply

Sikit Je Pun, Tapi Peminat Tetap Cair Bila Joong Ki 'Speaking'

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-8-2017 11:18 AM | Show all posts |Read mode





Wah, wah, wah! Serius ramai gila peminat drama Korea tempatan membanjiri Pavilion Kuala Lumpur untuk menyambut kedatangan hero kesayangan mereka, Song Joong Ki.


Kemunculan Joong Ki di ibu kota adalah bagi mempromosikan filem terbarunya, The Battleship Island yang bakal menemui penonton pada 17 Ogos ini.








Selain Joong Ki, kehadiran So Ji Sub dan Hwang Jung Min turut menghangatkan lagi suasana.


Memetik The Star, pengarah terkenal Ryoo Seung Wan terharu dengan sambutan hangat daripada peminat tempatan di samping memuji barisan pelakonnya yang sangat berdedikasi bagi menjayakan filem terbabit.

"Saya sangat menghargai kesungguhan barisan pelakon menjiwai watak mereka bagi menjayakan filem terbabit," katanya.


The Battleship Island mengisahkan keberanian tiga lelaki melarikan diri dari kem buruh paksa di 'Battleship Island' dan mengetuai 400 tahanan Korea lain ketika era kolonial Jepun.







Foto: IMDb





Apa yang menarik, filem ini meraih 5 juta kutipan tiket di Korea Selatan hanya dalam masa lapan hari sahaja! Mantap, kan?


Filem ini pasti tak akan mengecewakan peminat drama korea terutama peminat tegar Song Joong Ki sendiri. Bagi peminat semua, diharap bersabar ya? Kita ada seminggu lagi sebelum boleh menerjah panggung! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Love u Joong Ki..{:love
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 11:41 AM | Show all posts
minah bani melayu kompom dah basah spender ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 12:52 PM | Show all posts
So ji sub
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
I lg minat hwang jung min dr joong ki. Berlakon mmg mantap {:good
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni ada buat pembedahan tak? atau original?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 03:20 PM | Show all posts
raradhia replied at 11-8-2017 02:29 PM
dia ni ada buat pembedahan tak? atau original?

rasa dia nie ori kot. sbb muka time kecik, remaja sama je ngan skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kicap_madu replied at 11-8-2017 03:20 PM
rasa dia nie ori kot. sbb muka time kecik, remaja sama je ngan skrg..

oh, iols tnya ja k. .hihi, sbb ada jah artis korea yg ori ncem mcm lee dong wook tu.  kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 03:37 PM | Show all posts
JOONG KI
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 04:00 PM | Show all posts
raradhia replied at 11-8-2017 03:21 PM
oh, iols tnya ja k. .hihi, sbb ada jah artis korea yg ori ncem mcm lee dong wook tu.  kehkeh

bakal bini dia song hye kyo pon ori + cantik.
nak tgk dorg nie ori kena tgk time kecik. klu muka sama tue mmg ori lah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 04:57 PM | Show all posts
lililen replied at 11-8-2017 01:23 PM
I lg minat hwang jung min dr joong ki. Berlakon mmg mantap {:good

haah minat hwang jun min gak
berlakon best kt variety show pn best
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 10:51 PM | Show all posts
ape2 je lah~muka orang korean nampak same je~
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 11-8-2017 04:57 PM
haah minat hwang jun min gak
berlakon best kt variety show pn best

Tgk x die jd guest kt infinite challenge dgn ramai2 pelakon. Lawak episod tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2017 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Joong ki
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2017 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ommo my oppa so ji sub.....  i x berahi sgt joon ki
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 11:10 AM | Show all posts
so ji sub dlm sorry i love you giler rembesss... lebiuuuu oppa
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 11:14 AM | Show all posts
ada dah ke pergi tengok movie ni? citer sikit best ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2017 08:52 AM | Show all posts
lililen replied at 12-8-2017 12:05 AM
Tgk x die jd guest kt infinite challenge dgn ramai2 pelakon. Lawak episod tu.

opkos la tgk sbb mmg follow IC..hahaha
kegigihan sgt pakcik tu..kat RM pn gigih
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2017 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Love u joong ki oppa... Start minat dia dlm drama innocent man
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2017 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
SuRiaGreeNz replied at 14-8-2017 11:10 AM
so ji sub dlm sorry i love you giler rembesss... lebiuuuu oppa

Dalam oh my venus pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 03:23 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2017 10:19 PM | Show all posts
Uppaaaaa I love you
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051853s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list