Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6521
View
121
Reply

Fikry Ibrahim Dituduh Kepala Angin Dan Mengada-Ngada, Betul Ke?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-8-2017 12:37 PM | Show all posts |Read mode
Mula mencipta nama sebagai peserta Lawak Solo 2016, nama Fikry Ibrahim semakin meletup-letup nampaknya.


Tapi biasalah, lumrah jadi artis mesti ada sahaja yang cuba mencalarkan nama baik bila ada pihak yang mengatakan Fikry sebagai seorang yang sombong dan keras kepala.


Mereka tergamak mengatakan aktor drama Hero Seorang Cinderella ini kuat berangan di set penggambaran dan menyebabkan krew yang terlibat jadi panas hati.

Foto: IG Fikry Ibrahim


Lagi teruk ada juga yang kata pelakon yang berasal dari Jitra Kedah ini mengada-ngada dan buat muka kalau tunggu terlalu lama dalam keadaan panas.


Walau bagaimanapun, dia langsung tidak mengambil hati malah meminta maaf sekiranya tidak sengaja menyakitkan hati orang sekeliling.

Foto: IG Fikry Ibrahim


"Tak adalah marah mana, cuma terasalah. Sebab benda kita tak buat. Dakwaan terlalu rambang dan tidak logik," katanya kepada Media Hiburan.

"Tak mungkin saya akan bersikap begitu. Saya sedar, dahlah saya ni baru. Hijau lagi, takkanlah saya nak keras kepala macam tu. Insyaallah tak ada apa-apa," tambahnya.



Foto: IG Fikry Ibrahim



Bertabahla ya, dunia artis memang begini. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Not bad dia ni berlakon. Hope tak buat perangai je la kalau nak terus kekal dlm industri!
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasty lah jua khuens...bukan set set jambu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Taste anak ikan iolsss
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Fikry ni memilih jugak eh, nk yg bertudung je...nmpk nau heolls syok dkt ctnana..punya byk gmbar ctnana heolls post, kalau mase shoot hsc dulu, haremmmmm ....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 01:07 PM | Show all posts
sendunya ko dik.. next!
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 10-8-2017 12:48 PM
Fikry ni memilih jugak eh, nk yg bertudung je...nmpk nau heolls syok dkt ctnana..punya byk gmbar ctn ...

Kriteria yg ok lah tu nak yg bertudung...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 01:41 PM | Show all posts
dia ni aku tgk cara dia mcm fake je...mcm jenis buat2 tak tau...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 01:43 PM | Show all posts
tetiba ai pun terrrminat kat fikry ni...sweet tgk dia dgn ct nana
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Another set bangla mcm remy..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 01:44 PM | Show all posts
Edited by Changa at 10-8-2017 01:46 PM

akak taste kat heshe,
heshe ada iras pelalokon separa nigga yang berlakon dalam cerita you me her yang juga akak taste.
semua pelakon series you me her pun akak taste, baik jantan mahu pun cikki.

cikki dalam gambar ini pun akak taste, there's something about her yang akak boleh turn lesbo.


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 01:47 PM | Show all posts
Logik la dia buat muka tgh2 panas... org gelap menyerap lebih spektrum cahaya
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 01:50 PM | Show all posts
dia ni berlakon ok gaklah sbb xdelah kayu jati
apa pun fikry, ni sajer nk tanya chuols ni mmg ada hati kat nana ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bajet good2
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Gerammm tgok bulu mata heolsss.... iols tenyeh maskara pun lum tentu dpt menten lentik mcm bulu mata heols
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:06 PM | Show all posts
Lagi teruk ada juga yang kata pelakon yang berasal dari Jitra Kedah ini mengada-ngada dan buat muka kalau tunggu terlalu lama dalam keadaan panas.

eh..helloooo!!!!!...sapa pon akan stress kalau tunggu terlalu lama dalam keadaan panas ok...jgn kata dlm panas..dlm aircond pon klu dah lama sangat tunggu...aku boleh jadi hulk..lagi2 plak kalau tunggu orang yg janji macam hanjenggg...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:06 PM | Show all posts
Taste yg bertudung apa salahnya.

Iols pun kalo cuaca panas sangat, kengkadang naik angin gak


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hitam manis dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:09 PM | Show all posts
takayama replied at 10-8-2017 01:50 PM
dia ni berlakon ok gaklah sbb xdelah kayu jati
apa pun fikry, ni sajer nk tanya chuols ni mmg ...

ok je kan sbb dua2 single....



Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting barang kemas heols senak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh tgu tgh pns lama plak tu..xkn muka nk senyum plak..harusla muka berubah....

Ssh gak jd artis nie..crew nk yg muka manis je ke...smpi x blh nk express muka natural kita
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh tgu tgh pns lama plak tu..xkn muka nk senyum plak..harusla muka berubah....

Ssh gak jd artis nie..crew nk yg muka manis je ke...smpi x blh nk express muka natural kita
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 10-8-2017 02:12 PM
Yg penting barang kemas heols senak..

Kat celah mana plak chuolss dapat pastikan kesenakan ittew
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:24 PM | Show all posts
dia xtaw ke ct nana dgn gua skrg
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:27 PM | Show all posts
lawak gak dia ji
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053716s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list