Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
3715
View
78
Reply

Amar Asyraf Dah Bosan?

[Copy link]

Author: ime1311       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-8-2017 07:24 AM | Show all posts |Read mode
Edited by ime1311 at 10-8-2017 07:27 AM


PELAKON AmarAsyraf secara berterus terang mengaku sudah bosan dengan industri seni tanahair kerana sering menghidangkan skrip dan jalan cerita dalam sesebuah drama yang terlalu klise.

Amar atau nama sebenar Amar Asyraf Zailuddin, 30, berkata dia kini lebih fokus kepada menjadi pengarah sebuah teater kerana kerjaya itu lebih mencabar dirinya dalam bidang seni.

"Terus-terang saya katakan yang saya sudah bosan dengan industri seni sebab itu sekarang saya lebih fokus pada teater sahaja. Kebanyakkan skrip dan jalan cerita sesebuah drama terlalu biasa dan klise. Sampai satu masa saya rasakan sudah tidak ada cabaran dalam setiap watak yang diberikan. Tapi bukanlah bermaksud saya nak berhenti berlakon drama. Kalau ada watak yang mencabar, saya akan ambil. Buat masa ini saya lebih kepada mengarah teater," kata Amar kepada mStar Online.

Amar baru selesai mengarah teater berjudul Perempuan Satu Malam yang dibintangi pelakon Ellie Suriaty, Mardiana Alwi dan Amanda Misbun yang diadakan di Auditorium Taman Budaya, Jalan Tun.H.S Lee pada 28 hingga 30 Julai lalu.


Sementara itu, Amar meluahkan rasa gembira dipilih sebagai duta bagi produk pencuci alat sulit lelaki yang pertama dikeluarkan oleh syarikat DBIHealty & Beauty yang diberi nama Durro. Biarpun produk tersebut melibatkan bahagian sensitif lelaki, namun Amar tidak rasa perkara itu membuatkan dia segan untuk mempromosikan di laman sosial.


"Saya telah dilantik untuk menjadi duta pencuci alat sulit lelaki jenama Durro yang dikeluarkan oleh syarikat milik Datuk Boy Iman.

"Produk ini memang sesuai untuk kegunaan harian memandangkan lelaki juga perlu menjaga kebersihan dalaman. Bagi saya, tidak perlu malu atau segan bila bercakap tentang bahagian tersebut kerana ia adalah perkara normal yang perlu diambil tahu. Saya juga tak ada rasa malu pun nak promosi produk Durroini di laman sosial," ujarnya. - sumber : mStar Online

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 07:36 AM | Show all posts
Chuols bosan atau memang dah tak laku?
DBI Healthy & Beauty? Durro?



Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
masalahnya ammar oi...chuol tu sendiri layak masuk kategori GEBOR... body flabby, tone suara mencerik tak reti nk ubah...jgn expect org nk bg watak best2 kt chuols klu kualiti diri chuols pun kelaut...jgn sibuk nk acah acah deep acah2 A list just because chuols pernah menang best actor ASK.

walaupun apa yg chuols ckp tu ada betulnga (skrip kt malaysia tak variasi) tp cermin cermin la diri tu dulu dek..pelakon a lister lain elokk jah mendunia dpt job best2 sbb apa? sbb diorg x mudah sentap dgn dunia seni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 07:51 AM | Show all posts
ko pun membosankan so whybother, whybother, whybother
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 08:32 AM | Show all posts
tetap sendu ek dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Heolssss hensemmmmmmmm... jauh lg hensem dari pattah amin di mata iols ini
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 08:39 AM | Show all posts
selalu gak tertgk dia berlakon tp jujur kata br hr ni taw nama dia
klu dah camtu kata ko amar buat ajelah kijer pengarahan teater
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
xboleh laa bosan dah itu tempat kamu cari rezeki, nak bosan apa lg? kalau ikutkan sgt bosan kmu tu, xda laa job. .
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 08:47 AM | Show all posts
chuols dh xlaku kn sbnarnya..dan dan ckp bosan... lama dh mcm dia xdpt jadi hero kn..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama batch sarul ridwan memg la semakin dilupakan..tp mujur boleh tukar ke teater bagai..kalau tggu cm pelakon lain ..pakat tak ber income jawabnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:03 AM | Show all posts
Orix replied at 10-8-2017 12:34 AM
Heolssss hensemmmmmmmm... jauh lg hensem dari pattah amin di mata iols ini

agree.. wajah heouls manis tapi sayang agak katik & x pandai gaja body. kalau body heouls macam eddy serap, harus la acik2 menjejes air liur
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:04 AM | Show all posts
masalahnya chuols pun membosankan. sila sedar diri #mamabosan

skala nguapan: 10.28/10


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Who r yusss
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:07 AM | Show all posts
whoo--rr--yuss ? kesian tak laku lettew fefelin bosan..

yakin dato pagar boboiboy keluar alat pencuci ciknek dan amar duta-nya.. harus keluar iklan, ya saya sudah mencubanya dan ternyata ianya berkesan.. dan segera jugalah para cikpet-cikpet yang pernah dicelupnya segera bersembunyi dari alam semesta..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:26 AM | Show all posts
Sekarang ni katanya aktif mengarah teater chuolssss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun heols ni sendu.tp i ols mcm crush jgk kt dia.kalo drama ada dia mst nk tgk.ntahla apa yg iols tertarik sgt kt dia ni.heee
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 10-8-2017 08:34 AM
Heolssss hensemmmmmmmm... jauh lg hensem dari pattah amin di mata iols ini

Wah ada geng.igt iols je karat amar dlm ni disaat semua org meng who are yus kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:34 AM | Show all posts
Nak di who r yussss kan bleh tak
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 10-8-2017 09:03 AM
agree.. wajah heouls manis tapi sayang agak katik & x pandai gaja body. kalau body heouls macam ed ...

meols speku bini heols yg tak mau heols jaga badan betul2 ..bini heols pun debab juga rasanya..

nanti jaga badan betul2 mau berkaraoke kat pusat karaoke plak
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolsss suka tgk dia berlakon ngn izara baru ni.. Tp yg lawak nye skrg product boy iman? Ko biar betul.. Timbang kati ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 09:45 AM | Show all posts
Amar berlakon okay juga lah, walau kadang ada Over acting
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 10:19 AM | Show all posts
mieymiey replied at 10-8-2017 07:36 AM
Chuols bosan atau memang dah tak laku?
DBI Healthy & Beauty? Durro?

DBI?
dato(?!) boy iman ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 10:42 AM | Show all posts
nuryakmal replied at 10-8-2017 10:19 AM
DBI?
dato(?!) boy iman ke
Saya telah dilantik untuk menjadi duta pencuci alat sulit lelaki jenama Durro yang dikeluarkan oleh syarikat milik Datuk Boy Iman
Sepatutnya DDBI. Datuk Doktor Boy Iman
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 10:59 AM | Show all posts
Orix replied at 10-8-2017 08:34 AM
Heolssss hensemmmmmmmm... jauh lg hensem dari pattah amin di mata iols ini

iols y lelaki pon mnyokong kenyataan ini, sptatotnya dia boleh pi jaouh lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa amar ni ada bakat. Lebih dari saharul. Tp aura heols tak meriah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056241s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list