Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15725
View
300
Reply


Idris Khan, 'Bad Boy' Yang Digilai Ramai

[Copy link]

Author: CARI_Kolumnis       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2017 05:35 PM | Show all posts |Read mode
Memang terkejut di saat melihat foto-foto tanpa pakaian dua pelakon popular ini. Berani mati!  


Ada waktunya, publisiti murahan boleh melonjakkan nama seseorang. Ini adalah fakta menarik yang terjadi pada seorang pemuda kacak lagi seksi, Idris Khan.








Kantoi! Gambar dia berasmara lebih tepat adegan sensasi tanpa pakaian dengan pelakon wanita kelahiran Singapura jadi viral! Nak bukti? Klik sahaja namanya, pasti akan terpampang adegan X tanpa sensor itu di skrin.   


Cerita itu memang  panas dan sensasi! Memetik sebuah blog hiburan tempatan, sebelum ini pernah kedengaran pelakon wanita itu didakwa mempunyai rakaman seks bertiga. Dan ini dinafikan Idris sendiri sebagai satu fitnah tanpa sebarang bukti.


Pertama kali aku bertemu dia ketika menyertai Pencarian Hero Remaja 2007/08 anjuran majalah REMAJA. Dan aku diundang menjadi salah seorang juri pada pertandingan peringkat akhir.








Penggemar aktiviti sukan lasak ini hanya layak masuk ke pusingan Top 5, sementara pemenang pertama dan kedua dari pertandingan tersebut kini bergelar artis popular iaitu Kamal Adli dan Fizo Omar!


Penyertaannya dalam pencarian Hero Remaja adalah platfom terbaik untuk dikenali ramai. Model part time ini lebih dikenali sebagai model iklan seluar dalam lelaki untuk pasaran Jepun. Hebat juga ya!




Foto: IG Idris Khan




'Bad boy' ini sangat bernasib baik. Kontroversi gambar lucah itu menjadikan Idris Khan lebih dikenali dan rezekinya dalam bidang lakonan juga semakin bertambah.

"Alhamdulillah, rezeki saya semakin bertambah dan semuanya berjalan seperti biasa," katanya kepada mStar Online.


Idris Khan bin Abdul Gaffar Khan dilahirkan pada 15 Disember 1988 dan berasal dari Cheras, Kuala Lumpur, tetapi dilahirkan di luar negara. Anak ke lima dari enam beradik ini tinggal di luar negara sejak kecil kerana mengikuti bapanya bertugas terutama di Arab.


Nasihat untuk semua, sewaktu Allah menitipkan rezeki melimpah ruah, bersyukurlah dengan apa yang dimiliki. Hargailah anugerah yang dimiliki kerana dalam dunia ini tidak ada yang kekal selamanya!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
pic first mcm bangla kat ladang tembakau tengah kunyah sirih
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 05:49 PM | Show all posts
dulu minat si deris ni tp lepas main some2 iols larikkk

motip takda komen...boikot ke kaka sekalian
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana nk terkejut? Mana gambarnya??

Sila kepilkan bukti yach..takat menulis semua bole wat
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 05:51 PM | Show all posts
model iklan seluar dalam?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 05:52 PM | Show all posts
kalau heshe nak berkenalan dengan meols, meols ok jah cuma kena kurangkan perangai ajet2 best tu sket la, ala2 alif satar zaman2 bujang dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Penipu sgt! Sapa yg dambakn heshe. Xde pun ig fans yg bgado psl dia mcm bam pattah
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
So bila nak keluar videonya? Dah 2 tahun tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 2-8-2017 05:47 PM
pic first mcm bangla kat ladang tembakau tengah kunyah sirih

Menangis Idris baca komen ko ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:01 PM | Show all posts
yeay dah ada benang deris

mizan

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli.. Bukan gilai
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung Atukah dah nampak body deris
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus tak wangi di mata i lepas tengok gambar heols dengan tikah. Tambah2 dengan prop ala rumah kongsi. Asal boleh jah korang
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:10 PM | Show all posts
acik2 kepam lobenak yg frust dgn patah aming je yg rembes dgn deris khan neh..knon pggnti cinta patah aming la neh...yucksssssss...xabes2 acik2 neh merembes kt jantan   tp ok jah,sodap jua deris, mne thu pas ni deris khan dpt jd BINTANG POPULAR hsil dr undian acik kepam pemberi rezeki pd retis
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:18 PM | Show all posts
ini satu lagi kayu terulung
tak trending pun citer heols..
popular ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Trigt heols dalam ye ke? kena perli ngn kak ogy sbb speaking English tetiber n duk mention heols anak diplomat
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:33 PM | Show all posts
Bila nak keluar drama Idris dan Atikah ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Derisss hensem laaaaa...walaupun berlakon kayuuuu, walaupun kes trisam.....
But i kinda loikee him yach....
Mane gmbar shirtless nyaaaaaa????

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
meols tringt bolster kuning kepam
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tahan gak la rupa idris ni....i ada gak tgk drama yg dia tgh blakon skrg...tapi i ada 1 problem takleh nak follow/hayati drama2 adaptasinovel ni..selain jalan crita yg too sweet tahpape...i selalu rasa turn off bila membayangkan penulis2 novel tu kebanyakannya pompuan2 muka ala2 je, tapi berangan kuat....napa tah i selalu terbayang gitu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.135170s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list