Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1800
View
0
Reply

Peluang Tiket Percuma Kwave Music Festival : BTOB, Hightlight, Apink, TeenTop, ...

[Copy link]

Author: dauswq       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-8-2017 04:02 PM | Show all posts |Read mode


Anda minat dengan kumpulan Highlight (previously known as B2ST), BTOB (Yook Sung Jae-Goblin), A-Pink, B1A4, Teen Top atau Victon? Teringin dengar secara live mereka nyanyikan lagu diantaranya Plz Dont Be Sad, Movie, Fiction,Insane, Love Is, Baby Im Sorry, No No No, Mr.Chu, Eyez Eyez,What Time Is It Now?

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.Kami akan beri apa yang anda mahukan! Sebelum itu, kami kongsikan pada anda sedikit informasi mengenai K-Wave Music Festival ini.

Festival ini akan diadakan pada 5 Ogos 2017 di Surf Beach, Sunway Lagoon bermula 8PM. Festival ini dibawakan oleh Mcalls Asia dangdianjurkan oleh Galaxy Group.

Festival ini dibarisi oleh 6 kumpulan KPOP yang terkenal iaitu Highlight (DooJoon, JunHyung, Yeosob, Gikwang & DongWoon), BTOB ( Eunkwang, Minhyuk, Changsub, Hyunsik, Peniel, Ilhoon & Sungjae), A-Pink (Park Cho Rong, Yoon Bomi, Jung Eun Ji, Son Na Eun, Kim Nam Joo & Oh Ha Young), Teen Top (C.A.P, Chunji, Niel, Ricky & Changjo) B1A4 (Jinyoung, CNU, Baro, Gongchan & Sandeul) dan Victon (Han Seung Woo, Kang Seung Sik, Heo Chan, Lim Se Jun, Do Han Se, Choi Byun Chan & Jung Su Bin). Ini juga merupakan kali pertama Highlight muncul di Malaysia dengan menggunakan nama baru mereka. Sebelum ini kedatangan mereka ke Malaysia dengan menggunakan nama B2ST/Beast.

Kesemua tiket khabarnya telah habis dijual. Jadi, pada yang tidak sempat untuk memilikinya, kami ada berita baik untuk anda. Sertai kami di Facebook KMANIA  dan anda berpeluang untuk memenangi tiket ke K-Wave Music Festival nanti.

Mudah kan? Jadi, jangan lepaskan peluang ini sementara ianya masih ada kerana 10 orang yang bertuah akan dipilih. Peraduan ini akan berlangsung sehingga 11.59pm 2 Ogos ini. Selamat mencuba dan jumpa anda di sana 5 Ogos nanti!

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari FB Page  Mcalls & Galaxy Group

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075386s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list